Nincs kép

Szomszédok 11. évad (1997)

Vissza a sorozat adatlapjára

Szomszédok sorozat 11. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Szomszédok sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 11. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 26

Főszereplők: Ferenc Zenthe , Juci Komlós , Anna Fehér ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 253. fejezet

Megjelent: 1997-01-02

Mágenheim doktor egyik első betege az új évben a csinos ügyvédnő, Gabi. Megbeszélnek egy randevút, és egy csók is elcsattan. Sanyi jó sokáig bulizott Szilveszterkor, és Rezső is kirúgott a hámból. Alma Magdival és Lacival töltötte az ünnepet, szolidan. Zsuzsa jól érzi magát Janka néni nélkül, de Jutka aggódik. Kutya az első "vendég" a postán, Sümeghy persze leleplezi, hogy csak Mimikét akarja látni. Jánost meglövik az erdőben. Virágh doktor meglepi Etust, de legnagyobb bosszúságára ott találja Józsit és Károlyt. Juli éppen Vitézzel randevúzik, amikor megjelenik Klarissza, és csípős megjegyzéseket tesz.

Nincs kép

Ep.2 254. fejezet

Megjelent: 1997-01-16

Alma hűségesen ápolja Jánost. Új lakó jelenik meg a közös helyiségben. Kerei Gusztáv nagyon kellemetlen alak, Sümeghyt és Kutyát is kiosztja. Feri magára vállalja, hogy kifesti a lépcsőházat, hogy eltüntesse a falfirkákat. Károly érdekes vallomást tesz Etusnak. Janka sokkal később ér haza, mint ahogyan megígérte, de azért rögtön felfalja a család ebédjét. Julcsi azt szeretné, ha Dani hozzájuk költözhetne egy rövid időre, de Juli hallani sem akar róla. Jutka azt tervezi, hogy nyelvet tanul Matyival közösen.

Nincs kép

Ep.3 255. fejezet

Megjelent: 1997-01-30

Sümeghy alig várja Lillácska leveleit. Sanyi kivételesen korán végez, de Almát nem találja otthon. Taki bácsi mindennap beviszi unokáját a kórházba, de ő nem látogatja meg ex-vejét. Kerei Lenke néninél is "bemutatkozik" a boltban. Béla bácsi beteg, kórházban van. Jánost a rendőrség szembesíti támadójával. Nagyüzem van a presszóban, Alma kiskorú vendégei betöltik a tizennyolcat. Gábor Gábor alkotói válságban van, és ezen Hermin hirtelen felbukkanása sem segít. Ádám és Gabi kapcsolata kibontakozik.

Nincs kép

Ep.4 256. fejezet

Megjelent: 1997-02-13

Feri sokat túlórázik. Kerei nyomoz a zongorán gyakorló gyerek után, mert zavarja a nyugalmát. Klarissza buliba invitálja Julit. Jelzi, hogy Vitéz művész úr is jelen lesz. Béla bácsi visszatér az iskolába, és a tanítást is mihamarabb újrakezdené. Virágh beteg, Etusnál lábadozik, és nagyon kellemetlenül viselkedik. Károly látogatását például méla undorral fogadja. Lillácska visszatér, már nagyon hiányoztak neki a barátai. Mimike is hamarabb szabadul a postáról, így újra együtt a csapat. Alma és János a kórház után is találkozgatnak.

Nincs kép

Ep.5 257. fejezet

Megjelent: 1997-02-27

Jutka kényszerből elvállalja a tankönyvekkel kapcsolatos adminisztrációt. Kerei ujjat húz Góliáttal is. Vitéz Juliért megy a ház elé, ami egy kínos jelenetet eredményez Ádámmal. Lillácska beteg, ezért Sümeghy különleges módszerrel vásárol be neki. Gabi megjelenik a klinikán, így Ádám munkatársai is gyanakodni kezdenek. Lenke néni reméli, hogy elkerüli őket az influenzajárvány. János nem nyugszik, amíg vissza nem szerzi Almát, és ezt volt felesége előtt sem rejti véka alá.

