Nincs kép

Inga Lindström 15. évad (2018)

Vissza a sorozat adatlapjára

Inga Lindström sorozat 15. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Inga Lindström sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 15. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Inga Lindström: Válaszd a szerelmet!

Megjelent: 2018-01-14

Robert új életet kezd, vezetője lesz egy régi sörfőzdének, ahová magával viszi lányát, Tessa-t is. Helen élete egyik nagy csalódása után lehetőséget kap egy vidéki munkára. Útközben megáll egy benzinkúton, ahol váratlan utasa lesz Tessa személyében. Később megismeri a lány apját, és hamar kiderül, hogy talán több bennük a közös, mint gondolnák.

Ep.2 Inga Lindström: Lilith és a férfiak

Megjelent: 2018-02-11

Lilith Larson egyedülálló nők között nevelkedett, akik férfiak nélkül boldogulnak az életben. Egy napon hazalátogat, hogy mielőbb megoszthassa velük a hírt: eljegyezték. Útközben találkozik Magnus-szal, aki az ellenséges család, Blomquist-ok leszármazottja. Lilith megtudja, hogy családja birtokát el akarják venni, ezért jogi úton kell megküzdeniük igazukért. Kiderül, hogy a a Blomquist-ok szeretnék magukénak a területet, és képviselőjük nem más, mint Lilith apja, akit a lány már nagyon rég nem látott.

Ep.3 Inga Lindström: Szeretni és elengedni

Megjelent: 2018-09-02

Higgadtság és lelki nyugalom… Ezek azok az érzések, amit Kristina apja hirtelen halála óta nélkülöz, és csupán a ballonrepüléskor térnek vissza. Ekkor viszont egy sorsszerű találkozás a figyelmét egészen más utakra tereli. Kristina, a szenvedélyes hőlégballonos szeret fent, magasan a levegőben lebegni. Messzi magasról valamennyi gond kicsinynek látszik, eltörpül, és gondokból Kristinának bizony bőven kijut. Amikor az apja egy közös kirándulásuk során az életét veszti, az anyja a lányát, Krisztinát teszi azért felelőssé, és kizárja a családi vállalkozásukból. Közben Kristina kapcsolata a barátjával, Erikkel is zátonyra fut, bár már régóta csak hevesen veszekedtek egymással. Ekkor landol a ballonjával éppen Paul lába előtt. A férfi már a találkozásuk első pillanatától elbűvöli Kristinát…

Ep.4 Inga Lindström: Elcserélt lányok

Megjelent: 2018-09-30

Jette apjával, Henrikkel él, aki elveszítette látását. A lány segíti az idős férfit mindennapi halász munkájában, miközben önmagát is próbálja fenntartani. Egy nap fontos levele érkezik. Ebben arról tájékoztatják, hogy születése után a kórházban tévedésből elcserélhették egy másik gyermekkel, így valójában más szülőktől származik. Jette zaklatott lesz, és minden áron meg akarja tudni, hogy mi az igazság.

Ep.5 Inga Lindström: Szökik a menyasszony

Megjelent: 2018-10-28

Paul és Emma számára eljött a nap, mikor összeköthetik életüket. A szervezésben Paul anyja, Kirsten jócskán kivette a részét, amiért Emma kellemetlenül érzi magát. A helyszínre érkezve a lány anyós jelöltje folyamatos nyomást helyez a lányra, aki egyre inkább úgy érzi: menekülnie kell a rá váró esemény elől. A násznép Emma keresésére indul, aki eközben találkozik egy közeli szállodatulajdonossal, Hans-szal, aki segíti tervében a lányt.

Ep.6 Inga Lindström: A titok

Megjelent: 2018-12-02

Az archeológus Emilia be akarja bizonyítani, hogy a harcos viking férfiak között bizony harcos nők is akadtak. Miután konfliktusba keveredik az egyetemen, így úgy dönt, hogy a kutatásait saját feje után és saját költségére folytatja. Egy bizonyos nyom Emiliát a Nordquist család birtokára vezeti, ahova trükkösen, mint új kertész sikerül bejutnia. A birtok tulajdonosának a fia, Alexander, ki akar vándorolni Japánba, előtte viszont szeretné megoldani az évekkel ezelőtt eltűnt ikertestvére rejtélyét. Emilia erős vonzódás érez Alexander iránt, de annak bátyja, Viktor is érdeklődést mutat a lány iránt. Emilia egyáltalán nem sejti, hogy Alexander eltűnt ikertestvére és az ő kutatása között szoros összefüggés van…