1. évad

Hot Wheels – Adj gázt! 1. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Hot Wheels – Adj gázt! sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Hot Wheels – Adj gázt! sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Griffen Campbell , Grey DeLisle , Jakari Fraser ,





Epizód lista

Ep.1 Száguldós szórakozás / Verseny a sikerért

Megjelent: 2024-03-04

A versenyző iskola első napján a pilóták együtt próbálnak meg elkapni egy elszabadult kereket Hot Wheels Cityben, majd megrendezik az első edzőtáboros grand prix-versenyt!

Ep.2 Szellemverdák / Guruló kajálda

Megjelent: 2024-03-04

Vajon a pilótáknak sikerül megakadályozniuk, hogy Bone Shaker Hot Wheels Cityben kísértsen? És vajon kinek van annyi sütnivalója, hogy megnyerje az ételkiszállítós feladatot?

Ep.3 Lendületben / Autómosós katasztrófa

Megjelent: 2024-03-04

Cooper a RocketFire autóval egyszerre két barátjának is tud segíteni. A versenyzők megmentik az Ultimate Autómosót Rükverc professzor óriáspolipjától.

Ep.4 Éjjeli rémület / Mutatványvadászat

Megjelent: 2024-03-04

Mac és a barátai a Fényjárgányok segítségével elhárítják az áramszünetet Hot Wheels Cityben. A táborozók részt vesznek egy bravúros kincsvadászaton.

Ep.5 Spoilerveszély / Diadalfutam

Megjelent: 2024-03-04

Striker Spoiler megtanítja a pilótáknak, hogyan működik a gyorsító. A versenyzők vajon hasznát veszik az újonnan tanultaknak az év második edzőtáboros grand prix-versenyén?

Ep.6 Az ugrás / Szemét a pályán

Megjelent: 2024-03-04

Az ugróbajnokságon minden versenyző megmutathatja, mit tud. Cooper bepattan a Total Disposal volánja mögé, hogy eltakarítsa a szemetet a versenypályáról.

Ep.7 Pizzarémes / Sebváltás

Megjelent: 2024-03-04

Rükverc professzor elszabadít egy óriáskígyót Hot Wheels Cityben. A „szerezd meg a zászlót” játék értékes tanulsággal szolgál.

Ep.8 Padlógáz / Félrevezető kocsi

Megjelent: 2024-03-04

Hot Wheels Cityben elszabadul egy T-Rex fejjel felszerelt önvezető autószállító. Axle a gázra lép a „kövesd a vezért” feladatban.

Ep.9 Mindent a célért / Célfotó

Megjelent: 2024-03-04

Egy trükkös akadálypálya próbára teszi Cooper koncentrációs képességeit. Amikor Szikra, Mac és Cooper véletlenül kitörli Csillám fotóit, igyekezniük kell újrafotózni őket.

Ep.10 Teljes gázzal / Fellángolás

Megjelent: 2024-03-04

Öveket becsatolni, ugyanis elérkezett az év utolsó edzőtáboros grand prix-versenye – és még Rükverc professzor és a sárkánya sem állhat a pilóták útjába!