7. évad

NCIS 7. évad (2009)

Vissza a sorozat adatlapjára

NCIS sorozat 7. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a NCIS sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 7. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 24

Főszereplők: Mark Harmon , Sean Murray , Michael Weatherly ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Szólj igazat

Megjelent: 2009-09-22

Tony-t és McGee-t nagyon megviseli Ziva hiánya, és azt is furcsának találják, hogy a lány már két hónapja nem hívja őket. Gibbs-től azonban megtudják, hogy Ziva egy hajón utazott az új küldetése helyszínére, amely elsüllyedt, és túlélőről nincs értesülés. Tony persze bosszút akar állni, ezért Gibbs és Leon segítségével elindul a Szaharába Salim Ulman után, akinek a hajó elleni támadást tulajdonítják.

Nincs kép

Ep.2 Összejövetel

Megjelent: 2009-09-29

Egy lakásban, három rituálisan kivégzett áldozat holttestére bukkan egy sztriptíztáncosnő, s az ügyet az NCIS kapja meg. A nyomozás során egy baltimore-i rendőrhöz vezetnek a szálak, ám később őt is holtan találják. Ziva eközben vissza akar térni az egységhez, ám Leon azt kéri, hogy végezzen el egy pszichológiai felmérést. Így végre tisztázza minden csapattaggal a konfliktusait.

Ep.3 A bennfentes

Megjelent: 2009-10-06

Egy blogger folyamatosan támadja az NCIS-t, mert úgy véli, hogy egy gyilkossági esetet eltussoltak, majd balesetként tüntették fel. A férfit később holtan találják, miközben az eljáró rendőrkapitány nem bízik meg a csapatban, ezért nem osztja meg velük a bizonyítékokat. Tony-nak és McGee-nek így be kell törniük a rendőrségi telepre, ám ekkor rajtakapják őket. Ziva eközben még mindig nem mehet terepre, ezért az irodából próbál segíteni.

Ep.4 Jó zsaru, rossz zsaru

Megjelent: 2009-10-13

Egy halott tengerészgyalogos csontvázát találják meg halászok, nem messze attól a helytől, ahol a Demokhlesz elsüllyedt, amely Ziva utolsó Moszados küldetésével volt összefüggésben. A lány azonban nem segíthet az NCIS-nek, mert akkor hazaárulást követne el, de Gibbs és Leon a megmaradt bizonyítékok segítségével, fényt derítenek az ügyre.

Ep.5 Fegyelmezés

Megjelent: 2009-10-20

Halloween estéjén egy, a csínytevéseiről ismert tengerészgyalogost holtan találnak az autójában. Az első pillantásra öngyilkosságnak tűnő esetről csakhamar kiderül, hogy gyilkosság, és több gyanúsított is akad. Tony a feleségre gyanakszik, aki már több katona-férjet is eltemetett, míg a csapat kideríti, hogy az áldozat bajtársai nem nézték jó szemmel a tréfákat. Ziva pedig eközben igyekszik napirendre térni a fölött, hogy most már az NCIS ügynöke, és nem a Moszadé.

Ep.6 Családi tusa

Megjelent: 2009-11-03

Egy katonai cirkáló egy vitorlásra bukkan a nyílt vízen, amelyen két holttest található. Az NCIS-t riasztják az esethez, majd Leon gyorsan rájön, hogy Gibbs egyik hajójáról van szó, amelyet még a keresztlányának adott, és Mike Franks-nél hagyott Mexikóban. Gibbs és Leon persze mindent megtesznek azért, hogy igazolják, Mike önvédelemből lőtte le a két férfit.

Ep.7 Végzet

Megjelent: 2009-11-10

Leon Vance személyesen látogat el egy gyilkossági helyszínre, amelyen az egész csapat nagyon meglepődik. Később azonban kiderül, hogy felismerte a módszert, mellyel az orvost meggyilkolták. Kait, a koreai kormány által kiképzett bérgyilkost ugyanis egy korábbi akcióban meglőtte. A csapat közben rájön, hogy Kai azokon akar bosszút állni, akik érzéketlen gyilkoló-gépekké tették. McGee pedig megismerkedik egy lánnyal.

