1. évad

Egynyári kaland 1. évad (2015)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az Egynyári kaland című ifjúsági mini-sorozat hat frissen érettségizett fiatal - három lány és három fiú - balatoni kalandjait követi nyomon. Az egész nyarat a Balaton partján töltő fiatalok a szünidő alatt dolgoznak, szerelembe esnek és különféle izgalmas kalandokba bonyolódnak.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Sára Schmidt , Vécsei Miklós , Rubóczki Márkó ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Beköltözés

Megjelent: 2015-04-26

Alig érkeznek meg a ház lakói, Zsófi és Bence közt azonnal konfliktus támad: kiderül, hogy mindketten ugyanarra az állásra jelentkeztek. Fanni felveszi munkáját a hotelben, de meggyűlik a baja egyik kollégájával. Gábor eközben igyekszik eltitkolni, hogy ő a főbérlő, így egyre kínosabb helyzetekbe keveredik a többiek előtt.

Nincs kép

Ep.2 Klementina

Megjelent: 2015-05-03

Péteren egy kellemetlen nemi betegség tünetei kezdenek megjelenni, amivel azonban nem akar elmenni orvoshoz. Bence és Zsófi képtelenek beismerni, hogy tetszenek egymásnak, ezért bosszúból mindketten mással randiznak. Dóra életét eközben a váratlanul betoppanó ex-barátja keseríti meg, akinek a lány bosszúból megalázó feladatokat ad, de az ex mégsem tágít.

Nincs kép

Ep.3 Generációk

Megjelent: 2015-05-10

Péter egészen közel kerül Ausztráliából hazaköltözött nagybátyjához, akit a helyi szívkórházban ápolnak. Miután kiderül, hogy Bence nem tud úszni, Péter baráti kötelességének érzi, hogy megtanítsa őt. Fanni egyre közelebbi viszonyba kerül a hoteligazgató fiával.

Nincs kép

Ep.4 Kincskeresők

Megjelent: 2015-05-17

Miután Gábor furcsa jegyzetet talál a lángosos bódéja pultján, amely az írás szerint egy eltűnt Jókai-kézirathoz vezet, a fiúk nyomozásba kezdenek. Fanni és Máté kapcsolata újabb fordulópontjához érkezik. Péter mindent megtesz, hogy összehozza végre Zsófit és Bencét, akik továbbra sem hajlandók beismerni, hogy tetszenek egymásnak.

Nincs kép

Ep.5 Összezárva

Megjelent: 2015-05-24

A csapat egyik fele egy vitorláson tervezi kivárni a felvételi eredményeket, ám nem minden alakul úgy, ahogy elképzelték. Fanni kétségbeejtő helyzetbe kerül, amikor Mátéról kiderül, hogy menyasszonya van. Gábort eközben Ödön, a strandfelügyelő vegzálja, aki bármit megtenne azért, hogy megszerezze a fiú családjának lángosos bódéját.

Nincs kép

Ep.6 A nagy meccs

Megjelent: 2015-05-31

A fiúk és a lányok egy elszabadult vita kapcsán fogadást kötnek: strandröplabda-meccset játszanak, a vesztesek pedig a maradék időben a győztesek minden kívánságát teljesítik. Zsófi és Bence életét az étteremtulajdonosok pár napra hazatért fia nehezíti meg. Amikor Dóra megtudja, mit tett Fannival Máté, bosszút esküszik.