1. évad

Constantine 1. évad (2014)

Vissza a sorozat adatlapjára

Constantine sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Constantine sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Matt Ryan , Angélica Celaya , Charles Halford ,





Epizód lista

Ep.1 Non Est Asylum

Megjelent: 2014-10-24

Constantine bejelentkezett a Ravenscar elmegyógyintézetbe, miután Astrát egy 9 éves kislányt elveszítette a démon Nergal ellenében. A lány lelkének elvesztése a sajátjával együtt kínozta. Előbb-utóbb ki kell szakadnia ebből az állapotból. Ez a pillanat hat hónappal később jön el, amikor egy megszállott szellem nyugtalanító üzenetet küld neki. John küldetése, hogy megmentse egy barátjának a lányát, aki egy démoni ellenfél célpontja.

Ep.2 Az Odalent Rejlő Sötétség

Megjelent: 2014-10-31

Nyugat-Pennsylvania hegyeinek mélyén John egy kis bányászközösség egyetlen védelme egy ősi walesi szellem ellen. Az elszigetelt ártatlanok védelme során John egy létfontosságú új szövetségesre talál egy Zed nevű titokzatos fiatal nőben.

Ep.3 Ördögi Lemez

Megjelent: 2014-11-07

John és Zed veszélyes összetűzésbe keverednek, hogy megmentsenek egy nőt és családját a baljós erőktől. Johnt az erőfeszítései arra kényszerítik, hogy szembenézzen a sötétséggel saját életében – miközben szemtől szembe kerül egy új, erős ellenféllel Papa Midnite-al.

Ep.4 Baráti Lakoma

Megjelent: 2014-11-14

Amikor Constantine régi barátja, Gary Lester véletlenül szabadon enged egy hatalmas démont Atlantában, John kénytelen meghatározni, hogy pontosan mit is hajlandó feláldozni az alvilággal vívott csatájában.

Ep.5 Vudu Tánc

Megjelent: 2014-11-21

New Orleansban Constantine szokatlan tudása egy sor bűncselekményről bajba sodorja Jim Corrigan nyomozóval. Szentségtelen szövetséget kell kötnie Papa Midnite-al, amikor egy voodoo rituálé, amelynek célja, hogy segítsen az embereknek kommunikálni halott szeretteikkel, halálos fordulatot vesz.

Ep.6 Caliban Dühe

Megjelent: 2014-11-28

Amikor egy fiatal fiút egy rosszindulatú szellem hatalmába kerít, Johnnak félre kell tennie a gyermek kiűzésével kapcsolatos aggodalmait, és meg kell győznie a szülőket, hogy a fiú nem az, aminek látszik.

Ep.7 Boldogok Az Elátkozottak

Megjelent: 2014-12-05

A művészeti óra során Zednek bizarr látomásai támadnak kígyókról, amelyek elvezetik őt és Johnt egy kisvárosba, ahol egy prédikátor titokzatos módon erőt szerzett a gyülekezete meggyógyítására.

Ep.8 Az Utolsó Mentsvár - Első Rész

Megjelent: 2014-12-12

Anne Marie, a Newcastle társaság egyik tagja Johnt és Chast Mexikóvárosba küldi, ahol közelebb kerülnek a Ébredő Sötétség forrásához. Eközben Zedet visszatérő múltja kísérti.

Ep.9 Az Utolsó Mentsvár - Második Rész

Megjelent: 2015-01-16

Annak érdekében, hogy elhárítson egy gonosz támadást, John magába idéz egy démont. Chas, Zed és Anne Marie versenyt fut az idővel, hogy megmentsék Johnt, mielőtt túl késő lenne.

Ep.10 Valamit Valamiért

Megjelent: 2015-01-23

Brooklyn-szerte több ezer ember kerül titokzatos kómába, köztük Chas lánya is. John-nak meg kell találnia és le kell győznie a mögötte álló gonoszt, mielőtt az felemészti a várost.

Ep.11 Egy Egész Világ Van Idekint

Megjelent: 2015-01-30

Manny elküldi Johnt, hogy segítsen egy régi barátjának, Ritchie Simpsonnak az Ivy Egyetemen. Tanulók egy csoportja utat talált egy másik dimenzióba, ahol egy mániákus gyilkossal találkoztak.

Ep.12 Isteni Kegyelem

Megjelent: 2015-02-06

Amikor John egy helyi kórházba indul, hogy kivizsgáljon egy rejtélyes támadást, akaratlanul is Manny segítségét kéri. Eközben egy egészségügyi vészhelyzet miatt Zed megkérdőjelezi látomásai forrását.

Ep.13 A Férfira Várván

Megjelent: 2015-02-13

John és Zed visszatér New Orleansba, amikor Jim Corrigan nyomozó a segítségüket kéri egy eltűnt lány ügyében. Papa Midnite lépéseket tesz annak érdekében, hogy bosszút álljon Johnon. Eközben fény derül az Ébredő Sötétség mögötti igazságra.