Ep.8 Áramszünet

Megjelent: 2009-11-17

A csapat ezúttal szó szerint a sötétben tapogatózik, amikor egy internetszolgáltató központja elleni támadás során egész Washingtonban elmegy az áram. A központban később egy hadnagy holttestére bukkannak, aki maga is részt vett a szabotázs akcióban. Áram nélkül azonban egyetlen elektronikus berendezés sem működik, ezért az NCIS csapatnak régimódi módszerekhez kell folyamodniuk, hogy az ügy végére járjanak.

Ep.9 Gyerekjáték

Megjelent: 2009-11-24

Egy kukoricaföld kellős közepén két kisfiú, játék közben egy tengerészgyalogos holttestét találja meg. Az őrvezetőt egy póznához kötözték, a fejére egy zsákot húztak, a jobb kezét pedig levágták. Az NCIS csapata rájön, hogy a férfi kezét ahhoz használták, hogy egy szigorúan őrzött kormányépítménybe bejussanak az ujjlenyomatával, ahol különleges képességű fiatalok képzésével foglalkoznak.

Ep.10 Hit

Megjelent: 2009-12-15

Egy tengerészgyalogost egy imaszőnyegen kuporogva, a fején egy tompa tárggyal ütött sebbel, halálra fagyva találják meg kirándulók. Majd hamarosan kiderül, hogy a férfi nemrég tért át az iszlám hitre. Több gyanúsított is szóba jöhet, hiszen a felesége csalta a tengerészgyalogost, az édesapja pedig nem nézte jó szemmel, hogy más hitre tért át. Eközben Gibbs édesapja látogatóba érkezik karácsonyra.

Ep.11 Gyújtás

Megjelent: 2010-01-05

Az erdőben két erdész egy holttestet talál. Rövidesen kiderül, hogy a férfi a haditengerészet pilótája volt, aki szabadidejében különböző cégeknél vállalt tesztpilóta feladatokat. A holttest körül pedig egy háti-rakéta darabjait találják meg, ám a két rivális cég számára is ismeretlen alkatrészekre nincs magyarázat. Gibbs ekkor úgy dönt, hogy McGee vezesse a nyomozást.

Ep.12 Családban marad

Megjelent: 2010-01-12

A Szaúdi királyi család sarja, Saif herceg az Egyesült Államok tengerészgyalogságának egyik bázisán kap repülőpilóta kiképzést. A hangár mellett azonban felrobban a herceg autója, s a testőre az életét veszti. Az NCIS úgy véli, hogy merényletet terveznek a herceg ellen, ezért megszervezik az őrzését és megkezdődik a nyomozás. Az ügyet azonban az is bonyolítja, hogy Tony apja megérkezik a városba.

Ep.13 Légőrvény

Megjelent: 2010-01-26

Tony és Ziva különleges megbízást kapnak. Egy sikkasztási ügy szemtanúját kell épségben az Egyesült Államokba kísérniük. Rövidesen kiderül azonban, hogy a repülőgépen velük együtt utazik a tanút követő gyilkos is.

Ep.14 Színjáték

Megjelent: 2010-02-02

Ziva és Tony egy gyanúsítottat kísérnek be az NCIS központba, de mivel a férfi nem akar beszállni a liftbe, Ziva erőszakkal lép fel ellene. A férfi azonban meghal, Gibbs pedig nem tudja, hogy vajon Ziva ölte-e meg. Az NCIS igazgatóját később elrabolja a halott férfi bátyja, aki az öccsére és a lefoglalt nagy értékű drogra akarja kicserélni a túszát.

Ep.15 Fuvar

Megjelent: 2010-02-09

Egy teherszállító-vállalat egyik sofőrjét meggyilkolják. A társa pedig, mivel egy korábbi tengerészgyalogos, Gibbs segítségét kéri az ügyben. Az NCIS azonban ezúttal kénytelen az FBI közreműködésével nyomozni, amely korántsem alakul zökkenőmentesen.