Nincs kép

Ep.6 258. fejezet

Megjelent: 1997-03-13

Alma meglepi Sanyit a pályán, de már nem találja ott. Az öregektől megtudja, hogy lovagja gyakran távozik korán. Lenke aggódik a fiatalok miatt, Taki bácsi csak legyint. Juli és Flóra elalszanak, így reggel a legfiatalabb Mágenheim jól elkésik. János meglátja Sanyit az erdőben egy fiatal lánnyal csókolózni. Alma is sejti, hogy mi a helyzet, ezért kiköltözik a nappaliba aludni.

Nincs kép

Ep.7 259. fejezet

Megjelent: 1997-03-27

Kerei a közös helyiségben kellemetlenkedik. Mágenheimékhez betörnek. Egyedül Flóra örül, mert tőle nem vittek el semmit. Taki bácsi kap egy mobiltelefont a főnökétől. Rezső verseivel akarja elijeszteni a presszó durva vendégeit. Lenke néni meglátogatja unokáját a munkahelyén, hogy megtudja, mi a helyzet Sanyival és Jánossal. Julcsi és Etus eltüntetik a betörés nyomait, Feri pedig segít a bejárati ajtó szerelésében. Jutka nagyon sokat dolgozik a tankönyvkészlet összesítésén, de a nap hőse, azaz Feri, megmenti az éjszakázástól.

Nincs kép

Ep.8 260. fejezet

Megjelent: 1997-04-10

Sanyi barátnője a házban is felbukkan, amikor visszahozza a pénztárcáját. Lenke és Taki számára világossá válik, hogy mi a helyzet. Kerei elfelejti bezárni a kaput, így Feri kioktathatja. Gábor Gábor újabb őrült ötlettel áll elő a reklámfilm-forgatáson. Sümeghy és Kutya nem sokat értenek a NATO csatlakozáshoz és az Európai Unióhoz. Sanyi és Alma leülnek, hogy megbeszéljék a problémáikat. Mimike hiányolja Kutya urat. Virágh doktor kételkedik Julcsi főztjének minőségében. Dani egy évre Németországba megy ösztöndíjjal.

Nincs kép

Ep.9 261. fejezet

Megjelent: 1997-04-24

Etus Virágh névnapjára Károlyt is meghívja. Rezső fel akarja virágoztatni a presszót, mert veszteséges. Gabi épp a mentőszolgálat mellett tárgyal, ezért Ádám spontán randevúra hívja. Sümeghy kutatásokat végez, és már mindent ért a NATO-csatlakozásról. Vica cica végre fellázad Gábor Gábor zsarnoksága ellen. Julcsit vacsorázni hívja az egyik munkatársa.

Nincs kép

Ep.10 262. fejezet

Megjelent: 1997-05-08

Feriéknél tapétáznak. Deziré Lovass ügyvéd úrral érkezik a presszóba, mert Laci már hónapok óta nem fizetett neki. Etusnak kevés a megrendelése, de nem szól senkinek. Vilma bevallja Ferinek, hogy hosszú ideig szerelmes volt belé. Klarissza rosszmájú megjegyzéseket tesz Vica cica katonatisztjére, és Julcsi előtt is kellemetlen helyzetbe hozza Julit. János megvárja Almát a buszmegállóban, miután Lovass ügyvéd úr közvetít kettejük között.

Nincs kép

Ep.11 263. fejezet

Megjelent: 1997-05-22

Kerei Mágenheim doktort is letámadja a lépcsőházban. Vitéz művész úr otthon keresi Julit. Etus meglepődik, hogy Ádámot nem zavarja felesége legújabb flörtje. A tantestület Hável születésnapját ünnepli. Alma találkára megy Jánossal a szabadnapján. Taki nem bírja a cipekedést, Lenke néni aggódik érte. Feri befejezi a tapétázást. Virágh doktort tavaszi depresszió kínozza, Etus tanácsát kéri. Gáborék Juli névnapját ünneplik Mágenheiméknél, a családfő legnagyobb örömére.

