Season 1

Sobri, ponyvafilm Évad 1 (2002)

Vissza a sorozat adatlapjára

Sobri, ponyvafilm sorozat Évad 1 epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Sobri, ponyvafilm sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a Season 1 epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Attila Szarvas , Károly Eperjes , Mari Törőcsik ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Első epizód

Megjelent: 2002-12-19

A történet 1815-ben kezdődik és Sobri Jóska gyermekkorát mutatja be. Kiderül, hogy milyen gyermekkora volt Pap Jóskának, azaz a későbbi Sobri Jóskának, és milyen út vezetett addig, hogy a Bakony híres betyárjává váljék.

Nincs kép

Ep.2 Második epizód

Megjelent: 2002-12-26

Megismerjük Milfait Ferkót, az öreg és tapasztalt betyárt, Sobri bajtársát és többi betyártársait. Megismerkedünk Répa Rozival és Marival is, és kibontakozik Sobri és Répa Rozi szerelme.

Nincs kép

Ep.3 Harmadik epizód

Megjelent: 2003-01-02

A harmadik részben megismerkedünk Kesslstadt Antóniával, és kísérőjével, Etelkával. Antónia és Etelka elindul Bécsből Veszprémbe a nagyapjához, Toldalaghy Zsigmond grófhoz. Az út a Bakonyon keresztül, Sobri és társai területén vezet. A bécsi kisasszonyok hintóját Sobri és Liliom Peti megállítja és kirabolja. Sobri testvérét Pap Jancsit Csányi Elek szolgabíró halálra vesszőzteti a pandúr laktanya udvarán. Antónia kisasszony könyvet kezd írni a Sobrival való találkozásról. Antónia kisasszonynak 1843-ban jelenik meg Bécsben egy könyve, Sobri, a híres haramia címmel.

Nincs kép

Ep.4 Negyedik epizód

Megjelent: 2003-01-09

Sobri bosszút áll testvére haláláért, majd társaival leszámol a kegyetlen szolgabíróval és pandúr csapatával a Billegi csárdában. Szerelmét, Répa Rozit a szentgáli királyi vadászok elfogják. Sobri a lány kiszabadítását tervezi.

Nincs kép

Ep.5 Ötödik epizód

Megjelent: 2003-01-16

Sobri és társai ellen hajtóvadászat indul, menekülnikezdenek a Bakonyból. A csapat kettéválik, és elindulnak a Balatonhoz. Milfait Ferkót a katonák elfogják, és azonnal viszik a rögtönítélő bíróság elé Veszprémbe. Elítélik, majd felakasztják.

Nincs kép

Ep.6 Hatodik epizód

Megjelent: 2003-01-23

Antónia édesapja, Kesselstadt Henrik báró a császári hadsereg élén Sobri és társai ellen hajtóvadászatra indul. A betyár csapatot a lápafői mocsárnál bekeríti és leszámol velük.