7. évad

Kés/alatt 7. évad (2010)

Vissza a sorozat adatlapjára

Kés/alatt sorozat 7. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Kés/alatt sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 7. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 9

Főszereplők: Dylan Walsh , Julian McMahon , Joely Richardson ,





Epizód lista

Ep.1 Dan Daley

Megjelent: 2010-01-06

Egy különleges beteg keresi fel a McNamara/Troy magánrendelőjét. Sean és Christian visszatérnek a Miami-i Egyetemre, hogy egy díjat vegyenek át.

Ep.2 Willow Banks

Megjelent: 2010-01-13

Christian visszautasítja egy páciense igencsak megkérdőjelezhető műtéti kérését. Sean egy hosszú kómából felébredő beteggel találja magát szembe, aki plasztikai műtéttel akarja visszakapni elveszett éveit.

Ep.3 Joel Seabrook

Megjelent: 2010-01-20

A sikertelen öngyilkossági kísérlet után egy új beteg arcjavító műtétre jelentkezik. Christian kockázatos manőverbe kezd Kimber-rel. Sean ingyenes műtétet végez egy jótékonysági sebésszel, egykori főiskolai barátjával, ezzel próbálva meg elfojtani bűntudatát.

Ep.4 Sheila Carlton

Megjelent: 2010-01-27

Kimber édesanyja látogatóba érkezik, nem túl vidám körülmények között. Azonban Christian megpróbál ebből is előnyt kovácsolni a maga számára. Sean felmondása és új ötletének megvalósítása falakba ütközik. Mindeközben, legújabb páciensüknek, Shelia Carlton-nak a fél arca megsebesült egy csimpánz okozta támadástól, így helyreállító plasztikai beavatkozást szeretne a fiúktól.

Ep.5 Virginia Hayes

Megjelent: 2010-02-03

Escobar Gallardo tinédzser lánya kérdőre vonja Sean-t és Christian-t az apjával kapcsolatban, ami hatalmas bűntudatot okoz Sean-ban. Egy átlagos szépítő beavatkozás egy színésznőnél borzalmasan sikerül.

Ep.6 Dr. Griffin

Megjelent: 2010-02-10

A titkok feltárulnak és a múltbeli fájdalmak felszínre törnek, ahogy Sean és Christian együtt kezdi meg a pszichoterápiát. Liz és Matt is elmondják sérelmeiket, amikor csatlakoznak a terápiához.

Ep.7 Christian Troy (2.rész)

Megjelent: 2010-02-17

Mivel Christian egzisztenciális válságba kerül, így Sean-nal valami szokatlan dologba kezdenek, hogy felturbózzák hanyatló praxisukat. Mindeközben, Liz megismerkedik egy elvált nővel.

Ep.8 Edith és Walter Krieger

Megjelent: 2010-02-24

Julia meglátogatja Sean-t és Christian-t Los Angelesben. Matt régi szerelme felbukkan a múltból és nagy családi bonyodalmat okoz, mikor Matt bejelenti, hogy feleségül veszi Ramona-t. Kiderül, hogy Liz terhes.

Ep.9 Hiro Yoshimura

Megjelent: 2010-03-03

Sean és Christian alaposan átértékelik kapcsolatukat. Eltávolítanak egy heget egy idős japán férfiról és egy meglepetéssel készülnek Liznek. Mindeközben Christian alkut köt Ava-val.