1. évad

A hátrahagyottak 1. évad (2014)

Vissza a sorozat adatlapjára

A hátrahagyottak sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A hátrahagyottak sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Justin Theroux , Amy Brenneman , Christopher Eccleston ,





Epizód lista

Ep.1 Bevezető

Megjelent: 2014-06-29

Kevin Garvey, kisvárosi rendőrfőnök magánéleti és munkahelyi kihívásokkal küzd, miközben a Hirtelen Elragadás napjának – ekkor tűntek el nyomtalanul hirtelen milliók a Földről – harmadik évfordulójára készül.

Ep.2 Pingvin egy, mi nulla

Megjelent: 2014-07-06

Kevin pszichológushoz fordul. Megnek el kell döntenie, hogy el tudja-e engedni a múltat. Tom és Christine kényes helyzetbe kerül.

Ep.3 Két hajó, és egy helikopter

Megjelent: 2014-07-13

Matt Jamison mapletoni tiszteletes azzal küzd, hogy megtartsa templomát a fenyegetések és adósságok ellenére.

Ep.4 B.J. és az A.C

Megjelent: 2014-07-20

Egy karácsonyi installációt megrongálnak, Kevin siet, hogy kiderítse, ki a felelős. Tom és Christine bajba kerülnek egy kórházban és az úton is. A Bűnös Maradék rányomja a bélyegét az ünnepekre.

Ep.5 Gladys

Megjelent: 2014-07-27

Egy brutális, gyűlöletből elkövetett bűncselekmény próbára teszi Laurie-t. Miután Kevin legutóbbi próbálkozásai a mapletoni béke megteremtésére kudarcba fulladtak, elutasít egy külső ajánlatot. Matt az utcára viszi a szószékét.

Ep.6 Vendég

Megjelent: 2014-08-03

Nora Durst sodródni kezd az eseményekkel egy Elragadtatás-témájú konferencián New Yorkban.

Ep.7 Enyhülés a fáradt lábnak

Megjelent: 2014-08-10

Miután rájött, hogy az apja megszökött a pszichiátriáról, Kevin elrendeli a körözését, hogy megtalálhassák. Jill megpróbálja megdönteni az állóképességi rekordot. A kiábrándult Tom Indianában meghúzódva felkavaró felfedezést tesz.

Ep.8 Kairo

Megjelent: 2014-08-17

Kevin a riasztó emlékezetkiesése következményeivel küzd. Meg elveszti az önuralmát. Jill és Aimee összevesznek.

Ep.9 Garvey-k legjobbjai

Megjelent: 2014-08-24

Kevin próbálja háttérbe szorítani rossz szokásait, miközben egy fosztogató szarvast próbál levadászni Mapletonban. Laurie-nak egyre rosszabb az előérzete, és váratlanul rossz hírt is kap. Tom kapcsolatba lép a múltjával. Nora állásinterjúra megy.

Ep.10 A tékozló fiú visszatér

Megjelent: 2014-09-07

Kevin váratlan segítséget kap Kairo városának közelében. Eközben a Bűnös Maradék által szervezett Emlékezés napja teljes káoszba fullad Mapletonban.