6. évad

Kés/alatt 6. évad (2009)

Vissza a sorozat adatlapjára

Kés/alatt sorozat 6. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Kés/alatt sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 6. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Dylan Walsh , Julian McMahon , Joely Richardson ,





Epizód lista

Ep.1 Don Hoberman

Megjelent: 2009-10-14

Az évad premierjében, Sean és Christian mindent megtesznek, hogy plasztikai sebészeti magánrendelőjük, a McNamara/Troy továbbra is sikeres maradjon ebben a hanyatló gazdasági helyzetben. Mindeközben Matt és Kimber vegyes eredményeket érnek el karrierjükben, és Sean távol tartja magát Teddy-től.

Ep.2 Enigma

Megjelent: 2009-10-21

Christian és Kimber belevágnak egy közös üzletbe, hogy enyhítsenek pénzügyi gondjaikon. Liz szembeszáll Christian-nal, és ezért felajánl Kimber-nek egy nem éppen barátságos lehetőséget. Mindeközben Sean szokatlan kísérleteket végez annak érdekében, hogy kiutat találjon az álmatlanságából.

Ep.3 Briggitte Reinholt

Megjelent: 2009-10-28

Sean egy fontos döntést hoz anélkül, hogy bárkitől is tanácsot kérne. Annie egy orvosi kezelésre szorulva, megérkezik Los Angelesbe. Christian tanácsot ad Mike-nak, miközben egy új beteg felismeri Teddy-t.

Ep.4 Jenny Juggs

Megjelent: 2009-11-04

Christian azzal küzd, hogy megértse egyik betegének haragkezelési problémáit. Eközben Sean és Christian felfedezik Matt titkát, hogy miből fedezi kiadásait, azonban szinte hidegen hagyja őket a dolog. Teddy pedig egy kempingezést tervez Sean, Annie és Conor számára, hogy a családi feszültségek enyhüljenek.

Ep.5 Abigail Sullivan

Megjelent: 2009-11-11

A Teddy-vel kapcsolatos történeti szál drámai fordulatot vesz ebben a részben. Julia visszatér, hogy segítsen a bajba jutott Matt-en, azonban csak jobban megbántja a fiát. Mindeközben, az egyik páciens megosztja a szorongásait Sean-nal, aki együttérez a nővel.

Ep.6 Alexis Stone (1.rész)

Megjelent: 2009-11-18

Sean balul sikerült öngyilkossági kísérlete után, Julia anyja lépésre szánja el magát és megpróbálja megszerezni a felügyeleti jogokat a gyerekek felett. Christian féltékenysége előtör, mikor Kimber-t egy másik férfival látja. A hét páciense Alexis Stone, aki valósággal sokkolja Christian-t műtéti igényeivel.

Ep.7 Alexis Stone (2.rész)

Megjelent: 2009-11-25

Alexis Stone újra felkeresi Christian-t, akit Matt is megtalál egy megkérdőjelezhető sebészeti beavatkozásának kérésével. Sean és Julia összeesküsznek Erica és az ő piszkos húzásai ellen, hogy ne veszítsék el felügyeleti jogaikat a gyerekeik felett. Mindeközben, Erica tudomást szerez néhány aggasztó dologról új férjével kapcsolatban.

Ep.8 Lola Wlodkowski

Megjelent: 2009-12-02

Chirstian találkozik Liz egyik barátjával és ezáltal másik oldaláról ismerhetjük meg. Sean-nak nehézségei támadnak egy követelődző házaspárral konzultációjuk során.

Ep.9 Benny Nilsson

Megjelent: 2009-12-09

Christian-nak meg kell oldania növekvő pénzügyi adósságait, míg Sean egy váratlan látogatót kap...

Ep.10 Wesley Clovis

Megjelent: 2009-12-16

Sean hezitál, mikor a McNamara/Troy-t kérik fel egy elítélten végrehajtandó sebészeti beavatkozásra, míg Kimber sorsfordító híreket tartogat Christian számára.