Nincs kép

Ep.12 264. fejezet

Megjelent: 1997-06-05

Deziré nem megy bele a Laci által ajánlott üzletbe, ezért ki kell fizetnie a teljes tartozását. Dani és Kristóf egyszerre utaznak el, így a lányok egyedül maradnak. Sümeghynek rossz a kedve, mert bement az Operába. Sanyi új barátnője megfenyegeti Almát a presszó előtt. Daninak hamarabb el kell utaznia a tervezettnél. Gábor Gábor új ötlete kivételesen sikert arat a hölgyek körében, ráadásul egy szép patikussal is megismerkedik. Évike fogad Ádámmal, hogy augusztusban férjhez megy. Etus és Károly hajókáznak, sajnos Juli és Vitéz is éppen arra kirándulnak. Janka már megint felrúgja a nyári terveket, mert elutazik.

Nincs kép

Ep.13 265. fejezet

Megjelent: 1997-06-19

Mágenheim doktor nagyon fáradt, pihenni szeretne. Azt fontolgatja, hogy felmond a klinikán. Vége az iskolának, Matyi is várja a bizonyítványt. Antónia nyári munkát vállalt, amivel kivívja Gábor Gábor haragját. Virágh doktort kínozza az allergia, Julcsi szerelmi bánatban szenved. Az Arkangyal feltűnően gyakran jár a patikába. A lakótelepi postát rablók támadják meg, de Sümeghy és Kutya hősiesen közbelépnek. Sanyi váratlanul megjelenik a presszóban. Lenke megszelídít egy kellemetlen vevőt. Ádám és Gabi randevúját megzavarja az ügyvédnő nagybátyja.

Nincs kép

Ep.14 266. fejezet

Megjelent: 1997-07-03

Julit állandóan otthon keresi Vitéz művész úr. Ádám ezt már soknak találja, és Julcsinak sem tetszik a dolog. Sümeghy, Kutya és Mimi kimennek Lillácska elé a buszpályaudvarra. Feri találkozik régi újságíró haverjával, aki éppen munkanélküli. Góliát önmagát ajánlja riportalanynak. Kiderül, hogy Janka néni nem is utazott el, mert állítólag megfázott. Jutkáék így elmehetnek nyaralni. Gábor Gábor elégedetlen Vitéz teljesítményével a legújabb reklámjában. Alma és János végre kibékülnek. Taki bácsi majdnem elüti Matyit, ezért nagyon bánatos. Klaudia lediplomázik, Julcsit pedig megmenti egy hős lovag a diszkóban.

Nincs kép

Ep.15 267. fejezet

Megjelent: 1997-07-17

Klarissza újabb kísérletet tesz Ádám elcsábítására. Károly olvasásra bíztatja Ernő bácsit. A nagyszülőknek feltűnik, hogy Alma nem aludt otthon. Kerei panaszkodik a tetőjavítás miatt. Jutka és Béla bácsi érdekes kiállításra viszik a gyerekeket. Julcsi új barátja megijeszti Mágenheiméket, mert egyenruhában jelenik meg az ajtóban. Alma bevallja a nagyszülőknek, hogy Jánosnál töltötte az éjszakát. Lenke néni irigyli Bandit, mert szanatóriumba megy. Gábor Gábor kitartóan udvarol a patikusnőnek.

