6. évad

NCIS 6. évad (2008)

Vissza a sorozat adatlapjára

NCIS sorozat 6. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a NCIS sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 6. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 25

Főszereplők: Mark Harmon , Sean Murray , Michael Weatherly ,





Epizód lista

Ep.1 Egy mindenkiért

Megjelent: 2008-09-23

Ezúttal ismét egy tengerészaltisztet találnak holtan, és a nyomozást az NCIS veszi kézbe. Gibbs előtt azonban nincsenek titkok, így hamarosan felfigyel a különös összefüggésre, a gyilkossági ügy és a csapata között.

Ep.2 Ügynök a fedélzeten

Megjelent: 2008-09-30

Az NCIS csapata ezúttal egy tengerészhadnagy öngyilkosságával kapcsolatban folytat nyomozást. A vizsgálatot a helyszínen, egy repülőgép hordozó fedélzetén kezdik, és mindnyájuk számára igen gyanússá válik az ügy. DiNozzo pedig egyenesen úgy véli, hogy az öngyilkosság egy nagyobb volumenű, sokkal halálosabb terv része lehet.

Ep.3 A szenátor félrelép

Megjelent: 2008-10-07

Az amerikai haditengerészet egyik korvettkapitányát holtan találják egy parkban. Az első vizsgálatok során kiderül, hogy a Pentagonban dolgozó 35 éves nőt minden bizonnyal más helyszínen lőtték hátba, körülbelül 24 órával ezelőtt. Nem sokkal később Kiley szenátor keresi fel Gibbs-t, hogy elmondja, viszonya volt az áldozattal.

Ep.4 Szülőföld

Megjelent: 2008-10-14

Egy bár mögött brutálisan megvernek két tengerészt, s az egyikük a helyszínen belehal a sérüléseibe, a másik pedig súlyosan megsérül, de szerencsésen túléli az esetet. Kiderül, hogy az a tengerész, aki túlélte a támadást, Gibbs szülővárosából, Stillwaterből származik. Így hamarosan a városkába utazik Gibbs, Ziva és McGee, ahol találkoznak Gibbs régi ellenségeivel és az apjával is.

Nincs kép

Ep.5 Kilenc élet

Megjelent: 2008-10-21

Egy tengerésztisztre a szomszédja talál rá, s a katonát minden bizonnyal megkínozták. A nyomok az áldozat egykori feletteséhez vezetnek, akinek a házához érkezvén, Tony és Gibbs szembesülnek Fornell ügynökkel, ugyanis az egykori tengerészt, aki három hete vonult nyugdíjba, az FBI védőőrizet alá helyezte. A katonának egy drogbáró ellen kell tanúvallomást tennie, ám mindez nem történhet meg, ha gyilkossággal vádolja az NCIS.

Nincs kép

Ep.6 Gyilkosság 2.0

Megjelent: 2008-10-28

Egy tengerészeti bázison élő házaspár zuhanyrózsájából vér folyik, amikor is kiderül, hogy a bázis egyik elosztó tartályába egy holttestet helyezett el valaki. Az áldozat szájában egy weblap címét találják meg, amely egy videóra irányít át, melyen a szerencsétlenül járt halála van. Az NCIS megkezdi a nyomozást, majd rövidesen eljutnak a második hullához is. Gibbs-nek és a csapatának pedig minél hamarabb ki kell derítenie, hogy ki lehet a sorozatgyilkos.

Ep.7 Járulékos veszteség

Megjelent: 2008-11-11

Amikor bankrablás történik egy tengerészeti bázison, az elkövetők megölnek egy őrt, majd elmenekülnek a lopott pénzzel. Mivel az eset Quanticóban történt, Gibbs és a csapata kezdi meg a nyomozást, ám sietniük kell, mert az FBI át akarja venni az ügyet. Később megtalálják a bankrablók kocsiját a lopott pénzzel együtt, amelyből úgy tűnik, hogy talán nem is a bank pénzét akarták ellopni.

Ep.8 Köpeny

Megjelent: 2008-11-18

Gibbs és a csapata azt a feladatot kapja az NCIS igazgatójától, hogy próbáljanak meg betörni egy szigorúan ellenőrzött tengerészeti létesítménybe. Tony és Ziva hajtják végre a dolgot, ám lebuknak. Mivel ez egy teszt volt, így különösebb következménye nincs a dolognak, de később kiderül, hogy ők csak csalik voltak ahhoz, hogy kiderítsék, ki a "tégla" az NCIS-ben.

