1. évad

Alkonyattól pirkadatig 1. évad (2014)

Vissza a sorozat adatlapjára

Alkonyattól pirkadatig sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Alkonyattól pirkadatig sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: D.J. Cotrona , Zane Holtz , Eiza González ,





Epizód lista

Ep.1 Kötelékek

Megjelent: 2014-03-11

A hírhedt bankrablók, Seth és Richie Gecko egy véres akciót követően Mexikó felé veszik az irányt. Útközben betévednek egy italboltba, ahol kisebb csetepatéra kerül sor. A harcok során Richie-nek démoni látomásai támadnak: egy titokzatos női alak szól hozzá a túlvilágról.

Ep.2 A vér nem válik vízzé

Megjelent: 2014-03-18

A Gecko fivérek elmenekülnek az italboltból, nyomukban a Texas ranger Freddie Gonzalezzel. Richie-t továbbra sem hagyják nyugodni démoni víziói. A texasi autópályán kis híján karamboloznak a zűrös Fuller családdal, akik szintén Mexikó felé menekülnek.

Ep.3 Szerető

Megjelent: 2014-03-25

A Gecko fivérek megállnak egy motelben, ahol Seth és Carlos kitervelik, hogy hogyan tudnának átszökni a határon. Eközben Richie tovább szenved a vízióitól, amelyek már-már szinte elviselhetetlenné válnak. Fullerék utazása sem felhőtlen: lerobban a lakókocsijuk, és a baleset felszínre hozza a család rejtett feszülteségeit. A ranger Gonzales továbbra sem hagy fel az üldözéssel, és egy profitól kér tanácsot.

Ep.4 Csavarogjunk egyet

Megjelent: 2014-04-01

Alkonyattól pirkadatig 1. évad 4. epizódja, Csavarogjunk egyet című rész vetítésének időpontja 2014-04-01

Ep.5 Önuralom

Megjelent: 2014-04-08

A lakókocsi eléri a mexikói határt, ahol igen hosszú sor kígyózik. Richie-n közben úrrá lesz a rettegés, mivel fejébe vette, hogy Jacob Fuller valójában egy megtestesült démon.

Ep.6 A halott utak vidéke

Megjelent: 2014-04-15

Carlos bandája elfogja Gonzalezt, ám a texasi farmernek sikerül elmenekülnie, és a Titty Twister bárba megy. Eközben a Gecko fivérek a Fuller családdal együtt szintén megérkeznek a Titty Twisterbe. A bárban már gyülekezik a közönség, és várják, hogy megtekinthessék a gyönyörű Santanico Pandemonium előadását.

Ep.7 Pandemónium

Megjelent: 2014-04-29

Miközben a közönség szájtátva figyeli Santanico érzéki táncát, Gonzales az alkalmat kihasználva egy késsel az asztalhoz szegezi a figyelmetlen Richie kezét. A következő pillanatban a táncos Santanico és a bár közönségének nagy része vámpírokká válnak.

Ep.8 La Coquista

Megjelent: 2014-05-06

Miközben Santanico Richie-vel küzd, Freddie megpróbálja kicsikarni Carlosból a templom titkát. Seth a Fuller család tagjaival együtt Sex Machine ellen harcolnak, és közben egyre beljebb kerülnek a templomba.

Ep.9 Széftörő

Megjelent: 2014-05-13

Seth és Richie behatolnak a templom labirintusába, hogy megmentsék Santanicot. Ez alatt Jacob és Kate az átváltozott Scott-tal vívnak halálos küzdelmet.

Ep.10 A zsákmány

Megjelent: 2014-05-20

Seth és Richie a labirintusban harcolnak, ám hamarosan rádöbbennek, hogy átverték őket. Eközben a Fuller család is keményen küzd a démonokkal. Freddie hamarosan nehéz döntés elé kerül.