1. évad

Fekete vitorlák 1. évad (2014)

Vissza a sorozat adatlapjára

Fekete vitorlák sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Fekete vitorlák sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Toby Stephens , Luke Arnold , Hannah New ,





Epizód lista

Ep.1 I.

Megjelent: 2014-01-25

Sok gyenge zsákmány után a korábban hatalmas Flint kapitány ellen saját legénysége lázad fel. John Silver csatlakozik Flint kalózhajójához, de értékes kincset rejteget kapitánya elől. New Providence szigetén Eleanor Guthrie próbál rendet tartani az újraéledő királyi flotta fenyegető árnyékában.

Ep.2 II.

Megjelent: 2014-02-01

Flint leleplez egy tolvajt a legénységében. Rackham egy zsákmányt hajszol Vane tiltakozása ellenére. Silver elrejtőzik Max-szel egy bordélyházban. Eleanor nehéz döntés előtt áll.

Ep.3 III.

Megjelent: 2014-02-08

Flint és Gates társat keresnek, hogy levadásszák az Urca d'Lima-t. Silver egy becsületbeli kérdésben segít Billynek. Vane józanságával nyűgözi le Eleanort. Gates-et előléptetik.

Ep.4 IV.

Megjelent: 2014-02-15

A Walrus legénységének vállalkozása katasztrófába fullad. Silver figyelmezteti Flintet Billyről. Rackham és Bonny próbálják visszaszerezni a megélhetésük. Eleanornak apja segítségére van szüksége. Feltűnik egy alak Vane múltjából.

Ep.5 V.

Megjelent: 2014-02-22

Flint és a Walrus legénysége halálos játszmát vívnak a nyílt tengeren. Richard sürgeti Eleanort. Rackham szakmát vált. Bonny vallomást tesz Max-nek.

Ep.6 VI.

Megjelent: 2014-03-01

Az Andromache utáni hajsza költségei az egekbe szöknek. Eleanornak Silver segítségére van szüksége. Billy össze akarja ugrasztani Gates-et Flinttel. Bonny állást foglal.

Ep.7 VII.

Megjelent: 2014-03-08

Flint elmondja Gates-nek az igazságot. Randall csapdába ejti Silvert. Eleanor elveszít valakit. Max Rackham segítségére siet. Vane élete küzdelmébe kezd.

Ep.8 VIII.

Megjelent: 2014-03-15

Az Urca utáni hajsza folytatódik. Eleanor számára minden megváltozik. Bonny és Rackham bűnei kísértenek a múltból.