1. évad

A fiúk a klubból 1. évad (2000)

Vissza a sorozat adatlapjára

A fiúk a klubból sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A fiúk a klubból sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 22

Főszereplők: Gale Harold , Randy Harrison , Hal Sparks ,





Epizód lista

Ep.1 Bevezető

Megjelent: 2000-12-03

A fiúk a klubból 1. évad 1. epizódja, Bevezető című rész vetítésének időpontja 2000-12-03

Ep.2 Melegek, itt és mindenütt

Megjelent: 2000-12-03

A fiúk a klubból 1. évad 2. epizódja, Melegek, itt és mindenütt című rész vetítésének időpontja 2000-12-03

Ep.3 Egy kis vágás

Megjelent: 2000-12-10

A fiúk a klubból 1. évad 3. epizódja, Egy kis vágás című rész vetítésének időpontja 2000-12-10

Ep.4 Jönni és menni

Megjelent: 2000-12-17

A fiúk a klubból 1. évad 4. epizódja, Jönni és menni című rész vetítésének időpontja 2000-12-17

Ep.5 Keményen

Megjelent: 2001-01-07

Justin és az édesanyja elmennek egy terápiára, hogy megpróbálják helyrehozni a kapcsolatukat. Justin megdöbbenti Jennifert a nyers modorával, ahogy a szexualitásról beszél. A halálközeli élménye után, Tim úgy dönt, hogy nem akar többet klubokban találkozni férfiakkal. Eközben Michael túlórázik Tracyvel és közben baleset éri.

Ep.6 A kétségbeesés művészete

Megjelent: 2001-01-21

Miután véletlenül összefutnak az utcán, Justin felajánlja Melanie-nak és Lindsaynek, hogy vigyáz Gusra. Mikor Justin lerajzolja Lindsay-t, a barátai meggyőzik, hogy ki kéne állítani a munkáit, mert tehetséges. Ted tartósabb kapcsolatra vágyik, ezért elmegy a harmincasok klubjába. Találkozik is ott egy férfival, akivel teljesen egy hullámhosszon vannak, ám mégis meggondolja magát, és visszatér a klubba, ahova tartozik. Michael elmegy bocsánatot kérni David-től, akivel végül a fiú lakásán kötnek ki?

Ep.7 Maradj nálam

Megjelent: 2001-01-28

Justin és Daphne elmegy abba a piercing-szalonba, ahol Justin már járt korábban. Jennifer és Craig éppen Justin homoszexualitását tárgyalják. Craig kételkedik ebben egészen addig, amíg Justin meg nem győzi erről. Vacsora után Debbie-éknél, David meghívja Michaelt a vidéki házába. Brian megsérül egy autóbalesetben, mikor egy ismeretlen sofőr belerohan a kocsijába. Később kiderül, hogy a sofőr Justin apja volt, aki nem tudja elfogadni fia nemi hovatartozását.

Ep.8 Babylon bumeráng

Megjelent: 2001-02-04

A Babylon előtt Justin apja megtámadja Briant, majd ultimátumot ad a fiának: hazajön vele most, vagy soha többet nem mehet haza. Így Justin Briannél tölti az éjszakát. Jennifer váratlanul megjelenik Brian irodájában Justin cuccaival és azt mondja, hogy most már ő a felelős Justinért. Ezalatt Debbie a kimerültségtől összeesik a vacsora közben, és Vic bácsi önmagát hibáztatja ezért. Michaelnek felajánlják, hogy vezesse a Big Q Martot, de ő bűnösnek érzi magát, amiért továbbra is heteroszexuálisnak kell tettetnie magát.

