Nincs kép

Inga Lindström 2. évad (2004)

Vissza a sorozat adatlapjára

Inga Lindström sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Inga Lindström sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 5

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Inga Lindström: A tóparti farm

Megjelent: 2004-10-31

Az ifjú textiltervező, Eva Winklund úgy dönt, engedélyez magának párhetes vakációt, hogy segédkezzen a szülés előtt álló legjobb barátnőjének, Brittának, hogy helyettesítse őt átmenetileg, az idilli kisfaluban, Barkhultban a kézműves szövetek boltjában. Nem szívesen engedi el a „vakációjára” a főnöke és élettársa, Henning Westerberg. Britta kis butikja többek között szép, kézzel kötött gyapjúpulóverek árusításával tartja magát életben, de egyre csökkenő kínálattal, ugyanis Gustav Axelsson a főbeszállító juhfarm-tulajdonos, már nem szállít elegendő mennyiségű gyapjút. Eva azonnal kézbe veszi az ügyet. Rögtön felkeresi Gustavot az idilli birtokán. Ott találja a súlyos fájdalmaktól szenvedő férfit a birkakarámban. A férfi tiltakozik az ellen, hogy kórházba szállítsák, hiszen akkor helyette senki sem törődne a birkáival. Eva megígéri, gondjaiba veszi a juhokat, bár fogalma sincs arról, hogyan is kell a birkákat ellátni, gondozni.

Ep.2 Inga Lindström: Szívek vihara

Megjelent: 2005-01-23

A csinos Katarinát a nagynénje meghívja a keleti partra, Svédországban. A kislányát egyedül nevelő nő el is megy, és hamar rájön, hogy a rokonai által vezetett fogadó a csőd szélén áll.

Ep.3 Inga Lindström: Bízz a farkasban!

Megjelent: 2005-02-27

Siri, a csinos divatfotográfusnő és barátja, az újságíró Göran nyárra egy kis házat bérelnek ki a férfi bátyja, Axel szomszédságában...

Ep.4 Inga Lindström: Szerelem nyár derekán

Megjelent: 2005-04-03

Anna Blomquist ott él egy kis idilli településen, Millesvikben, ahol a családjának már generációk óta egy fűrésztelep jelenti a jómódú megélhetést. Gyerekkora óta a barátja, a patikus Bertil, akivel nemcsak az otthonosan berendezett legénylakását osztja meg, hanem a férfi gyógyszertárában dolgozik, mint asszisztens. Tulajdonképp elégedett lehetne magával és a világgal vagy talán mégsem? A családja túlságosan is beleszól az életébe, és úgy tűnik a kis település szinte lesi minden egyes lépését. Anna pedig attól igen távol áll. Titokban pályázott ad be egy tengerjáró hajóra gyerekprogram szervezőnek, és be is hívják Stockholmba állásinterjúra. Útban Stockholmba majdnem belehajt Robert Dahlström kocsijába, és a férfi szinte első találkozásukkor elbűvöli Annát. Ekkor még persze nem is sejti a nő, hogy a férfivel való találkozása egészen más irányt ad az életének, és ráébreszti arra, mi is az igazi szerelem és hol találja meg a helyét az életben.

Ep.5 Inga Lindström: Az út tehozzád

Megjelent: 2005-05-01

Mia Rosenblom teológiát tanul a stockholmi egyetemen. Életvidám ember, és úgy érzi, boldog párkapcsolatban él a művészettörténész Markus Nybommal. Egy alkalommal Miát felkérik, nem vállalná-e el átmenetileg a súlyos beteg lelkipásztor, Hasselrot helyettesítését a Sér-szigeteken lévő Liljeham gyülekezetében – amikor kiderül, hogy az élettársa, Markus megcsalja őt.