3. évad

Az alelnök 3. évad (2014)

Vissza a sorozat adatlapjára

A harmadik évadban új távlatok nyílnak meg Selina Meyer alelnökasszony előtt, miután az elnök kinyilvánította, hogy nem fog indulni az új választáson.Selina potenciális elnökjelöltként lép színre.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Julia Louis-Dreyfus , Anna Chlumsky , Tony Hale ,





Epizód lista

Ep.1 Új utakra lépve

Megjelent: 2014-04-06

Megjelenik Selina életrajzi könyve, amivel az iowai gyűlés szavazói körében igyekszik támogatókat szerezni. Washingtonban az egész csapat részt vesz Mike esküvőjén. Szóbeszéd terjeng, ami kihatással lehet a választásra, de az ő életükre is.

Ep.2 A döntés

Megjelent: 2014-04-13

Selina és csapata a Parti Őrség állomáshelyére látogat. Egy elnöki lépés arra kényszeríti az alelnökasszonyt, hogy felülvizsgálja korábbi állásfoglalását. Gary megkérdőjelezi a csapatban való szerepét. Jonah politikai blogja gondot okoz.

Ep.3 Alicia

Megjelent: 2014-04-20

Selina és munkatársai az annapolisi eseményre készülnek. Az alelnökasszony itt akarja bejelenti, hogy a következő választáson versenybe száll az elnöki címért. Eközben Dan megtudja, hogy az SNL nem túl hízelgő képet festett a csapatról.

Ep.4 Clovis

Megjelent: 2014-04-27

Selina és munkatársai adománygyűjtő körútra indulnak a Szilícium-völgybe. Egy tüntető anya vitára hívja Selinát, aki később meglátogatja a Clovis kampuszát. Jonah vírusvideót készít. Ben hozzásegíti Dant egy ötlet megvalósításához.

Ep.5 A horgászat

Megjelent: 2014-05-04

Amy és Dan a pozícióért küzd. Selina kampánymenedzsere, Ben titkos ebédet szervez a nagyágyú stratégával. Jonah-nak állást ajánlanak. Garynek vállfájdalmai vannak. Maddox meghívja Selinát a vidéki házába, és Amy vacsorapartit szervez.

Ep.6 Detroit

Megjelent: 2014-05-11

Selina gazdasági csúcstalálkozón vesz részt Detroitban. A munkatársai és a családja nehezen viselik az új személyi edzőjének, Raynek a jelenlétét. Catherine megvédi az anyját az egyik tüntetőtől. Selina részt vesz a női fegyver bemutatóján.

Ep.7 London

Megjelent: 2014-05-18

Selena az I. világháború kitörése 100. évfordulójának megemlékezésén vesz részt Angliában. Kollégái aggódnak, hogy a személyi edző egyre nagyobb hatással van rá. Jonah is megjön, hogy Maddox után kémkedjen. Amy kiszivárogtat egy titkot.

Ep.8 A frizura

Megjelent: 2014-06-01

Selina tanácskozásra készül a legkeményebb ellenfeleivel. A csapatával együtt felkészül a vitára. Dan kedvező hírekkel érkezik haza. Megérkezik Mike felesége, Wendy, aki cikket ír az Selináról. Közben másik dolog is foglalkoztatni kezdi.

Ep.9 A rekesz

Megjelent: 2014-06-08

A közvélemény-kutatás szerint a jelöltek közül Thornhill vezet. Selina stábja megvitatja, hogyan lehetne vonzóbbá tenni Selinát az egyszerű emberek szemében. Jonah találkozik Bill Ericssonnal. A nagyképű újságíró interjút készít Selinával.

Ep.10 Ünnepség

Megjelent: 2014-06-08

A évadzáró részben közeledik a New Hampshire-i előválasztás napja, amely fontos jelzés a fogadóirodák számára. A hátralévő három napban rengeteg dolga van Selinának és csapatának. Több hivatalos kötelezettségének is eleget kell tennie.