Nincs kép

Ep.16 268. fejezet

Megjelent: 1997-07-31

Károly, Etus és Flóra kirándulni mennek. Laci és Magdi három hétre nyaralni mennek, Almára és Rezsőre bízzák a presszót. Vágásiék végre nyaralni mennek, de mire odaérnek, Jutka belázasodik. Bujáki és Vilma között nyári szerelem szövődik. Mágenheim meglátja Gabit egy fiatal férfival, és majdnem megőrül a féltékenységtől. A stúdióban uborkaszezon van, de Gábor Gábor ebbe nem hajlandó beletörődni. Julcsi és Viktor kapcsolata jól alakul, pedig Dani még csak egy hónapja ment el. Juli kettesben akar nyaralni Ádámmal, hogy rendbe hozzák a házasságukat. Sümeghy és Kutya lakótelepi polgárőrséget vállalnak.

Nincs kép

Ep.17 269. fejezet

Megjelent: 1997-08-14

Gábor Gábor rejtélyes meglepetésre készül. Góliát bolti tolvajt fog Lenke néninél. Jutka meggyógyul, ezért a Vágási család visszamehet a táborba. Laci hamarabb visszatér a nyaralásból, Rezső nem akarja beengedni a presszóba. Józsi és Etus üzlete gyümölcsözően alakul, a művésznő így el tud menni nyaralni Virágh doktorral. Kristóf koreai útja meghiúsul, Klaudia legnagyobb örömére.

Nincs kép

Ep.18 270. fejezet

Megjelent: 1997-08-28

Góliát Julcsinak udvarol a lakótelepen. Évike esküvője elmaradt, így Ádám sajnos megnyerte a fogadást. Végre fény derül Gábor Gábor titkára, és egyúttal arra is, hogy hol tölti a hétvégéit. A presszóra pokolgépet dobnak. A helyszínelést Julcsi lovagja, Viktor végzi. Virágh és Etus idilli nyaralását megzavarja egy váratlan vendég, Károly. Gabi randevúra hívja Ádámot. Kiderül, hogy a múltkori fiatalember nem más, mint az ügyvédnő unokatestvére. Janka pénzt kér Jutkától, de kevesli a kapott összeget. Kivételesen meg is sértődik. Lillácska állása megszűnik, de barátai rögtön a segítségére sietnek.

Nincs kép

Ep.19 271. fejezet

Megjelent: 1997-09-11

Dani állítólag hazaérkezik, Julcsi pedig nem tudja, hogy mihez kezdjen. Apjától kér tanácsot, és kérdőre vonja az ügyvédnővel kapcsolatban is. Sümeghy és Lillácska inkább a különélést választják, mert már túlságosan régóta élnek egyedül. A presszóban a robbantás ügyében nyomoznak, Rezső az életéért aggódik. Jutka felvilágosítja Hávelt, hogy Bujáki és Vilma szerelmesek. Julcsi és Viktor betérnek a presszóba, ahol Julcsi bevallja a fiúnak, hogy őt választotta.

Nincs kép

Ep.20 272. fejezet

Megjelent: 1997-09-25

Juli és Ádám pihenni mennek, Julcsinak rengeteg a munkája a sok női futóverseny miatt. Juli leleplezi Gábor Gábort, aki a szalonban tölti az éjszakát, de nyilvánvalóan nem egyedül. Flóra megbetegszik, Virágh doktor megvizsgálja. Mágenheimék megbeszélik házassági problémáikat, és megegyeznek, hogy együtt marad a család. Ferit megtámadják a buszmegállóban. Szerencsére Viktor időben közbelép.

Nincs kép

Ep.21 273. fejezet

Megjelent: 1997-10-09

Ferit kihallgatják a rendőrségen a támadás ügyében. Rezsőt kidobta a szerelme, ezért nincs hol laknia, és Alma segítségére számít. Kerei tiszteletét teszi Kutyánál egy újabb "fontos" problémája miatt. Vica cicának kisfia születik. Mivel van haja, Gábor Gábor megkönnyebbül. Fruzsi végre megkerül, de a többiek nem örülnek neki túlzottan. Dani feltűnik a diszkóban, és elmondja Julcsinak, hogy megismerkedett valakivel Németországban. Alma visszaköltözne a Lantos utcába, János beleegyezik. Gabit elüti egy autó, Ádám érkezik a helyszínre.

