1. évad

Alfák 1. évad (2011)

Vissza a sorozat adatlapjára

Alfák sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Alfák sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 11

Főszereplők: David Strathairn , Ryan Cartwright , Warren Christie ,





Epizód lista

Ep.1 Óramű pontossággal

Megjelent: 2011-07-11

Mikor egy sarki fűszeres egy lehetetlen merényletet követ el, a kormány Dr.Lee Rosen-t és az Alfák-ból álló csapatát kéri fel az ügy kivizsgálására. A csapatnak kell megtalálnia és letartóztatnia a gyilkost, azonban hamarosan kiderül egy nagyobb összeesküvés van kibontakozóban.

Ep.2 Az érme két oldala

Megjelent: 2011-07-18

Rosen megpróbál együttműködni a Védelmi Minisztérium kapcsolattartójával, egy korábbi Alfa pácienssel, aki most az életére tör.. vagy mégsem?

Ep.3 Düh és dühöngés

Megjelent: 2011-07-25

A csapat új irodákba költözik a Rosen elleni támadást követően. Heves zavargások törnek ki a keleti parton, amelyek egy szökött tinédzserhez köthetők.

Ep.4 Anna

Megjelent: 2011-08-01

Az Alfa csapat eljut a Vörös Zászlóhoz, megpróbálják kitalálni a tervüket. Mindeközben megmentenek egy autista nőt, Annát, aki képes bármilyen nyelvet lefordítani. Gary közel kerül Annához.

Ep.5 A szeretet színei

Megjelent: 2011-08-08

Rachel randira megy, ami egy erőteljes csókkal végződik. Rosen csapata hivatalosan is csatlakozik a DCIS-hez, és első ügyük egy pennsylvaniai középiskola sorozatos haláleseteinek vizsgálata.

Ep.6 Magasabb fokozatban

Megjelent: 2011-08-15

Míg Bill és Gary saját ügyet intéznek, Nina és Cameron közelebb kerülnek egymáshoz.

Ep.7 Skylar

Megjelent: 2011-08-22

A csapatnak meg kell találnia és meg kell védenie Skylart, egy Alfát, akinek a képességei rossz kezekbe kerülve végzetesek lehetnek.

Ep.8 Egy falatka mennyország

Megjelent: 2011-08-29

Amikor apja temploma 1980-ban lángba borult, csak a kis Jonas maradt életben. A Hicks később találkozik a felnőtt Jonasszal, aki egy Alfa és segít az embereknek megtalálni a boldogságot. Hickset is elvarázsolja, de Doktor Rosen segít neki és megmutatkozik Jonas sötét oldala.

Ep.9 Vakfolt

Megjelent: 2011-09-12

A csapat egy láthatatlan Alfa ostroma alá kerül, amikor egy Vörös Zászlós tagot visznek be kihallgatásra.

Ep.10 Szokatlan gyanú

Megjelent: 2011-09-19

Bebörtönzik Rosent és csapatát, miután azt gyanítják, hogy az egyik csapattag egy Vörös Zászlós besúgó. A csapatnak sikerül megszöknie, de nem érezhetik magukat biztonságban.

Ep.11 Eredendő bűn

Megjelent: 2011-09-26

Rosen és csapata követi Isaac-et, így tudomást szereznek egy titkos Vörös Zászlós találkozóról. Isaac viszont Danielle-re, Dr. Rosen lányára vadászik. Az Alfák főhadiszállásán Dani bevallja, hogy ellopott egy Vörös Zászlós nyakláncot. Vajon ez volt az egyetlen ok, amiért Isaac meg akarja ölni őt?