1. évad

Éjszakai szolgálat 1. évad (2016)

Vissza a sorozat adatlapjára

Éjszakai szolgálat sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Éjszakai szolgálat sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Tom Hiddleston , Hugh Laurie , Olivia Colman ,





Epizód lista

Ep.1 Bevezető

Megjelent: 2016-02-21

A szálloda éjszakai menedzsere, Jonathan Pine segítségkérést kap egy jó kapcsolatokkal rendelkező vendégtől. Cselekedete Richard Roper üzletember és fegyverkereskedő világába sodorja.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2016-02-28

Mallorca földközi-tengeri szigetén Roper luxusban és nyugalomban eltöltött élete darabokra hullik. Hat hónappal korábban Burr folytatja Pine beszervezését, és Devonba küldi, hogy ott építse fel fedősztoriját.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2016-03-06

Miközben Roper villájában folytatja a gyógyulást, Pine elkezd titkokat kotorászni a ház többi tagjáról. Eközben Burr és Steadman megragadják az alkalmat, hogy új ügynököt toborozzanak.

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2016-03-13

Roper üdvözli Pine-t a belső körébe, Corky-t pedig kirekesztik. Eközben Burr aggódik a forrása biztonságáért, amikor azt gyanítja, hogy kulcsfontosságú információk szivárogtak ki a River House-nak.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2016-03-20

A gyanakvó Roper maga köré gyűjti kíséretét, hogy kiszűrje az árulót, és ezzel veszélyes játszmára kényszeríti Pine-t. Londonban Burr és Steadman egyre nagyobb ellenállásba ütközik a Whitehallban.

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2016-03-27

Roper és csapata visszatér Kairóba az üzlet miatt, és Pine újra találkozik egy régi ellenséggel. Pine mindent kockára tesz, hogy a tervét véghezvigye. A lejáratott Burr még egy utolsó ellenállást tanúsít.