2. évad

Az alelnök 2. évad (2013)

Vissza a sorozat adatlapjára

A második évadban folytatódnak Selina Meyer megpróbáltatásai, miközben megpróbál nagyobb befolyásra szert tenni.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Julia Louis-Dreyfus , Anna Chlumsky , Tony Hale ,





Epizód lista

Ep.1 Választás

Megjelent: 2013-04-14

Az időközi választások kampányának sikere földobja Selinát, aki ezt kihasználva megpróbálja növelni befolyását. Ehhez be kell hízelegnie magát az elnök vezető tanácsadójánál.

Ep.2 Biztonság

Megjelent: 2013-04-21

Az elnök új kezdeményezést indít Hallgasd a vidéki Amerikát! címmel. Ennek keretében Selina és stábja malacsütésre megy Észak-Karolinába. Dan pártfogásba veszi Pilatest. Az alelnöknőt két internetes hír kiszivárogtatása is foglalkoztatja.

Ep.3 Túszdráma

Megjelent: 2013-04-28

Az Üzbegisztánban zajló túszdráma Washingtonban is hullámokat kavar. Selinának és a nemzetvédelmi miniszternek, Maddox tábornoknak meg kell jelennie Quanticóban, a haditengerészet bázisán. Sue kongresszusi meghallgatáson tanúskodik.

Ep.4 Önirónia

Megjelent: 2013-05-05

Selina bosszús, mert a Fehér Ház közzétett róla egy nem túl hízelgő fotót. Mike-ot és Kentet összeköti a vitorlázás. Jonah boldog, mert kiemelt parkolóhelyet kap. Sue állásinterjún vesz részt. Selina a Vic Allen-féle vacsorára készül.

Ep.5 Helsinki

Megjelent: 2013-05-12

Egy kereskedelmi megállapodás miatt Selina és a csapata Helsinkibe utazik. Az emberei aggódnak, milyen lesz a fogadtatása Európában. Dan Mike tanácsát kéri abban, hogyan viszonyuljon a sajtóhoz. Kent és Ben vitába bonyolódik egymással.

Ep.6 Andrew

Megjelent: 2013-05-19

Egy allergiás roham miatt Selinának át kell tennie tárgyalását a lánya születésnapjára. Amy és Gary ideges, mi lesz, ha a partin Selina találkozik a volt férjével. A sajtó Salinának az üzbég túszdrámában betöltött szerepe után szaglászik.

Ep.7 A sztrájk

Megjelent: 2013-06-02

A kormányzat leállása miatt Selina szabadságolja munkatársainak egy részét. Danny Chung viszont előnyt kovácsol ebből. Napvilágot lát egy nem túl hízelgő történet az alelnökasszony egykori férjéről. Eközben Gary és Jonah akcióba lendül.

Ep.8 Első kézből

Megjelent: 2013-06-09

Selina Meyer alelnökasszony megszokta már a sajtót, az újságírók kérdéseit. Ezúttal Janet Rylandnek fog interjút adni. Az alelnöki rezidenciáján készül egy kényelmes beszélgetésre, ám hamarosan csak úgy záporoznak a kényes kérdések.

Ep.9 A futás

Megjelent: 2013-06-16

Selina Meyer alelnökasszony nem mondott le arról, hogy valóra váltsa elképzeléseit. Még akkor is, ha ez nem tetszik a politikai ellenfeleinek. Közben Dan megpróbálja a maga javára kihasználni az alelnökasszony és Danny Cheng rivalizálását.

Ep.10 Washington

Megjelent: 2013-06-23

A közigazgatás súlyos válságban van, már-már az összeomlás réme fenyeget. Az alelnökasszony azon dolgozik a munkatársaival, hogyan lehetne elhárítani ezt a fenyegetést.