9. évad

Doc Martin 9. évad (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Doc Martin sorozat 9. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Doc Martin sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 9. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Martin Clunes , Caroline Catz , Joe Absolom ,





Epizód lista

Ep.1 A világítótorony

Megjelent: 2019-09-25

Az orvosi kamara továbbra is megfigyelés alatt tartja Martint és praxisát. Martin és Louisa arról beszélgetnek, vállaljanak-e még egy gyereket. Al véletlenül megkéri Morwenna kezét, Mrs. Tishellt pedig egy férfiismerőse meghívja egy kiruccanásra a Godrevy világítótoronyhoz.

Ep.2 Félni az újtól

Megjelent: 2019-10-02

Megérkezik az orvosi kamara döntése, Martinnak továbbképzéen kell részt vennie. Louisa eközben új karrierbe kezd. Burt unokatestvére, Miles kecskefagyit akar árulni a pubban. Morwenna kételkedni kezd, Al mennyire gondolta komolyan, hogy össszeházasodjanak.

Ep.3 Sok csók

Megjelent: 2019-10-09

Louisa különleges ünneplést szervez Martin születésnapjára, miközben Al ugyanerre az estére szervez meglepetés-eljegyzési partit Morwennának. Ruth aggódik rosszabbodó feledékenysége miatt, de a Martin által végzett állapotfelmérés után csak még jobban megijed.

Ep.4 Fesd feketére

Megjelent: 2019-10-16

Martinnak újra a vizsgálóbizottság elé kell állnia, Buddy kutyának eközben nyoma vész. Ken Hollister bejelenti Large-éknak, hogy el akarja adni a pubot. Penhale nem fogadja örömmel elődje, Mark Mylow érkezését, amikor az átveszi az irányítást az eddig általa vezetett nyomozásban egy ellopott traktor ügyében.

Ep.5 Igazi vadnyugat

Megjelent: 2019-10-23

Egy helyi gazda rálő egy túrázóra, abban a hitben, hogy az tojást akart lopni tőle. A túrázó tagad, ezért Penhale-en a sor, hogy kiderítse az igazságot. A kis James összebarátkozik a temetkezési vállalkozó kisfiával, ennek örömére a két anya közös játékdélutánt tart nekik, amelynek orvosi vészhelyzet vet véget. Bert és Al megtudják, hogy valaki máris vételi ajánlatot tett a pubra.

Ep.6 Egyensúly

Megjelent: 2019-10-30

Martin és Louisa termékenységi vizsgálatra mennek. Penhale vandalizmus ügyében kezd nyomozásba a tengerparton, ahol összetalálkozik egy régi ismerősével, akitől végül szörfleckéket vesz. Louisa kialakítja pszichológiai rendelőjét Martiné mellett, ahol fogadhatja első kliensét.

Ep.7 Egyedülálló fiatal nők

Megjelent: 2019-11-06

Mrs. Tishell gyakornokot fogad a gyógyszertárba, a lány ráadásul a rokona, azonban nem telik bele sok idő, hogy összekülönbözzék vele. Martin állatorvoshoz viszi Buddyt, de végül neki kell megoperálnia. Louisa első kliense egyre jobban ragaszkodik hozzá, és a megjelenését is utánozni kezdi. Burt és Caitlin véletlenül magukra zárják a pinceajtót és egész éjjelre bent ragadnak. Janice váratlanul vissszatér, Joe legnagyobb riadalmára.

Ep.8 Működési engedély

Megjelent: 2019-11-13

Egész Portwenn Al és Morwenna esküvőjére készül. Ruth felhívja Louisa figyelmét, hogy a kis James mennyire tehetséges, és emlékezteti, hogy Martinnal ellentétben neki van két szerető szülője. Martin az utolsó vizsgáját teljesíti, hogy orvosként dolgozhasson tovább: asszisztálnia kell egy műtétnél.