2. évad

Star Wars: Lázadók 2. évad (2015)

Vissza a sorozat adatlapjára

Star Wars: Lázadók sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Star Wars: Lázadók sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 19

Főszereplők: Freddie Prinze Jr. , Taylor Gray , Vanessa Marshall ,





Epizód lista

Ep.1 Az elveszett parancsnokok

Megjelent: 2015-10-14

Ahsoka elküldi a Lázadókat hogy nyerjen meg az ügyüknek egy háborús hőst. Amikor kiderül, hogy a hős nem más, mint Rex százados, akkor a régi Jedi-Klón ellentét kockára teszi a küldetés sikerességét.

Ep.2 Emlékek a régi köztársaságból

Megjelent: 2015-10-21

Ezra és a többiek kezdenek barátságot kialakítani az öreg Klón katonákkal, de Kanan nem tudja magát rávenni, hogy bízzon bennük. Vajon meggondolja magát, amikor a birodalmi erők támadása összefogásra kényszeríti őket?

Ep.3 Akikből mindig kettő van

Megjelent: 2015-10-28

Ezra, Zeb, Sabine és Chopper éppen ellátmányt keres egy elhagyott mentőállomáson, amikor szétválasztja őket Vader nagyúr két Inkvizítorának támadása.

Ep.4 Kalózok a Letört Szarvon

Megjelent: 2015-11-04

Hogy meneküljön a lázadó és a jedi felelőssége elől, Ezra mentőakcióra indul Chopperrel együtt, miután segélyhívást kaptak. Meglepődnek, amikor megtudják, hogy a rászoruló hajó Hondo Ohnakáé. Hondo felajánlja Ezrának, hogy csatlakozzon hozzá.

Ep.5 A mester szárnyai

Megjelent: 2015-11-11

Mivel a lázadóknak új hajóra van szükségük a birodalmi blokád leküzdéséhez, Hera veszélyes küldetésre indul, hogy találkozzon egy különc csillaghajó-mérnökkel, és elnyerje bizalmát. De vajon ez elég lesz ahhoz, hogy hajót kapjon tőle?

Ep.6 Vérnővérek

Megjelent: 2015-11-18

Sabine elkísér egy futárt a lázadók számára döntő fontosságú titkos információkkal a találkozási pontig. A feladat azonban a vártnál nehezebbnek bizonyul...

Ep.7 Titkos csapás

Megjelent: 2015-11-25

Egy birodalmi hajó egy új szuperfegyver segítségével elfogja Ezrát, Sato parancsnokot és legénységét. Kanan megpróbálja megmenteni a fogva tartott lázadókat és megsemmisíteni a fegyvert.

Ep.8 Az erő jövője

Megjelent: 2015-12-02

A lázadók megtudják, hogy az inkvizítorok Erőérzékeny gyerekeket keresnek, és együtt dolgoznak, hogy megvédjék a fiatalokat az inkvizítoroktól.

Ep.9 Örökség

Megjelent: 2015-12-09

A lázadó flottát megtámadják Garelen. Ezra egy látomás után Kanannal visszatér Lothalra.

Ep.10 Egy hercegnő a Lothalon

Megjelent: 2016-01-20

A Galaktikus Birodalom uralma elleni korai lázadás idején Leia Organa Alderan hercegnője a Lothal bolygóra utazik, hogy hajókat szerezzen a lázadó flottának.

Ep.11 Concord Dawn védelmezője

Megjelent: 2016-01-27

Mivel a birodalom nyomása miatt új hiperűrutakra van szükségük, a lázadók találnak egy egérutat, de először engedélyt kell kapniuk a használatához.

Ep.12 A lasatok legendái

Megjelent: 2016-02-03

Amikor a Szellem legénysége beleegyezik, hogy segítsen két menekültnek, akikről kiderül, hogy túlélő Lasatok, Zebnek szembe kell néznie múltjával, hogy segítsen népének elérni új otthonát.

Ep.13 Szólítás

Megjelent: 2016-02-10

Miközben a lázadó flottának üzemanyagot akarnak szerezni, a Szellem legénysége azon dolgozik, hogy megvédje, a lényeket melyek életét veszélyezteti a bányászati ​​tevékenység.

Ep.14 Hazatérés

Megjelent: 2016-02-17

A lázadók felveszik a kapcsolatot Cham Syndulla szabadságharcossal, akinek segítségre van szüksége a bolygóját ért birodalmi támadás leküzdésében. Miközben a birodalmi bombázókat szállító ellopására kiötlött tervet koordinálják, a lázadók rájönnek, hogy Chamnek saját terve is van.

Ep.15 Akiket tisztelet övez

Megjelent: 2016-02-24

Egy sikertelen támadás után Zeb és Kallus ügynök egy jégbolygón rekednek. Mivel Kallus megsérült egy ütközés következtében, kettejüknek együtt kell működniük, hogy túléljék a zord körülményeket.

Ep.16 A sötétség leple

Megjelent: 2016-03-02

Kanan, Ezra és Ahsoka visszatérnek a Lothal-i Jedi Templomba, hogy választ kapjanak Yodától az inkvizítorok azon képességére, hogy folyamatosan nyomon tudják követni a lázadókat.

Ep.17 Az ott felejtett droid

Megjelent: 2016-03-16

Amikor Chopper lemarad egy birodalmi előőrsön, valószínűtlen barátságot köt egy birodalmi droiddal, és felfedezi a lázadók ideális bázishelyét.

Ep.18 A bázis titka

Megjelent: 2016-03-23

Kanan, Ezra és Ahsoka elindulnak, hogy megfejtsék Vader titkát, miközben a lázadók megtalálják a módját, hogy kivédjék a bolygón élő ragadozó lények támadását.

Ep.19 A tanítvány alkonya - 1. rész

Megjelent: 2016-03-30

Kanan, Ezra és Ahsoka egy inkvizítort követnek a Malachore bolygóra. Remélik, hogy ha elkapják és kihallgatják Darth Vaderrel kapcsolatos információkat szereznek. Hamarosan egy másik személlyel találkoznak, aki a Sithek megtámadását tervezi.