1. évad

Hitler és a nácik: A gonosz a vádlottak padján 1. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Hitler és a nácik: A gonosz a vádlottak padján sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Hitler és a nácik: A gonosz a vádlottak padján sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: William L. Shirer , Károly Kozma , Imre Csók ,





Epizód lista

Ep.1 A gonosz eredete

Megjelent: 2024-06-05

Hitler Ausztriában töltött zűrzavaros gyermekévei hatalomvágyó politikai ambíciók alapját fektették le. Az I. világháború vége új korszakot hoz Németországban.

Ep.2 A Harmadik Birodalom felemelkedése

Megjelent: 2024-06-05

Megnyerő személyiségét és hűséges követőit kihasználva Hitler egyre magasabbra emelkedik, egy olyan Németországért küzdve, amely globális hatalmi pozícióval rendelkezik.

Ep.3 Hitler hatalmon

Megjelent: 2024-06-05

A náci propaganda elszabadul, Hitler több zsidókat célzó törvényt is bevezet, és ausztriai szülőhazáját is bekebelezi a Harmadik Birodalomba.

Ep.4 A pusztítás útján

Megjelent: 2024-06-05

A hatalomvágytól és gyűlölettől fűtött Hitler célja Németország területének gyarapítása további hódítások megalapozásához és koncentrációs táborok építéséhez.

Ep.5 Emberiség elleni bűntettek

Megjelent: 2024-06-05

A német fegyveres erők főparancsnokaként Hitler megtámadja a Szovjetuniót, tömeggyilkosságok és a holokauszt rémtettei kötődnek a nevéhez.

Ep.6 Az elszámolás

Megjelent: 2024-06-05

A náci Németország hadi szerencséje megfordul, a szövetségesek mindent megtesznek Hitler és a felelősök elszámoltatására bűneikért a nürnbergi per során.