Ep.9 Fiacskám

Megjelent: 2001-02-11

Gus megbetegszik, és beviszik a kórházba. Melanie nem beszélhet az orvossal, mert ő hivatalosan nem Gus gyámja. Az eset megsürgeti Lindsayt és Melanie-t, hogy aláírassák Briannal az örökbefogadási papírokat. Justin meggyanúsítja Briant, hogy nem is gondolta komolyan, hogy lemond Gusról, s ezért Brian újra átgondolja az eredeti megállapodást. Brian meglátogatja az apját annak reményében, hogy sikerül megértenie saját zavaros érzéseit az apasággal és az elkötelezettséggel kapcsolatban. Brian úgy dönt, ő nem követi apja példáját, s nem mond le szülői jogáról. David partit rendez hogy bemutassa Michaelt a barátainak, de Michaelnek kisebbrendűségi érzése támad David befolyásos és tanult barátaival szemben. David megkéri Michaelt hogy költözzön hozzá. Emmet összejön valakivel az internetről, s rájön hogy nem ő az egyetlen, akinek nem teljesen őszinte az internetes profilja.

Ep.10 Az út királynői

Megjelent: 2001-02-18

Justin hazamegy kishúga, Molly szülinapi bulijára. Elfelejti bekapcsolni a riasztót, s betörnek Brian lakásába. A dühös Brian elzavarja Justint, aki úgy dönt, hogy New Yorkba megy, s Brian hitelkártyáját használja, hogy kifizesse a repülőjegyet és a hotelt. Brian a barátaival New Yorkba érkezik, hogy hazavigye Justint. Pittsburghbe visszatérve elintézi, hogy Justin Debbie-vel lakjon. Lindsay egy évet otthon szeretne maradni Gussal. Melanie, mivel dühös Brianre az örökbefogadási papírok miatt, nem tőle, hanem Tedtől kér tanácsot abban, honnan szerezzen pénzt, hogy Lindsay otthon maradhasson. Végül úgy dönt, az örökségét fogja felhasználni. Egy jósnő elmondja Michaelnek, hogy az ő igazi szerelme Brian, ezért úgy dönt, hogy nem költözik oda Davidhez. David azonban komoly kapcsolatot akar, s nem éri be kevesebbel.

Ep.11 Ünneplés

Megjelent: 2001-02-25

Michael elmondja Debbie-nek, hogy szakított Daviddel. Debbie számonkéri a fián, Brianen, hogy miért hitegeti Michaelt, miért nem hagyja, hogy boldog legyen Daviddel. Brian elmegy David szülinapi bulijába, s ajándékba egy nagyon értékes könyvet visz neki. Ted is számonkéri Brianen, hogy tönkre akarja tenni Michael boldogságát, s Brian elárulja Tednek, hogy Michael látta az ő számára készített sírkövet.Ted később azt mondja Michaelnek, hogy néhány férfiban hihetetlen indulatok tudnak keletkezni, ha azt érzik, hogy nem érdemlik ki, hogy szeressék őket. Közben Tracey megérkezik, s Brian úgy mutatja be Davidet, mint Michael barátját. Tracey elkeseredve kirohan, s Michael utána megy hogy elnézést kérjen, amiért nem árulta el, hogy meleg. Michael rájött hogy hibázott, és megkéri Davidet, hogy költözzenek össze. Ted és Emmett elmennek HIV-vizsgálatra. David eredménye negatív, Emmettnek azonban vissza kell mennie a kórházba, amitől nagyon ideges lesz. De kiderül, hogy az övé is negativ.

Ep.12 Mozgás vagy leállítás

Megjelent: 2001-03-04

Brian magányosnak érzi magát, mert Michael nincs vele, így több időt tölt a barátaival. Ted eleinte nem nagyon akart elmenni a melegbárba Briannel, azonban hamar rájön arra, hogy így összeismerkedhet azokkal a férfiakkal, akiket Brian elutasít. Justin látja hogy Michael és Brian milyen boldogtalan, és úgy dönt, újra összehozza őket. Emmett úgy határoz, hogy betartja a fogadalmát, miszerint többet nem kerül szexuális kapcsolatba férfiakkal. Találkozik a meleg bárban egy férfival, aki egy olyan szervezet tagja, amely segíti a meleg férfiakat abban, hogy újra heteroszexuális életet tudjanak élni. Emmett úgy dönt, hogy csatlakozik a szervezethez. Melanie a családból kirekesztve érzi magát, mert Brian nem adja át neki Gus gyámságát. Lindsay nem tanúsít túl nagy jelentőséget Melanie problémáinak.

