Nincs kép

Inga Lindström 1. évad (2004)

Vissza a sorozat adatlapjára

Inga Lindström sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Inga Lindström sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 3

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Inga Lindström: Második esély

Megjelent: 2004-01-25

A stockholmi stewardess, Lena már évek óta nem találkozott a családjával. Attól félt, hogy egy látogatás régi sebeket tépne fel.

Ep.2 Inga Lindström: Találkozás a tengeren

Megjelent: 2004-02-08

Linda Thorwaldsson a tanulmányai befejezése után nagyszerű állást kap a göteborgi hajózási múzeumban. Közeledik a házasságkötése is Nils Wiberggel, a sikeres ügyvéddel. A teljes boldogságához már csak az hiányzik, hogy kibéküljön a családjával.

Ep.3 Inga Lindström: Eltévedt szívek

Megjelent: 2004-03-07

A csinos, közkedvelt divattervező, Hanna és a sikeres, elismert ügyvéd, Erik Bellman, úgy döntenek, hogy mindketten kivesznek egyévi szabadságot és a jachtjukkal körülvitorlázzák a világot. Ez az utazás alkalom lenne arra is, hogy végiggondolják, vajon adhatnak-e még így is a közös jövőjüknek egy esélyt. Azonban még mielőtt elhagynák a svéd vizeket, a Schär-szigetek magasságában a sorsuk más fordulatot vesz. Hanna, ahogy megpillantja, amint egy kisfiú horgászás közben a vízbe esik, egy pillanatig sem habozva, azonnal a vízbe veti magát a hajójukról, és kivonszolja a kisfiút a partra. Ugyan a kis Pelle igen hangosan tiltakozik ez ellen, hiszen ő nagyon is jól tud úszni! Apja, Niclas rögtön ott terem a helyszínen, és Hannára a férfi nem csak mély benyomást tesz, hanem annál többet is érez iránta a nő.