Nincs kép

Szomszédok 6. évad (1992)

Vissza a sorozat adatlapjára

Szomszédok sorozat 6. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Szomszédok sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 6. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 26

Főszereplők: Ferenc Zenthe , Juci Komlós , Anna Fehér ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 123. fejezet

Megjelent: 1992-01-09

Mágenheiméknél megkezdődik a tapétázás, a család hölgytagjai Etushoz költöznek. A házban elromlik a kaputelefon. Almáék továbbra is lakást keresnek, Alma ezért Deziréhez fordul segítségért. Jutka szeretne előfizetni egy folyóiratra az iskolában, de Bujáki anyagi okok miatt nem engedélyezi. Samu Jutkát inzultálja a lakótelepen, mert Ferit nem találja. Ádám megmondja Eszternek, hogy Karesz ki akarja rúgni a klinikáról. A lány azt hiszi, hogy Ádám féltékenysége áll a dolog hátterében, és nagyon megsértődik.

Nincs kép

Ep.2 124. fejezet

Megjelent: 1992-01-23

Kutya úr megkezdi közös képviselői tevékenységét. Herczeg állandóan telefonál, Oli pletykálkodik. Jutka iskolájában több gyerek nem tudja kifizetni az ebédpénzt. Gábor Gábor azt szeretné, hogy Vica cica legyen új fehérnemű-reklámjának modellje. Alma és János sehogy sem találnak lakást, ráadásul lebuknak Taki bácsi előtt. A Mágenheim családban végre helyreáll a béke, és a tapétázásnak is vége. Sümeghy "Uszkár" és rég nem látott Kutyája újra egymásra találnak.

Nincs kép

Ep.3 125. fejezet

Megjelent: 1992-02-06

A boltban jól sikerül a próbasütés. Matyi lázas. A lépcsőházban ellopják a lámpát, és Takácsék lábtörlőjét is. János végre talál egy megfelelő lakást. Gyula úrnak üzleti gondjai vannak. Lacit egy gyanús alak keresi a bisztróban. Gábor Gábor fehérnemű-fotózást vállal. Oli nem hajlandó Bécsbe menni. Kutya úr berendezkedik a házban.

Nincs kép

Ep.4 126. fejezet

Megjelent: 1992-02-20

Janka néni elmegy panaszkodni Jutkáékhoz. Julcsi nem akar iskolába menni, de Ádám nem ad neki igazolást. Sümeghy panaszkodik a csekkek miatt, emiatt Kutyának csodás ötlete támad. Virágh féltékeny Etusra. Influenza-járvány van, de a mentősöket a jégpályára is gyakran hívják. Alma nem meri megmondani Lenke néninek, hogy elköltöznek. A Főnök ismét bemegy a presszóba a védelmi pénzért, de Laci visszautasítja.

Nincs kép

Ep.5 127. fejezet

Megjelent: 1992-03-05

Etusék újabb újgazdag buliban vesznek részt. Almáék beköltöznek, Lenke néni mindenről gondoskodik, és mindketten nagyon szomorúak. Juliék Gábor bulijába hivatalosak, ami valójában Oli születésnapja. Bujáki iskolai alapítványát bejegyzik, de APEH-ellenőrzésnek vetik alá. Jutka egyik tanítványa furcsán viselkedik.

Nincs kép

Ep.6 128. fejezet

Megjelent: 1992-03-19

Jánost külföldi szolgálati útra hívják. A boltban pletykálnak Taki bácsi új autója miatt. Ádám és Juli megpróbálják megbeszélni a problémákat, de mindig megzavarják őket. Alma nem akar visszaköltözni a nagyszülőkhöz, a lakás pedig csak két hónapra az övék. Gábor újabb reklámkampány készítését vállalja el, de Vica nem akar főszereplő lenni. Alma meglátogatja Lenkét, nagy az öröm.

Nincs kép

Ep.7 129. fejezet

Megjelent: 1992-04-02

Ádám ismét találkozik az önjelölt gyógyító úszómesterrel, aki ezúttal felesége égési sérülését teszi még rosszabbá. Julcsiék egy pénzzel teli pénztárcát találnak Kristóffal. Feri munkahelye megszűnik, tönkremegy a nyomda. Nem meri elmondani Jutkának, titokban munkát keres. Taki autója eltűnik, de a főnöke nem izgul túlzottan. Lenkének egy régi ismerős, Terike ajánl munkát. A rendőrség megzavarja a presszóban tartott "zártkörű rendezvényt".

Nincs kép

Ep.8 130. fejezet

Megjelent: 1992-04-16

Gyula galériát akar nyitni. Juli háziorvost választ. Feri nem talál állást, Jutka pedig kölcsönadta a pénzüket Zsuzsának, ezért anyagi gondokkal küszködnek. Jutka kénytelen zálogházba menni, ahol összefut Jankával is. Kiderül, hogy Panni egy régi ismerőst hoz magával a biciklitúrára. Etus nem engedi, hogy Oli remekművet készítsen a fejére.

