1. évad

A konyhafőnök asztaláról 1. évad (2015)

Vissza a sorozat adatlapjára

A konyhafőnök asztaláról sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A konyhafőnök asztaláról sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Massimo Bottura

Megjelent: 2015-04-26

Massimo Bottura étterme, az Osteria Francescana, művészi modernitással ötvözi az olasz hagyományokat, és elnyerte a világ harmadik legjobb vendéglője címet.

Ep.2 Dan Barber

Megjelent: 2015-04-26

Az ünnepelt séf, elkötelezett gazdálkodó és gasztroforradalmár, Dan Barber azért küzd, hogy másképp termeljük meg ételeinket, és másképp is viszonyuljunk hozzájuk.

Ep.3 Francis Mallmann

Megjelent: 2015-04-26

Francis Mallmann szabad tűzön a félreeső patagóniai szigetektől a három Michelin-csillagos francia éttermekig mindenhol verhetetlen.

Ep.4 Niki Nakayama

Megjelent: 2015-04-26

Niki Nakayama kreativitással, szenvedéllyel és szakértelemmel állítja össze díjnyertes Los Angeles-i éttermében, az N/Nakában a japán kaiseki konyha legjobb fogásait.

Ep.5 Ben Shewry

Megjelent: 2015-04-26

Az új-zélandi Ben Shewry szoros kapcsolatban él a természettel, és folyton új ízeket keres. Ezt tette világhírűvé a séf ausztráliai éttermét, az Atticát.

Ep.6 Magnus Nilsson

Megjelent: 2015-04-26

Magnus Nilsson svéd mesterszakács a városoktól és termelői piacoktól távol, szinte szó szerint a jég hátán, a fagyos Järpenben hozta létre a világ egyik legjobb éttermét.