Nincs kép

Ep.22 274. fejezet

Megjelent: 1997-10-22

Kutya megismerkedik az új újságkihordóval, aki egy csinos, fiatal hölgy. Flóra nem akar iskolába menni. Vilma féltékeny Bujákira, mert Jutkával beszélget. Károly kerámiákat rendel, de Etus fél, hogy csak jótékonykodik. Gábor Gábor önmagát akarja árulni kopasz babák formájában, de a hölgyek leszavazzák újabb őrült ötletét. Ádám meglátogatja Gabit a kórházban. János és Dénes bácsi illegális szemétlerakót találnak az erdőben. Lenke néninek és Almának is meggyűlik a baja egy-egy kellemetlenkedő vendéggel.

Nincs kép

Ep.23 275. fejezet

Megjelent: 1997-11-06

János Sopronba megy konferenciára, és emiatt felveri az egész családot. Vitéz úr Juli minden tiltakozása ellenére otthon keresi szíve hölgyét, de balszerencséjére Ádám veszi fel a telefont. Jutka egy problémás harmadikos ügyében próbál segíteni. Vica cica meglátogatja a lányokat a szalonban. Magdi panaszkodik Almának, hogy kapcsolatuk Lacival mégsem alakul tökéletesen. Matyi nem akar leckét írni, jobban szeretne játszani Feri számítógépén. Etus születésnapjára összegyűlik a család és a lovagok.

Nincs kép

Ep.24 276. fejezet

Megjelent: 1997-11-20

János és Alma befejezik a pakolást, és végleg visszaköltöznek a nagyszülőkhöz. Rezső így végre elfoglalhatja új birodalmát. Józsi egyre csak hízik, mert nem bírja abbahagyni az evést. Etus diétás tanácsait sem fogadja meg. Gabi megint felbukkan a kórházban, ezúttal nagybátyját látogatja meg. Az osztályban ragályos álomkór üti fel a fejét. Kiderül, hogy egy csokit áruló gyanús alak a furcsa járvány oka. Gábor Gábor tanyáját kirabolják. Juli nem érzi jól magát. Sümeghy és Kutya összevesznek, mert az öreg dalnok elhiteti barátjával, hogy nem ment el a népszavazásra. Vilma őrülten féltékeny Jutkára. Lenke néni már nagyon várja a dédunokát.

Nincs kép

Ep.25 277. fejezet

Megjelent: 1997-12-04

A csokiárus Mikulás előtt is felbukkan az iskolánál. Kerei összeférhetetlen, és ezt Kutya a szemébe is mondja. Fruzsi beteg, ezért Klarissza frizurája veszélyben van. Julcsi és Viktor egy elhagyott csecsemőt találnak az erdőben. Ádám érkezik a helyszínre, és sikerül is megmentenie a kisbabát. Az Öreg szerelmet vall Évikének. Etus is beteg, Károly és Virágh doktor sietnek a segítségére. Jutkának szemüveg kell, mert nem lát rendesen. Julcsi eldönti, hogy mindenképp tovább akar tanulni, csak még azt nem tudja, hogy mit.

Nincs kép

Ep.26 278. fejezet

Megjelent: 1997-12-18

Taki bácsinak is sikerül kivívnia Kerei haragját. Mimike praktikus karácsonyi ajándékra vágyik. A csinos postásnő a csapodár Bandinak is tetszik, Lenke méltatlankodik is emiatt. Józsi meglátogatja Etust, aki már majdnem teljesen meggyógyult. Laci egyre elviselhetetlenebb főnökként is, amióta Magdival magánéleti gondjai vannak. A rendőrség elkapja a drogos csokoládét áruló férfit. Lillácska karácsonyi frizurát készíttet Fruzsival. János és Alma tapétázással lepik meg a nagyszülőket.