Nincs kép

Ep.9 131. fejezet

Megjelent: 1992-04-30

Lenke néni otthagyja a boltot, hogy kipróbálja magát a kis üzletben. A ház nyugalmát két lakó zavarja meg, akik minden este veszekednek. Julcsi levelet kap a rendőrségtől, a szülei jól megijednek. Egy gyanús alak rágókat osztogat az iskolánál. Gábor Gábor lemondja az ausztriai csempészutat és Julit küldi oda Olival.

Nincs kép

Ep.10 132. fejezet

Megjelent: 1992-05-14

Lenkéék vacsoravendégeket várnak Alma és János személyében. Jutka zacis kalandja kiderül, így Zsuzsa rájön, hogy miatta vannak anyagi gondjai a lányának. Lillácska mérges Sümeghyre, mert sokáig nem jelentkezett. Lenke néni nagyon izgul az új munkahelyén és nem is győzi egyedül a munkát. Feri sokkal nehezebben talál munkát a börtönbüntetése miatt. Géza bácsi megpróbál neki segíteni. Kutya úr kutyáját inzultálja az új lakó. Gábor Gábor stábja beköltözik Etushoz.

Nincs kép

Ep.11 133. fejezet

Megjelent: 1992-05-28

Feri költöztet, ami először nem nyeri el Zsuzsa tetszését. Később rájön, hogy veje így segíthet neki a költözésben. A csinos "nyelvtanárnő" a negyedikről újabb kapukulcsokat szeretne Kutyától, hogy férfi "rokonait" fogadhassa. Alma nem akar éjszakázni. Lacinak ismét védelemre van szüksége. Julcsi külföldi nyaralásra szeretne menni.

Nincs kép

Ep.12 134. fejezet

Megjelent: 1992-06-11

Julcsi és Kristóf pénzt akarnak gyűjteni a nyaralásra, ezért munkát keresnek. Janka és Zsuzsa költözködnek, de eközben is sokat veszekednek. Az iskola mellett ismét feltűnik a rágóárus fiú. A mentős-nap jól sikerül, de Évike megsértődik, mert Ádám nem vette észre. Oli gyanús helyen hagyja a táskáját. Taki meglátogatja Lenkét a boltban.

Nincs kép

Ep.13 135. fejezet

Megjelent: 1992-06-25

János még mindig nem adta el a házat, pedig Alma a nagyszülőkkel menne nyaralni a Balatonhoz. Julcsi munkát keres, Lenke néni a kisboltot ajánlja neki. Julit régi főnöke keresi meg és állást ajánl. Kutya jó játékokat talál ki a gyerekeknek. Laci beteg, a felesége helyettesíti. Gábor Gábort Taki bácsi fuvarozza. Feri még mindig költöztet, Jutka családi katasztrófát jósol. Gábor Gábor aggódik, hogy mindenki elhagyja és egyedül marad a szalonban.

Nincs kép

Ep.14 136. fejezet

Megjelent: 1992-07-09

Julcsi élvezi a nyári munkát Lenke néni üzletében. Almát megtámadják a Főnök emberei, de szerencsére Góliát éppen időben érkezik a helyszínre. Lenke néniék nem akarják megzavarni a fiatalokat a nyaralásban. Jutka meglátogatja a gyerekeket a táborban. Oli bevallja, hogy taktikázik az új állással kapcsolatban. Vilma rosszul érzi magát, valakinek helyettesítenie kell a táborban.

Nincs kép

Ep.15 137. fejezet

Megjelent: 1992-07-23

Kutya és Sümeghy a régi szép időkről ábrándoznak és közben kocsitolvajokat fognak. Ferit egy meglepetésvendég várja otthon Géza bácsi személyében és állásajánlatot hoz. Juli és Ádám kapcsolata jól alakul. Juli nem tudja eldönteni, hogy elfogadja-e az új ajánlatot és gondolkodási időt kér. Janka néni elutazik nyaralni egy másik rokonához, így Zsuzsa egyedül marad.

Nincs kép

Ep.16 138. fejezet

Megjelent: 1992-08-06

Etus és Virágh idilljét megzavarja a nyaralni készülő Mágenheim család. Deziré segít elintézni Almáék családi üdülését. Sümeghy felkéri Takit, hogy vállalja az új haknibrigádja fuvarozását. Lenke néni elszámolja25 magát a pénztárban. Alma és János nem békülnek ki. Ferinek tetszik az új hely, ráadásul megint összefut Kenéz úrral. Gábor Gábor saját kezűleg újítja fel a szalont, hogy megtartsa alkalmazottait.

