Nincs kép

Inga Lindström 4. évad (2006)

Vissza a sorozat adatlapjára

Inga Lindström sorozat 4. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Inga Lindström sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 4. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 5

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Inga Lindström: A nő a világítótoronynál

Megjelent: 2006-09-10

Victoria Savander az író Nils Schalin asszisztense és múzsája. Amikor Victoria Stockholmban tartózkodik, hívást kap Nilstől, hogy a dél-franciaországi utazásuk elmarad. A nő a reptér előtt összefut egy fiatalemberrel, aki később a háza előtt várja. Kristoffer Lundról kiderül, hogy ügyvéd, akit Henner Linnarson örökségével bíztak meg. Victoria meglepődik, mert nem ismer semmilyen Henner Linnarsont, Kristoffer javaslatára azonban Eggesundba utazik, hogy átvegye az örökséget.

Ep.2 Inga Lindström: Ha egyszer kisüt a nap

Megjelent: 2006-11-26

A gyermekápoló-nővér, Britta felmondja a stockholmi kórházi állását, ugyanis a következő héten megkezdi az orvosi tanulmányait, gyermekorvos szeretne lenni. Barátjának, a sebész Dr. Martin Winternek nincs ínyére ez a döntés, ő ugyanis nagyon azt szeretné, ha minden maradna a régiben. Britta barátnője, Stine magával csalogatja egy kis kikapcsolódásra Brittát a Sommarholmba, a Rosen család birtokára, ahol fotográfusként kellene fényképeket készítenie. Britta egyik alkalommal eltéved a kúria épületében, és összetalálkozik Conrad Rosennel. Britta szerencsésen a helyszínen van, amikor Conrad fia, Benny éppen asztmarohamot kap és ő menti meg a kisfiú életét. Az esetet követően Conrad Brittának állást kínál fel a Sommarholm birtokon, gyermekfelügyelőként a fia mellé. A nő az állást azonnal el is fogadja. Először minden nagyszerűnek tűnik, azonban Conrad eladósodott öccse, Philip több év után újra felbukkan a birtokon.

Ep.3 Inga Lindström: Emma és a szerelem

Megjelent: 2007-01-07

Hilla Svensson közelgő esküvőjét tervezi Maxszal. Éppen a megfelelő menyasszonyi ruhát próbálja meg kiválasztani magának, amikor rájön, hogy neki túlságosan is gyors tempó. Hilla teljesen összezavarodva elutazik a nagymamájához, Emmához. Időre van szüksége, hogy mindent átgondoljon. Hilla, ahogy megérkezik a birtokra, újra találkozik egy ismerősnek tűnő idegennel, Emma új kertészével. Végre rá is jön, ki is az: ő Fredrik, Christian másod-unokatestvére. Önfeledten számolnak be egymásnak az emlékeikről, felkeresik a régmúlt idők közös ismerős, titkos helyeiket. Újra átélik a gyerekkori élményeiket - és persze egymásba szeretnek. Ahogy felfedezi Emma a szövődő gyengéd szerelmüket, az igazi sokkot jelent számára. Mit akarhat az ő unokája egy kertésszel?

Ep.4 Inga Lindström: Titokzatos idegen

Megjelent: 2007-02-18

Hanna Andersson véletlenül megismerkedik a kicsi, de annál sikeresebb jávorszarvas-sajtspecialitások árusító stockholmi boltjában Per Nordenfeldttel, aki egyike az igen kevés svéd csemegekülönlegesség, a jávorszarvas-sajt termelőinek és a férfi újabb értékesítési lehetőségek után kutat. Hanna a férjét félreérthetetlen helyzetben kapja rajta, de ekkor értesítik, hogy a buszt -, amellyel a lányuk, Lina érettségiző osztálya iskolai kiránduláson van - Kungsholt közelében baleset érte. Linát annyira elbűvöli a környék szépsége, hogy még szeretne ottmaradni, és Hannának is jól jön, hogy elgondolkodjon jövőjéről. Miközben Lina feltétlen találkozni szeretne a titokzatos idegennel, aki a buszból kisegítette és a naplóját is „megmentette”, Hanna ismét összefut Perrel. Hanna vívódik önmagával, nem akarja az eddigi életét feladni, de azt beismeri önmagának, hogy mindketten egészen váratlanul, erősen vonzódnak egymáshoz.

Ep.5 Inga Lindström: Tiltott románc

Megjelent: 2007-03-25

Jonas felesége halála után a kislányával Chicagóba költözött, de az időközben 11 éves lányával, Lillivel újra visszatér Stockholmba. Alighogy beköltöznek a régi lakásukba, értesül, hogy anyósa immár egy éve meghalt, és a sógornője Sirka rábeszéli Jonast menjenek el Vickerbybe, látogassák meg őket, hogy a nagypapa, Hakon is láthassa végre unokáját. A nagyapa a lányával, Sirkával közösen vezeti a családi üveggyártó manufaktúrát. Jonas eleinte habozik, ugyanis Hakon annak idején őt tette felelőssé a lánya haláláért. Sirka azt tervezi, hogy 3 hét múlva Velencébe, Muranóba megy, hogy ott egy éven keresztül továbbfejleszthesse az üvegtervezési technikáját. Eközben Sirka is mindent megpróbál, hogy meggyőzze apját, Hakont, hogy mennyire érthetetlen és elfogadhatatlan Jonas iránti ellenszenve.