2. évad

Gátlástalanok 2. évad (2013)

Vissza a sorozat adatlapjára

Gátlástalanok sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Gátlástalanok sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 12

Főszereplők: Don Cheadle , Kristen Bell , Ben Schwartz ,





Epizód lista

Ep.1 Véletlenszerűség

Megjelent: 2013-01-13

A második évad nyitó epizódjában Marty Kaan, a gátlástalan üzleti tanácsadó és csapata a balul sikerült akció utóhatásait nyögi. Az ideiglenes kinevezett igazgatónak, Julianne Hofschrager-nek azonban szüksége van Marty tapasztalatára. Különösen, amikor felbukkan a színen a nagyra becsült ügyfél, Mr. Pincus, akit a társaságban senki sem ismer. Így Marty-ra vár a feladat, hogy beszéljen vele. Közben Jeannie-t egy részeg kiruccanás emléke kísérti. Marty mindent megtesz azért, hogy kibéküljön a fiával, Roscoe-val.

Ep.2 Mikor dinoszauruszok uralták a világot

Megjelent: 2013-01-20

Marty és csapata ezúttal a szerencsejáték fővárosa, Las Vegas felé veszi az irányt. Az egyik bajbajutott kaszinót kell visszarántaniuk a szakadék széléről, és kitalálni a módját annak, hogyan lehetne újra felvirágoztatni. Velük tart Tamara is, a cég legújabb üzleti tanácsadója, nem mellesleg Marty riválisa az üzleti iskolában. Clyde-ot elcsábítja a mozgalmas Las Vegas-i éjszakai élet. Jeannie egy különleges ellenfélre talál a cég megbízott igazgatója, Julianne Hofschrager személyében.

Ep.3 Buli van

Megjelent: 2013-01-27

Folytatódik a Las Vegas-i kaland. Marty és Clyde igyekszik új megbízást szerezni. Ezért aztán megpróbálnak bevágódni Las Vegas új kaszinókirályánál. Az egyetlen probléma, hogy Michael Carlson, a vagány, a saját erejéből lett milliárdos ki nem állhatja a tanácsadókat. Eközben Jeannie megpróbálja felmérni, mekkora fenyegetést jelent Tamara számukra. Ennek érdekében azt javasolja, hogy menjenek el egy napos wellness kúrára. Eközben Monica valószerűtlen kapcsolatba keveredik a személyes szakácsával.

Ep.4 Damongyermekei.org

Megjelent: 2013-02-10

Marty Kaan és csapata ezúttal egy igazi nagyhalat fogott ki. A népszerű hollywoodi sztár, Matt Damon, a Bourne-filmek kedvence ugyanis hozzájuk fordult segítségért. A színész egy jótékonysági akcióval szeretné az imázsát javítani, és ennek megvalósításában lenne szüksége Martyék tapasztalatára. Marty hamarosan rájön, hogy Matt Damon nem egy könnyű ügyfél, igazán nehéz a kedvére tenni. Eközben Marty fia, Roscoe közelebb kerül Jeannie-hez, amikor egyik este a nő vigyáz a srácra.

Ep.5 Az őszinteség olcsó álca ebben a szakmában

Megjelent: 2013-02-17

Marty és csapata húzós feladat elé került, egyszerre két fronton kell helytállniuk. Ezt csak úgy sikerül megoldani, hogy a társaság két részre válik. Marty és Clyde Chicagóba utazik, hogy egy banknak segítsenek átformálni a róla kialakult képet. Eközben Jeannie és Doug San Diego felé veszik az irányt, ahol egy internetes találkahely kérte a segítségüket. Jeannie, mind Doug vakrandikra megy, eltérő eredménnyel. Eközben Marty megtudja, hogy a főnöke ellene dolgozik a háta mögött.

Ep.6 Családi értékek

Megjelent: 2013-02-24

Marty terve, hogy Roscoe-val töltse az idejét, összetűzést okoz egy visszavonuló vezetővel. Doug másképp látja a társait, miután bemutatta őket új barátnőjének. Később Tamara érdekes részletek oszt meg a magánéletéről, felkeltve ezzel Marty érdeklődését.

Ep.7 A bukta

Megjelent: 2013-03-03

Marty morális csapdába kerül, miután bizonyítékokat talál egy banki ügyfél bűnösségére. Jeannie megpróbálja elhárítani a károkat Pod-nál, miután egy volt barátja sokkoló dolgokat tesz közzé az interneten.

Ep.8 Nézeteltérés

Megjelent: 2013-03-10

Marty összetűzésbe keveredett a rendőrséggel, és természetesen ő húzta a rövidebbet. A férfi az otthonában rejtőzik el a világ szeme elől, hogy kiheverje a megrázkódtatást. A talpra állást azonban megnehezíti a testvére jelenléte, Marty képtelen megbirkózni ezzel a ténnyel. A csapat többi tagja eközben egy szexuális játékokat készítő cégnek ad tanácsot. Végül az egész csapat ismét felkerekedik, és irány a fények és a csillogás városa, Las Vegas, a szerencsejáték fővárosa.

Ep.9 Rizikó

Megjelent: 2013-03-17

Doug és Clyde feljelentést tesz egy távközlési konszern ellen, egy kaszinómágnás akadályozza Marty üzletkötési erőfeszítéseit. Később Monica kitárulkozik, miután Roscoe elköltözik.

Ep.10 Lelépési stratégia

Megjelent: 2013-03-24

Marty egy jövőbeli karrierlehetőség megszilárdításán munkálkodik, míg Jeannie-nak kétségei vannak az övével kapcsolatban. Dougnak fejlesztenie kell közösségi hálózatépítési készségeit, miután egy ígéretes üzleti lehetőség az ölébe hull. Később feszültség tör ki Marty és testvére, Malcolm között.

Ep.11 A kiugrás

Megjelent: 2013-03-31

Clyde úgy érzi, hogy a csillagok végre rámosolyognak, amikor a gazdag klubtulajdonos Dushkin fivérek azzal fordulnak hozzá, hogy szeretnék kiterjeszteni befolyásukat a Las Vegas-i éjszakai életen túlra is. Clyde azonban megpróbálja meggyőzni őket, hogy fogják vissza a túlzó üzleti elképzeléseiket. Marty beleegyezik, hogy segít véglegesíteni Tamarának egy üzletet a kiszámíthatatlan és temperamentumos Las Vegas-i kaszinómágnással, Michael Carlson-nal. Jeannie és Nate kapcsolatában repedés következik be.

Ep.12 Míg a halál el nem választ

Megjelent: 2013-04-07

Végéhez érkezett a népszerű sorozat második évada. A befejező epizódban az üzleti tanácsadók csapata arra készül, hogy végleg lezárja a nagy üzletet, miközben Marty nyakig merül a cége beindításának tervezésével kapcsolatos dolgokba. Ekkor azonban derült égből mennykőcsapásként érkezik a hír, miszerint Doug és Sarah váratlanul úgy határozott, hogy összeházasodnak Las Vegasban. Marty lépése csak tovább növeli a feszültséget, ami nem várt következményekkel jár a csapat minden tagja számára.