1. évad

Bill Gates: Mit tartogat számunkra a jövő? 1. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Bill Gates: Mit tartogat számunkra a jövő? sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Bill Gates: Mit tartogat számunkra a jövő? sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 5

Főszereplők: Bill Gates ,





Epizód lista

Ep.1 Mit tesz értünk/velünk az MI?

Megjelent: 2024-09-18

A mesterséges intelligencia térnyerése kritikus kérdéseket vet fel az emberiség számára. Bill a filmrendező James Cameronnal és az OpenAI csapatával vitatja meg ennek hatásait.

Ep.2 Igazság vagy következmények?

Megjelent: 2024-09-18

A manipulációk korában komoly kihívás eldönteni, mi igaz, és mi nem. Bill az összeesküvés-elméletek életciklusának és hatásainak nyomába ered Lady Gagával.

Ep.3 Megállíthatjuk a globális felmelegedést?

Megjelent: 2024-09-18

Vajon a nagy léptékű innováció segíthet elérni a zéró kibocsájtást? Bill klímaaktivisták segítségével térképezi fel a zéró jövő felé vezető utat és a reményt keltő fejlesztéseket.

Ep.4 Lehet az ember túlságosan gazdag?

Megjelent: 2024-09-18

A növekvő jövedelemkülönbség hosszú távon egyre több aggodalomra ad okot. Bill Bernie Sanders és Mitt Romney szenátor társaságában próbál megoldást találni az egyenlőtlenségre.

Ep.5 Túljárhatunk a betegségek eszén?

Megjelent: 2024-09-18

Vajon a technológia képes lesz eltörölni a fertőző betegségeket? Bill dr. Anthony Faucival és más egészségügyi szakértőkkel találkozik, hogy megvizsgálja a legújabb áttöréseket.