Ep.16 Anyák napja

Megjelent: 2010-03-02

Gibbs ügynök és csapata ezúttal egy ezredes meggyilkolásának ügyében kezd el nyomozni. A dolog érdekessége pedig az, hogy a halott férfi özvegye Gibbs anyósa. Valami azonban nem stimmel a vallomásával, és ez mindenki számára nyilvánvalóvá válik.

Ep.17 Kettős élet

Megjelent: 2010-03-09

Az NCIS csapata egy igen különös esettel áll szemben. Egy meggyilkolt tengerészről kiderül, hogy azonos azzal a férfival, aki a hivatalos nyilvántartás szerint évekkel ezelőtt egy afganisztáni bevetést követően eltűnt. A jelek szerint a férfi új személyazonossággal új életet kezdett. Az NCIS-re vár a feladat, hogy kiderítse, kinek állhatott érdekében a férfit ismét "eltüntetni".

Ep.18 Hatáskör

Megjelent: 2010-03-16

A tengerparton egy több napja halott búvár holttestére találnak. Gibbs ügynök és a csapata pedig azonnal nyomozásba kezd a parti-őrség segítségével. A parti-őrség eközben egy másik gyilkosság ügyében is nyomoz, s minden bizonnyal összefüggés lehet a két halott között. Kiderül, hogy a kincsek után kutató búvárokat egy gazdag orvos támogatja, akit már hetek óta nem láttak a munkatársai, miközben ráadásul az orvos felesége megpróbálja az NCIS-t félrevezetni.

Ep.19 Bűnös élvezet

Megjelent: 2010-04-06

A rendőrség a haditengerészetnek dolgozó riporter holttestére bukkan. A riporter nem sokkal halála előtt egy Holly Snow-nak dolgozó prostituálttal készített interjút. Holly megegyezik Gibbs-szel, hogy segít megtalálni a prostituáltat, és a nyomozásban mindenben a segítségére lesz.

Ep.20 Másodállás

Megjelent: 2010-04-27

Gyilkosság történik az NCIS poligráf-specialistájának éjszakai műszakja alatt. Majd kiderül, hogy a nő párhuzamosan máshol is alkalmazásban áll. Így hát, Gibbs-nek és a csapatának kell kiderítenie, hogy mi is történhetett.

Ep.21 Megszállottság

Megjelent: 2010-05-04

Jeffrey Hutton százados eszméletlen állapotban hajt bele egy kórház előtt parkoló autóba, s mire az orvosok odaérnek hozzá, már az életét veszti. Az NCIS csapat kapja a feladatot, hogy kiderítsék, vajon mi is történhetett. Tony rájön, hogy a férfi testvére, Dana Hutton, aki a CNN riportere, már pár napja eltűnt, miközben a legjobb barátja és mentora néhány napja az életét vesztette.

Ep.22 Határeset

Megjelent: 2010-05-11

Egy roncstelep tulajdonosa és annak unokája, egy autó összepréselése során azt veszik észre, hogy vér szivárog a kocsiból. Az NCIS-hez kerül az eset, mert egy levágott lábú tengerészt találnak a csomagtartóban. Abby-t eközben nélkülözniük kell, mert meghívják Mexikóba, hogy tartson az ottani kollégáknak előadást a halott ügyekről.

Ep.23 Bukott hazafi

Megjelent: 2010-05-18

Az NCIS csapatát valósággal sokkolja a hír, hogy az egyik munkatársuk gyilkosság áldozatává vált. Ám a nyomozást mindenképpen nekik kell lefolytatniuk. Gibbs ekkor meglepő összefüggést talál a bűntény körülményeivel kapcsolatosan.

Ep.24 51-es szabály

Megjelent: 2010-05-25

Gibbs Mexikóban ismét rákényszerül, hogy szembenézzen a múltjával. Nagy horderejű döntés előtt áll.