Minisorozat

Az élet, amit akartál Minisorozat (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az élet, amit akartál sorozat Minisorozat epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Az élet, amit akartál sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a Minisorozat epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Vittoria Schisano , Giuseppe Zeno , Pina Turco ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2024-05-29

Gloria békés élete darabokra hullik, amikor egykori legjobb barátnője, Marina, beállít várandósan, két gyerekkel. Nemsokára kiderülnek valódi szándékai is.

Nincs kép

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2024-05-29

Amikor kiderül az igazság, Andrea dühbe gurul, Sergio pedig elbizonytalanodik a családban játszott szerepét illetően. Pietro elszántan próbálja megtalálni Marinát.

Nincs kép

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2024-05-29

Marina megkéri Gloriát, hogy maradjon mellette, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Az összezavarodott Andrea veszélybe sodorja magát. Az orvosok nyugtalanító dologra bukkannak.

Nincs kép

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2024-05-29

Egy egészségügyi döntés következtében Marina kiborítja a családot. Gloria próbál jobban kijönni Andreával, miközben Pietro megszállottsága egyre veszélyesebbé válik.

Nincs kép

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2024-05-29

Mindenki megdöbben a legutóbbi események nyomán, de Glóriában különösen sok kérdőjel marad. Sergio továbbra sem bízik a nőben, ezért hazudik egy fontos kérdésben.

Nincs kép

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2024-05-29

Gloria biztonságos helyre viszi a családot, ahol fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie. Eva bizonyítja bátorságát, Pietro pedig még mindig szabadlábon van.