Ep.9 Kard

Megjelent: 2008-11-25

Folytatódik a nyomozás arról, hogy ki akarja ellopni a "Domino" nevű programot. Lee ügynök lányának eddigi rejtekhelyét végre megtalálták, de ő már nincs ott, csak az egyik emberrabló holtteste. Gibbs persze mindent bevet, hogy kiderítse, ki az áruló, így képbe kerül egy volt NSA alkalmazott, akinek a feleségét rabolták el ugyanazok, akik Lee lányát is elrabolták.

Ep.10 Cserbenhagyás

Megjelent: 2008-12-02

Egy csapat bulizó fiatalt megzavar egy haldokló férfi, aki segítséget akar tőlük kérni, mert autóbalesetet szenvedett, ám erre már nincs ideje, mert a tábortűz mellett az életét veszti. Doki a test vizsgálata során rájön, hogy Collins altiszt, verekedésbe keveredett, s a szörnyű sérülései legtöbbjét nem a balesetben szerezte. Később pedig minden jel arra utal, hogy a katona gazdag férfiakat zsarolt.

Nincs kép

Ep.11 Csendes éj

Megjelent: 2008-12-16

Karácsony előestéje van, ám az NCIS csapata ilyenkor is dolgozik. A gyilkosságiak kérik ugyanis a segítségüket, amikor egy betöréses rablásnál egy idős házaspár az életét veszti. Az ujjlenyomatok szerint Ned Quinn vietnámi veterán altiszt követte el a bűntényt, aki azonban már csaknem 15 éve halott.

Nincs kép

Ep.12 Fogság

Megjelent: 2009-01-06

Egy horrorfilmet forgató stáb éppen az erdőben készíti az egyik jelenetet, amikor a főszereplő lány beleesik egy gödörbe, egy csontváz mellé. Doki később a vizsgálat közben megállapítja, hogy az áldozat ujjpercei hiányoznak. Ebből Gibbs ráismer a tettesre, aki éppen a büntetését tölti egy fegyházban. A kihallgatására McGee-t küldi el, ám börtönlázadás tör ki, és az ügynököt túszul ejtik.

Nincs kép

Ep.13 Sebzett madár

Megjelent: 2009-01-13

Egy helyszínelés során Dr. Mallardot megtámadja egy asszony, és egy késsel átszúrja a kezét. A csapat kideríti, hogy a háború alatt Doki egy táborban szolgált orvosként, ahol embereket kínoztak. A nő pedig úgy véli, hogy a bátyját Doki ölte meg, ezért az afgán követség háborús bűnök elkövetéséért akarja bíróság elé állítani.

Nincs kép

Ep.14 Szerelemben, háborúban

Megjelent: 2009-01-27

Egy katonát holtan találnak egy erdei házban. Doki a helyszínelés során megállapítja, hogy a férfit megmérgezték, majd szabályosan kibelezték, ami feltehetően rituális gyilkosságra utal. A nyomozás közben kiderül, hogy a férfi munkahelyéről eltűnt egy titkos fejlesztésű program. Az NCIS csapat feladata pedig az, hogy kibogozza az összefüggéstelen történéseket.

Nincs kép

Ep.15 Szabadulás

Megjelent: 2009-02-10

Egy fegyverkereskedő és annak ügyfele egy elhagyatott raktárban próbálják ki a géppisztolyokat. Amikor azonban az egyikük szétlövi a tetőablakot, azon keresztül egy tengerészgyalogos holtteste zuhan le. Az NCIS csapata azonnal a helyszínre megy, és a nyomok rögzítése során megtalálják Gibbs katonai azonosítószámát, vérrel a földre írva. Ezúttal pedig Mike Franks segítségére is szükségük van a nyomozás során.

Nincs kép

Ep.16 Őrségváltás

Megjelent: 2009-02-17

Egy férfi, akit egykor Tony ítéltetett el sikkasztásért, a szabadulása után mindent megtesz azért, hogy bizonyítsa ártatlanságát. Arra is képes, hogy Tonynak adja ki magát, hogy egy tanú hajlandó legyen vele találkozni. A tanút azonban pár órával később holtan találják. Szerencsére Tonynak remek alibije van, így az 58-as szabály értelmében ő vezeti le az ügyben a nyomozást.

