4. évad

Az alelnök 4. évad (2015)

Vissza a sorozat adatlapjára

A negyedik évad elején Meyer immár elnökként az első nagy beszédére készül, de még a jövő zenéje, hogy hivatali ideje vajon meghaladja-e majd a legrövidebb ideig regnáló elnökéét. A tíz részen keresztül végigkövethetjük, hogyan birkózik meg csapatával a feladattal, miközben a megfelelő partnert is meg kell találnia.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Julia Louis-Dreyfus , Anna Chlumsky , Tony Hale ,





Epizód lista

Ep.1 Közös ülés

Megjelent: 2015-04-12

Huszonnégy órával Selina Meyer első elnöki beszéde után a csapat kétségbeesetten dolgozik, hogyan oldhatná fel az abban elhangzott ellentmondásokat. Gary újra gondolja Selinával kapcsolatos kijelentését.

Ep.2 Keleti szárny

Megjelent: 2015-04-19

Selina csapata az izraeli miniszterelnök látogatására készül. Mike új külsőt ölt. Teddy szívességet tesz Jonah-nak. Amy megtudja, hogy Selina új kommunikációs igazgatót hoz. Az izraeli vendég látogatását beárnyékolja egy festmény.

Ep.3 A hivatalos eset

Megjelent: 2015-04-26

Selina csapata igyekszik megtalálni azt, aki személyes információkat szivárogtatott ki az elnökről. Dan megbízza Jonah-ékat, hogy vegyenek tűzijátékot a kampányhoz. Mike szörnyű hibát vét. Az elnök a házigazdája a húsvéti rendezvénynek.

Ep.4 Teherán

Megjelent: 2015-05-03

Selina Meyer elnökasszony közel-keleti útra utazik, melynek végén történelmi utazást tesz Iránba. Közben Dant körül udvarolja a lobbista Sidney Purcell, míg Doyle egy rendezvényen elnököl. Selinát bajba sorolhatja Jonah nagyszájúsága.

Ep.5 A gyülés

Megjelent: 2015-05-10

Selina lánya a „szűzbeszédére” készül. Karen, az új elnöki tanácsadó készíti fel Catherine-t az első nyilvános szereplésére. A pártkongresszuson Selina Meyer elnökasszony és csapata versenyt fut az idővel, hogy elhárítsák a válságot.

Ep.6 Vihar és palacsinta

Megjelent: 2015-05-17

Selina szerint a sajtó alig foglalkozik vele, míg az ellenfelét ajnározzák. Váratlanul részt vesz egy eseményen, anélkül, hogy szólna a csapatának. Egy hatalmas hurrikán akár kapóra jöhet Selinának. Amy megpróbálja megszokni az új életét.

Ep.7 Meyer mami

Megjelent: 2015-05-24

A Fehér Ház-i incidens megrendíti Selinát. Tom James ténykedése még rosszabbá teheti a napját. Mike igyekszik, hogy eladja a sajtónak az elnökasszony álláspontját. Sue és Gary vacsorát szervez, míg Jonah és Richard felfedi a szörnyű titkot.

Ep.8 A szavazás

Megjelent: 2015-05-31

Úgy tűnik, hogy az elnökasszony terve kudarcra van ítélve. Gary titkos találkozót szervez Dan és Amy számára. Selina próbálja kiheverni az influenzát. Közeledik a szavazás időpontja, a csapat lázasan dolgozik a döntő szavazat biztosításán.

Ep.9 A vallomás

Megjelent: 2015-06-07

Selina nehéz helyzetbe került, kényes kérdésekkel bombázza a sajtó. A csapata néhány tagjának pedig a kongresszusi bizottság előtt kell számot adnia arról, hogy ki és mi áll a történtek, az adatvédelmi szabályok megsértésének hátterében.

Ep.10 A választás

Megjelent: 2015-06-14

A választás éjszakáján Selina Meyer elnökasszony és csapata egyre feszültebben figyeli az eseményeket, ahogy egymás után látnak napvilágot az eredmények.