Nincs kép

Ep.17 139. fejezet

Megjelent: 1992-08-20

Etus szeme nincs jól a baleset után, de eltitkolja a család elől. Mágenheimék nyaralása nagyon jól sikerül. Alma és az öregek hármasban nyaralnak, de Lenkének rossz a lelkiismerete. Jutka és Feri jól szórakoznak atáborban, de Bujáki túl sokat aggódik. Sümeghy és Kutya éjszakai őrjáratot tartanak. Oli nyáron is szeretne dolgozni a stúdióban. Feri kificamítja a bokáját a táborban.

Nincs kép

Ep.18 140. fejezet

Megjelent: 1992-09-03

Taki Sümeghyt fuvarozza. A Gábor Gábor által felszerelt világítási rendszer felrobban. Kiderül, hogy Terike vette el a kasszából a pénzt. Jutkának pompás ötlete támad az alapítvánnyal kapcsolatban. Vilma megint eljön Ferihez hálából. Mágenheimnek új páciense van Eszter személyében.

Nincs kép

Ep.19 141. fejezet

Megjelent: 1992-09-17

Etus még mindig nincs jól, Virágh doktor hűségesen ápolja. Lenke néninek hiányzik a régi munkahelye, vissza szeretne menni. Vilma tovább zaklatja Ferit, akinek ráadásul a nyomdában is van egy hódolója. Jutka kicsit féltékeny. Juliékat megint Klarissza hívja vendégségbe, semmi kedvük menni. Zsuzsa ékszerei eltűnnek, Góliátot és Ferit gyanúsítja.

Nincs kép

Ep.20 142. fejezet

Megjelent: 1992-10-01

Sümeghy és Kutya éjjeli őrjáratra indulnak, Taki bácsit is hívják. Sümeghy félti a hangját, Lenke meg a férjét. Juliék lomtalanítanak. János folytatja a lakáskeresést. Almát felkeresi Magdi férje. Az iskolában a gyerekeknek a rendszerváltásról kell írniuk.

Nincs kép

Ep.21 143. fejezet

Megjelent: 1992-10-15

Janka visszatér Zsuzsához, de továbbra is idegesítő. Lenke önvédelmi rádiózást folytat, mert Taki bácsi nagyon horkol. Julcsi és Kristóf meglepetést szerveznek Etusnak. Az autótolvajok ismét felbukkannak.

Nincs kép

Ep.22 144. fejezet

Megjelent: 1992-10-29

Taki bácsi hajnali ötkor kel a zöldkártya miatt. Az iskola mosdójában eszméletlenül fekvő drogos fiút találnak a takarítónők. Feri leleplezi Jankát a zálogház előtt, aki cserébe Jutkát mártja be. Magdi Almától kér tanácsot.

Nincs kép

Ep.23 145. fejezet

Megjelent: 1992-11-12

Janka néni Zsuzsa idegeire megy. Megtalálja a gyűrűt, így már nem Góliátot, hanem sógornőjét gyanúsítja. Lenke néni nem akar az ünnepek alatt dolgozni, hiába kéri erre Terike. Kristóf drogos unokatestvérének könyvecskéjét sok rossz arcú ember keresi. János Dénes segítségét kéri, mert nincs hol laknia. Kutya magányos, de Lillácska nem akar hármasban moziba menni.

Nincs kép

Ep.24 146. fejezet

Megjelent: 1992-11-26

Ádám nem vállalja a megbízatást. Eszter munkát keres, és ismét a doktort keresi meg. Lenke otthagyja a boltot, Taki bácsi Bandit kéri meg, hogy vegye vissza feleségét. János visszaviszi Alma ruháit és bevallja, hogy van valakije. Vilma Jutkának magyarázkodik. Etus elmegy Gyulához, hogy elmondja: az ikon lopott. Vica féltékeny Oli és Klarissza évődésére, ezért le akarja leplezni a fodrászt. Juli segítséget kér Gábortól, mert új bútort szeretne venni Ádámnak.

Nincs kép

Ep.25 147. fejezet

Megjelent: 1992-12-10

Etus újságos képében belóg Ádámhoz a kórházba. Lenke nénit Bandi hirtelen visszahívja a kórházba. Gábor elégedetlen alkalmazottaival, mert nem elég vidám a hangulat. Laci és Alma együtt mennek bevásárolni. Marika nem repes az örömtől Lenke néni jelenléte miatt. Ádám felismeri támadóit. Jutka és Feri ünnepelnek.

Nincs kép

Ep.26 148. fejezet

Megjelent: 1992-12-24

A Szomszédok a karácsonyt ünneplik, és bizakodva várják az új évet. Juli bútort akar venni, de nem jön meg időben. Alma nem hajlandó békülni.