Nincs kép

Ep.17 Dél, délnyugat

Megjelent: 2009-02-24

Patterson különleges ügynököt egy nap lelövik az utcán. A férfi Abbyvel állt munkakapcsolatban és már éppen egy találkozót is megbeszéltek. A halála előtt azonban az ügynök egy festményt küldött postán a lánynak, amit egy Arizonában élő művésznő készített. Gibbs és Tony ezért elindulnak megkeresni a festőnőt.

Nincs kép

Ep.18 Kiütés

Megjelent: 2009-03-17

Leon Vance, az NCIS igazgatója személyesen nyomoz egy ügyben, Gibbs legnagyobb megdöbbenésére. Egy régi cimboráját ugyanis, akivel együtt bokszolt, holtan találják, egy tóból kerül elő a holtteste. A férfi azt sejti, hogy egy régi riválisa a gyilkos, ezért annak feleségét, Tara-t az NCIS védőőrizetére, azaz Tony-ra bízza.

Nincs kép

Ep.19 Bújócska

Megjelent: 2009-03-24

Noah és a barátai találnak egy holttestet az erdőben. A mellette lévő pisztolyt magukkal hozzák, amelyet később Noah édesanyja talál meg és azonnal riasztja az NCIS-t. Abby hamarosan kideríti, hogy a fegyverrel az elmúlt hónapokban több bűncselekményt is elkövettek, ráadásul az áldozatot is azonosítaniuk kell.

Nincs kép

Ep.20 Végelszámolás

Megjelent: 2009-03-31

Egy régi ismerős bukkan fel ismét, Trent Kort ügynök a CIA-tól. Gibbs-et egy bűntett helyszínére hívja, ahol két holttest várja őket, és egy füles szerint a híres maffiózó is felbukkanhat. Ám a férfi helyett a könyvelője érkezik, aki a védelemért cserébe felajánlja a segítségét. Ziva és Tony kapják meg ezt a feladatot.

Nincs kép

Ep.21 Méreg

Megjelent: 2009-04-07

Egy fiatal pár a babahívójukon keresztül véletlenül egy segélyhívást fogad. A nyomozók később egy guggoló pózba merevedett hullát találnak a környéken és amikor kiderül, hogy az áldozat egy tengerész, riasztják Gibbs-t és a csapatát. A nyomozás menetét azonban megnehezíti, hogy az FBI egy titkos projekthez "kölcsönveszi" Abbyt. A labor vezetését így McGee veszi át.

Ep.22 Legenda - 1.rész

Megjelent: 2009-04-28

Gibbs csapatát Chandler őrvezető kifeszített holttestéhez riasztják. Később pedig kiderül, hogy a férfit az NCIS Los Angelesi irodája már régebb óta körözte. McGee és Gibbs így odautaznak, hogy segítsék a nyomozást. Tony-ra pedig egyedül marad az iroda, mert Ziva-nak a magánügyeit kell intéznie. Abby eközben nagyon aggódik a két ügynök életéért.

Ep.23 Legenda - 2.rész

Megjelent: 2009-05-05

Kiderül, hogy Michael, akivel Ziva titokban találkozgatott, a Moszad ügynöke és ugyanabban az ügyben nyomoz, amelyben a Los Angelesi NCIS iroda is. Tony persze mindent megtesz, hogy Zivát jobb belátásra bírja, aki makacsul védi a barátját, ám a lány ezúttal nem túl készséges.

Nincs kép

Ep.24 Örök hűség

Megjelent: 2009-05-12

Négy ügynökség vezetőinek szerveznek hírszerző csúcstalálkozót, amelyen az NCIS ezúttal nem vesz részt, pedig az ilyen eseményeket mindig ők biztosítják. Egy merénylő hamarosan átjut a biztonsági rendszeren és egy poloskát is találnak a helyszínen. Tony eközben továbbra is nyomoz Michael után, így Zivával komoly feszültség alakul ki közöttük.

Nincs kép

Ep.25 Aliyah

Megjelent: 2009-05-19

Rivkin, Moszad ügynök halála után Ziva apja, a Moszad egyik befolyásos és titokzatos vezetője Izraelbe hívja a csapatot, hogy tisztázzák közös ügyeiket. A találkozó azonban korántsem megy zökkenőmentesen. A feszültség egyre nő, végül Gibbs-nek olyan döntést kell hoznia, amely az egész NCIS-t megdöbbenti.