Nincs kép

Inga Lindström 6. évad (2008)

Vissza a sorozat adatlapjára

Inga Lindström sorozat 6. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Inga Lindström sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 6. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 5

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Inga Lindström: Rasmus és Johanna

Megjelent: 2008-10-19

A ranglétra fokain szépen lépkedő dizájner, Rasmus Stockholmban lakik, amely pezsgő, modern, skandináv nagyváros. Amikor apját, az ismert szállodatulajdonos Per Johannsent keresi, találkozik egy lánnyal, akivel egykor együtt járt óvodába. Johanna Palmquist is diplomás szállodaipari szakember. Mégis igaz, hogy nem esik messze az alma a fájától. Johanna szülei is a szállodaiparban dolgoznak. A két család közötti versengés évekkel korábban azt eredményezte, hogy a Rasmus és Johanna ellenségeknek tekintették egymást. Sok idő elteltével az érzelmeik megenyhültek. Az egykori ellenfelek közel kerülnek egymáshoz. Végül a szülők megrökönyödésére egymásba szeretnek, ami következményekkel jár.

Ep.2 Inga Lindström: Norssundai nyár

Megjelent: 2008-12-14

Lena frissen végzett építész. Látogatóba készül anyjához Norrsundába Örülnie kellene diplomájának és induló karrierjének, mégis kétségek közt őrlődik. Azon töpreng, a megfelelő pályát választotta-e. Hamarosan megismerkedik egy ügyvéddel. Mariussal, és első látásra beleszeret. De Marius egy titkot rejteget

Ep.3 Inga Lindström: Hanna születésnapja

Megjelent: 2008-12-28

Hanna 60. születésnapjára összejön az egész család. Tulajdonképp úgy indul, mint minden szép családi ünnep. Hanna viszont tudja, hogy hogy a családi harmónia nem egészen felhőtlen. Lánya, Maja már készülődik, hamarosan kivándorol a férjével Dél-Amerikába, ott szándékoznak új életet kezdeni. Hanna unokája, Sina is megérkezik együtt a barátjával, Svennel - ugyanis nemrég beleszeretett a jóképű professzorába, Sven Katullba, aki sok-sok évvel ezelőtt anyjának, Majának volt a nagy szerelme. A viszontlátás újrakelti Maja és Sven között a régi érzelmeket, és Majának meg kell hoznia élete nehéz döntését. Maja öccse, Harald Marklund élettársa, Britta röviddel Hanna születésnapi partijára történő elutazásuk előtt tudják meg, szülők lesznek. Hanna és férje kapcsolata is komoly próbatétel előtt áll: Hanna sejti, hogy a férje, Gustav már jó ideje megcsalja. Így aztán Hanna születésnapi partija hirtelen fordulópont lesz - és nem csak az ő számára…

Ep.4 Inga Lindström: A Granlunda örökség

Megjelent: 2009-02-08

Amikor a megrögzött városlakó, Thomas Fredericksson megtudja, hogy nagyapja ráhagyta a vagyonát, falura megy, hogy megnézze, amit örökölt. Ott találkozik Karinnal, az állatorvossal. A párt több köti össze, mint azt sejteni lehet.

Ep.5 Inga Lindström: Találkozó Eriksbergben

Megjelent: 2009-04-05

Nike szeretne elutazni a barátjával Stockholmból, hogy Los Angelesben szakácsnő lehessen. Utazás előtt meglátogatja szüleit szülővárosában, Eriksbergben. Ott megismeri Patrikot, a fiatal orvost.