8. évad

Így működik a Világegyetem 8. évad (2020)

Vissza a sorozat adatlapjára

Így működik a Világegyetem sorozat 8. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Így működik a Világegyetem sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 8. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 9

Főszereplők: Mike Rowe ,





Epizód lista

Ep.1 Aszteroida apokalipszis: Az új fenyegetés

Megjelent: 2020-01-02

Ha egy hatalmas aszteroida ütközik a Földdel, véget vethet az életnek az általunk ismert bolygónkon; Az új felfedezések és a csúcstechnológia megmutatja, milyen közel vagyunk az apokalipszishez, és mi kell ahhoz, hogy a világ vezető űrügynökségei megállítsák azt.

Ep.2 Mars

Megjelent: 2020-01-09

Az ember vezette felfedezések következő állomása a Mars, a NASA célja, hogy 2035-re ember álljon a bolygón. De vajon egy utazás a Marsra lehetetlen küldetésnek számít?

Ep.3 Vadászat az idegenek létezése után

Megjelent: 2020-01-16

A földönkívüli élet felfedezése lehetetlen kihívással nézhet szembe: magának az univerzumnak a fizikája, de a legmodernebb technológiát használva a szakértők egy úttörő lelet küszöbén állhatnak – és a bizonyítékok már kézben lehetnek

Ep.4 A legutolsó csillagok halála

Megjelent: 2020-01-23

Univerzumunk csillagai gyorsabban pusztulnak el, mint amennyire újak születnek. A legújabb technológia segítségével szakértők vizsgálják a kozmosz utolsó csillagainak titkait és azt, hogy ez a csillagapokalipszis mit jelent a földi élet számára.

Ep.5 Az időutazás titkai

Megjelent: 2020-01-30

Az időutazás lehetségesebb, mint azt valaha is elképzeltük, és ma a legmodernebb technológia, valamint a fekete lyukak és féreglyukak legújabb kutatása segíti a szakértőket abban, hogy lépésekkel közelebb kerüljenek az időutazás felfedezéséhez.

Ep.6 A Jupiter magnetoszférája

Megjelent: 2020-02-06

Jupiter. A bolygók királya. A NASA Juno szondája feltárja a Jupiter titkait, megválaszolva a Jupiterről, a Földről és magáról az életről szóló rejtélyeket.

Ep.7 A világegyetem széle

Megjelent: 2020-02-13

Még nem tudjuk, hol van az univerzum széle, és mi történik ott; de a legmodernebb technológiának és az új felfedezéseknek köszönhetően a szakértők végre felfedhetik a kozmosz legmélyebb pontjain fellelhető jelenségek titkait.

Ep.8 A Tejút közepe

Megjelent: 2020-02-20

A Tejútrendszer közepe furcsa és halálos jelenségeknek ad otthont, amelyeket még nem értünk, de a legújabb tudomány segítségével a szakértők felfedik, hogyan formálja a galaxisunk magjában lévő szupermasszív fekete lyuk az életet a Földön.

Ep.9 A Föld kozmikus utazása

Megjelent: 2020-02-27

A Föld egy megdöntött tengelyen forog, és a Nap körül kering. Szakértők és tudósok elmagyarázzák, hogy a bolygó hogyan halad a Tejúton át.