Ep.13 Látom a fényt

Megjelent: 2001-03-11

Brian összejön egy kollegájával, Kippel, aki megkéri, hogy helyezze jobb pozícióba a cégnél. Brian elutasítja, mert Kipnek még nincs elég tapasztalata. Másnap Kip bepereli a céget és Briant szexuális zaklatásért. Azzal vádolja Briant, hogy előléptetést ígért neki szexért cserébe. Emmett továbbra is látogatja a szervezetet, annak reményében, hogy helyrejön a szexualitása. A támogatója, Matt elárulja, hogy ő transzvesztita volt, így Emmett bízik a program sikerében. Ted és Michael egy pornósztárt rendelnek Emmettnek, hogy szegje meg a fogadalmát. Amikor Emmett ezt megtudja, mérges lesz barátaira. Melanie egy partin megismeri Marianne-t, aki szöges ellentéte Lindsaynek. Egyik éjjel Melanie elmegy Marianne-hoz, hogy beszélgessenek, s végül az ágyban kötnek ki. Melanie elmondja Lindsaynek, hogy mi történt, aki erre úgy dönt, elköltözik a lakásukból.

Ep.14 Meglepő fordulat

Megjelent: 2001-03-18

Briant, aki Melanie-hoz fordul jogi képviseletért, szabadságra küldik, amíg a szexuális zaklatásért folyó pere le nem zajlik. Justin meglátja Kipet a Woody's bárban, és elcsábítja, majd közli vele, hogy megsértette a törvényt azzal, hogy szexuális viszonyba keveredett egy kiskorúval. Justin megegyezik Kippel, hogy nem jelenti fel, ha az ejti a pert Brian ellen. Michael hazudok Davidnek, hogy találkozhasson Briannal. David meglátja Michaelt egy bárban Briannel, s rájön, hogy hazudott neki. Brian és David összevesznek, mert David el akarja távolítani Briant Michael életéből. David ráeszmél hogy meg kell bíznia Michaelben. Emmett nagyon szeretne heteróvá válni, s megismerkedik egy lánnyal. Ted és Michael elmennek egy találkozóra, hogy biztosítsák Emmettet a támogatásukról. Végső próbálkozásként Ted azt mondja Emmettnek, hogy Isten nem hibázik és Emmettet olyannak teremtette, amilyennek lennie kell. Emmett igazat ad neki, és rájön hogy mégsem akar megváltozni, ő meleg és így boldog.

Ep.15 Izgalmas tapasztalatok

Megjelent: 2001-04-01

Brian apja bejelenti, hogy rákos, mire Brian elárulja, hogy ő meleg. Apja nagyon dühös lesz, és azt mondja Briannek, hogy inkább haljon meg, minthogy meleg legyen. Később bocsánatot kér a kijelentéséért, Brian pedig bemutatja neki Gust. Lindsaynek egy tanári konferenciára kell mennie, s Melanie sincs a városban, így Gust Brianre bízza. Brian teljesen maga alatt van, és nem foglalkozik Gussal, Justinra bízza míg ő elmegy a focista bálba. Melanie megérkezik, és merges, mert Gust egyedül találja Justinnal. Brian rájön, hogy rossz apa, pont olyan, mint az ő apja, és úgy dönt, hogy megváltozik. Davidet meglátogatja fia, Hank, s Michael nagyon aggódik. Davidet elhívják, s addig Michael és Hank egyedül maradnak. Michael rájön, hogy Hank nem azért van elkeseredve mert az apja meleg, hanem mert az apja meg akarja szervezni a látogatásának minden percét. Ted összejön az egyik kollégájával, akiről kiderül, hogy szexuális beállítottsága teljesen eltér Tedétől.

