Nincs kép

Inga Lindström 10. évad (2012)

Vissza a sorozat adatlapjára

Inga Lindström sorozat 10. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Inga Lindström sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 10. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 4

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Inga Lindström: Négy nő egy szerelem

Megjelent: 2012-09-16

A két nővér, Tuva és Sofia barátnőjükkel, Malinnal falura készülnek. Az úton megismerik Erik Vanningot. A férfi autója elromlott, és épp segítségre vár. A három nő Svaneholmba készül, hogy meglátogassák Tuva és Sofia ott élő nagynénjét. Szüleik halála után ő nevelte a lányokat. A nő azonban nem vallja be, hogy viszonya van Henning Nilsson lelkipásztorral. Tuva rájön nagynénje titkára. Közben kiderül, hogy Erik maga is titkot rejt.

Ep.2 Inga Lindström: Egy dal Solveignek

Megjelent: 2012-10-21

Anders Allström zeneszerző és zongorista lánya baleset áldozata lesz. A férfi összetört, és nem látja az élet értelmét. Szenvedélye, a zene sem vigasztalja. Lánya halála előtt gyermekoperába kezdett, amelyet imádott lányának szentelt. De Solveig halott. Anders, hogy felejtsen, falura utazik. Ott ismeri meg a gyönyörű pedagógust, Liviát. A nő épp Stockholmba akar költözni, ahol barátja, Magnus lakik. Az Anderssel való találkozás azonban megnehezíti a döntést.

Ep.3 Inga Lindström: Mindent a szerelemért

Megjelent: 2012-12-30

Az ember holtáig tanul! Így van ez a szerelemmel is. Erről győződik meg Anna Ekberg, a rádiós talkshow műsorvezetője is. A műsor témája a szerelem. Anna a magasabb osztálybeli Markus Edvardson menyasszonya. A férfit Stockholm egyik legjobb partijaként tartják számon. Közeleg esküvőjük időpontja. A helyzet bonyolódik, amikor megjelenik féltestvére, Pia. Hirtelen apja, Oliver is fel akarja vele venni a kapcsolatot. Anna azonban nem szólt vőlegényének apja és nővére létezéséről.

Ep.4 Inga Lindström: A fekete hattyú titka

Megjelent: 2013-01-27

Lilian festőnő, Stockholmban él. Művészeti ösztöndíjjal vidékre, Charlottenbergbe utazik. Megismerkedik Felix-szel, az erdésszel, aki hamarosan eljegyzi. Liliant rövidesen rémálmok kezdik gyötörni. Felix és Lilian fekete hattyúval találkoznak, amely állítólag szerencsétlenséget jósol. Felix családja valóban titkot rejt, amely Liliant is érinti.