1. évad

Fairly Legal 1. évad (2011)

Vissza a sorozat adatlapjára

Fairly Legal sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Fairly Legal sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Sarah Shahi , Michael Trucco , Virginia Williams ,





Epizód lista

Ep.1 Új kezdet

Megjelent: 2011-01-20

Édesapja váratlan halála utána a San Francisco-i mediátornak, Kate Reed-nek a vele egykorú mostohaanyjával kell együtt dolgozni, hogy megmentsék a céget egy textilipari mágnás és a vállalatot öröklő fia közti vita megoldásával, valamint egy sötét titok elrejtésével, ami egy ártatlan fiú életét tehetné tönkre.

Ep.2 Megfizethetetlen

Megjelent: 2011-01-27

Kate egy peren kívül megegyezésben közvetít Kalifornia állam és Steve Jenks között, akit tévesen 22 év börtönre ítéltek. Amíg Kate próbálja felbecsülni az évek árák, amiket Steve elveszített, a férfi saját börtönébe menekül, elutasítva, hogy megküzdjön a múlt fájdalmával – míg végül az kirobban belőle.

Ep.3 Kispadon

Megjelent: 2011-02-03

Kate-et félelmetes ellensége, Nicastro bíró egy olyan ügyhöz rendeli ki, melyben egy középiskolai futballedző és dühös szülők vitáznak, akik azzal vádolják az edzőt, hogy régies módszerei a zaklatás határát súrolják. Bár a videóra vett bizonyítékot Kate nem tudja értelmezni, végül rájön az edző sokat vitatott módszerei mögött megbúvó valódi okokra.

Ep.4 A Barbecue szósz

Megjelent: 2011-02-10

Mialatt egy konfliktust igyekszik feloldani az "Égés Bo-val" főzőshow sztárja és annak barbecue szószát forgalmazó vállalat között, Kate felfedezi, hogy valójában Beth, Bo asszisztense az ész a kulisszák mögött – és Bo azért tartja fel, hogy többet részesedjen a nyereségből. De ez mind nem lényeges, mikor megjelenik valaki Beth múltjából, hogy még nagyobb részt követeljen magának.

Ep.5 A két Richard

Megjelent: 2011-02-17

Kate egy biztosítótársaságot és egy férfit próbál kibékíteni, akit egy kamion ütött el, amikor rájön, hogy a valódi konfliktus a férfi és felesége közt áll fenn, mert a feleség szerint egy teljesen ismeretlen férfi tért vissza a férj balesete után.

Ep.6 Hívők

Megjelent: 2011-02-24

Egy forradalmian új eszköz elkeseredett feltalálója, Marcus öngyilkossággal fenyegetőzik, ezért munkaadója és a szabadalmi jogok birtoklója, John, felkéri Kate-et a békítésre. Kate-nek le kell beszélnie Marcus-t az ugrásról, visszaszerezni az eszközt, amit ellopott, és találni egy korrekt megoldást a kiábrándult alkalmazott és egykori főnöke között.

Ep.7 Hazatérés

Megjelent: 2011-03-03

Egy nő a kitoloncolás előtt áll, mert egy amerikai katona ellopta a TAJ-számát, hogy belépjen a seregbe. Képes-e Kate kompromisszumra lelni?

Ep.8 Műanyag élet

Megjelent: 2011-03-10

Egy 90-es évekbeli együttes vezetője megkeresi Kate-et, hogy segítsen pénzt szerezni, amiért egyik dalukat felhasználták egy TV-reklámban.

Ep.9 A házassági szerződés

Megjelent: 2011-03-17

Az esküvő előtt nem sokkal Kate felfed egy meglepetést, amikor utánanéz legjobb barátnője leendő férjének.

Ep.10 Hidak

Megjelent: 2011-03-24

Kate megakadályoz egy nemzetközi incidenst, és egy vitában két testvér között közvetít, mielőtt Nicastro bíróval újabb vitába keveredik.