Ep.16 Az a francia

Megjelent: 2001-04-08

Michael elkeseredik, mikor rájön hogy David nem fizeti az albérleti csekkeket. Úgy dönt, hogy nem hagyja hogy David fizessen mindent. Az elkeseredett David visszamondja a párizsi meglepi utazást. Michael megbeszéli Teddel, Emmettel és Briannel, hogy ha mindent ő fizetne, azzal nem csak magának tesz keresztbe, hanem Davidnek is. Michael úgy gondolja, ha David költeni akar rá, akkor neki ezt hálásan el kellene fogadnia.Amikor Justin összetűzésbe keveredik az iskolában egy melegeket bántalmazó diákcsoporttal, Debbie rábeszéli hogy alapítsa meg a melegek és a heteroszexuálisok közötti szövetség klubját. Az iskola vezetősége megakadályozza ezt, s közlik Justinnal, hogy az iskolában nem nyithat melegeknek klubot. Melanie bocsánatot akar kérni Lindsaytől, de kiderül, hogy Lindsay összeköltözött egy francia férfival, Guillaume-val (Noam Jenkins), aki zöld kártyához szeretne jutni.

Ep.17 Két amerikai Párizsban

Megjelent: 2001-04-15

David és Michael rendez egy "tőkeszerző" estet a szenátornak; Michael úgy dönt, nem hívja meg Debbie-t és a barátait. Amikor Debbie-ék rájönnek, hogy nincsenek a meghívottak listáján, úgy döntenek, ráébresztik Michaelt, hogy hibázott. Debbie, Vic, Brian, Ted, Emmett és Justin megérkezik a partira botrányos öltözetben? Mikor Michael észreveszi, hogy Debbie a szenátorral beszélget egész este, ráordít hogy csak szégyent hoz rá. Majd rájön, hogy felháborítóan viselkedett, s bocsánatot kér Debbie-től és a társaságtól. Justin meleg-hetero szövetsége ellenállásba ütközik a vezetőség részéről.

Ep.18 Szauna szeretet

Megjelent: 2001-04-22

Michael visszautasítja egy férfi szexuális közeledését, s elmondja neki, hogy ő monogám kapcsolatban él. A fürdőben Brian meglátja Davidet egy másik férfival. Bár Brian úgy dönt, nem szól erről Michaelnek, David elmeséli a kalandját. Michael nem érti meg, hogy ő miért nem elég Davidnek, s bosszúból felhívja azt a fiút, akit a Babylonban ismert meg. Ted eszméletlenül találja Blaket a Babylon mosdójában, és elviszi a kórházba. Később felajánlja, hogy hazaviszi a fiút, s amíg jobban nem lesz, ott maradhat. Justint felveszik a dartmouthi egyetemre, de ő szívesebben menne a pittsburghi képzőművészeti intézetbe. Elmondja ezt anyjának is, akitől megtudja, hogy szülei elválnak. Justin azt hiszi, hogy ő az oka a válásnak, s úgy dönt, feladja képzőművészi álmait és Dartmouthba megy.

Ep.19 Bowling az örökkévalóságért

Megjelent: 2001-04-29

Amikor Brian apja meghal, a fiú nem akarja tudomásul venni. A temetés rossz emlékeket ébreszt benne, és újra feltör benne az apja iránti harag. Brian úgy dönt hogy szembenéz a félelmeivel, és elmegy apja kedvenc helyére, a bowling-pályára, hogy nyilvánosan bejelentse homoszexualitását. Daphnénak új barátja van, akire Justin nagyon féltékeny. Daphne nem akar tapasztalatlannak tűnni az új barátja előtt, ezért megkéri Justint hogy feküdjön le vele. Ezután azonban Daphne a barátjaként kezdi kezelni Justint. Nagy veszekedés lesz belőle, amikor Justin elmondja neki, hogy ő csak szívességet tett, és hogy a szex nem jelentett számára semmit. Ted meglátja Blake-et a Woodyban és bocsánatot kér tőle. Ezen az éjszakán Blake megjelenik Ted ajtajánál... Emmett félti barátját, s pénzt ajánl Blake-nek, hogy békén hagyja Tedet. Blake nem megy vissza Tedhez, s Ted egy elhagyatott házban talál rá.

