2. évad

Fairly Legal 2. évad (2012)

Vissza a sorozat adatlapjára

Fairly Legal sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Fairly Legal sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Sarah Shahi , Michael Trucco , Virginia Williams ,





Epizód lista

Ep.1 Elégedetten

Megjelent: 2012-03-16

Kate visszatér a Reed és Reed-hez, hogy közvetítsen egy olyan esetet, melyben egy idős embernek kárt okoztak figyelmetlen munkaadói.

Ep.2 Indíts be!

Megjelent: 2012-03-23

Kate egy bonyolult ügyben közvetít egy kórház és az FBI között. Lauren azt a feladatot kapja, hogy megszerezzen egy ügyfelet egy cégtől.

Ep.3 Beetetés

Megjelent: 2012-03-30

Nicastro bíró ragaszkodik hozzá, hogy Kate átvegyen egy biztosítási vitával kapcsolatos ügyet. Lauren fontolgatja, hogy ismét randizni kezd.

Ep.4 Gyújts fényt!

Megjelent: 2012-04-06

Lauren összeütközésbe kerül Bennel egy tartásdíj-ajánlat intézése miatt. Kate megvizsgál egy gyanús kirúgást egy aeronautikai cégnél.

Ep.5 Menedék

Megjelent: 2012-04-13

Az újonc Ben közbelép egy ügybe, amikor rájön, hogy gyerekkori riválisa ad a vádlottnak jogi segítséget.

Ep.6 Aminek látszik

Megjelent: 2012-04-20

Kate és Ben egy állítólagos rendőri brutalitás áldozatát képviselik. Lauren megvédi magát egy etikai áthágás ellen.

Ep.7 Tinik világa

Megjelent: 2012-04-27

Kate meglátogatja a régi iskoláját, Justin és Ben pedig egy vádalkun vitatkoznak.

Ep.8 Reménysugár

Megjelent: 2012-05-04

Leo bemutatja egy barátját Kate-nek, és megkéri, hogy segítsen neki egy szerzői joggal kapcsolatos ügyben. Ő azonban Lauren-hez küldi őket. Eközben Ben is az ő békéltető megoldásait szeretné használni, hogy elnyerje a helyettes főügyész szimpátiáját. Egy gond van csak, a mediációt a Hayward női börtönben kellene megejteni.

Ep.9 Csókolj meg, Kate!

Megjelent: 2012-05-11

Az érzelmileg teljesen összezavarodott Kate-et Ben vacsorázni hívja. Nicastro bíró kényes helyzetbe kerül, miután a Bay City Metro csődöt jelentett, így kénytelen érvényteleníteni a kollektív szerződést. Enyhítésképp mediációt rendel el, Kate irányításával: a szakszervezeti vezető azonban nagyon határozott alak. Lauren pedig egy esetleges művészi lopásba csöppen.

Ep.10 Padlón

Megjelent: 2012-05-18

Kate egy gondatlansági panasz ügyében közvetít, amikor egy meglepetés-tanú Ben-t és őt, Davidson kerületi ügyész ellen hangolja. Ben ráadásul kerülni igyekszik az ügyészt, aki a volt barátnője. Közben pedig Kate egyik szemtanúja egy körözött bűnöző, aki kerülné a nyilvánosságot.

Ep.11 Határeset

Megjelent: 2012-06-01

Kate-et rémálmok gyötrik, ráadásul már rögtön ébredés után kénytelen Ben-nel tartani a Taho-tóhoz. Ez az ügy azonban nehezebb a korábbiaknál, hiszen Kate döntőbírónak kell, ráadásul egy régi gyilkosság is újból előtérbe kerül. Mindezt pedig Nevada és Kalifornia határán.

Ep.12 Kényszerhelyzet

Megjelent: 2012-06-08

Justin veszélybe sodorja megválasztását, amikor bemutatja Kate-et egy brazil énekesnek és aktivistának. Eközben Lauren beleszeret egy üzletemberbe, aki sötét titkokat rejt.

Ep.13 Finálé

Megjelent: 2012-06-15

Justin-ék úgy döntenek, hogy összeköltöznek, ám Kate kezd elbizonytalanodni az érzéseit illetően, főleg amikor Ben is felajánlja a segítségét. Kate eközben egy elbocsátás ügyében mediátorkodik, ahol egy homoszexuális párt rúgtak ki egy televíziós csatornától.