Ep.20 Babylon királya

Megjelent: 2001-06-10

Vic bácsival a bevásárlóközpont mosdójában kikezd egy férfi. Miután közli, hogy őt nem érdekli a dolog, Vicet letartóztatják zaklatásért. Debbie és Melanie megtudja, hogy óvadékként 5000 dollárt kell letenni. Elmennek a Babylonba, hogy megpróbáljanak pénzt szerezni, de kiderül, hogy csupán Blake tud segíteni. Közben zajlik a Babylon királya választás. Ted, mialatt Blake-et a Babylonba viszi, rákényszerül hogy szembenézzen a félelmeivel, hogy Blake megint kísértésbe esik, de Blake állítja hogy képes ellenállni a drog csábításának. Ted szomorú, hogy senki nem akarja elfogadni Blake-et. Ám, mikor Blake a drogdíleréhez fordul, hogy segíthessen Vicen, mindenki látja hogy Blake-nek van jó oldala is. Brian benevezi Davidet a Babylon királya versenyre. Annak ellenére, hogy Michael és Brian úgy gondolják, David túl öreg ahhoz, hogy szexi legyen, David fellép a színpadra és hatalmas sikert arat.

Ep.21 És minden más marad

Megjelent: 2001-06-17

Vic bűnösnek akarja vallani magát a zaklatás ügyében, amíg Emmet egy sztorit el nem mesél neki egy szexuális bűnözőr?l. Melanie rájön hogy ez a rendőrparancsnok hasonló ügyekben hamisan vallott, és ejteti vele a Vic elleni vádat. David exfelesége válik. David Portlandre utazik, hogy a fiával legyen ebben a nehéz időben. Amikor visszatér, bejelenti, hogy Portlandre akar költözni egy évre hogy a fiával legyen, s szeretné hogy Michael is vele tartson. Hosszas gondolkodás után Michael úgy dönt hogy ő is költözik Daviddel. Brian megkapja az Év reklámszakembere díjat, s megismerkedik egy szexi reklámigazgatóval New Yorkból. A férfi állást ajánl Briannek az ő cégénél. Brian lehetőséget lát ebben a fejlődésre. Ted segít Blake-nek munkát találni Melanie cégénél. De később rájön, hogy Blake megint drogozik.

Ep.22 Az utolsó tánc

Megjelent: 2001-06-24

Brian 30. születésnapi buliján bejelenti a barátainak, hogy nem költözik New Yorkba. A letört Brian öngyilkosságra készül, de Michael megmenti. Justin elhívja Briant az iskolai bálra, de Brian túl öregnek érzi magát a dologhoz. Justin és Daphne beszélnek egymással, és arra jutnak, hogy barátként mennek a bálra. Brian meglepi Justint a bálon, majd erotikusan táncolnak egymással. Amint Brian elhajt a parkolóból, látja, hogy valaki fejbe vágja Justint egy baseballütővel. Brian odarohan hogy segítsen, és fejbe vágja a támadót egy téglával. Justin eszméletlenül fekszik a földön és erősen vérzik. Ezalatt Michael és David a költözésre készülnek. Ted rájön hogy Blake nem jár dolgozni, és összevesznek. Megkéri Blake-et, hogy menjen elvonókúrára, amibe a fiú beleegyezik. Azonban, mikor Ted elmegy, hogy meglátogassa Blake-et az elvonón, megtudja, hogy már elhagyta a kórházat.