3. évad

A konyhafőnök asztaláról 3. évad (2017)

Vissza a sorozat adatlapjára

A konyhafőnök asztaláról sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A konyhafőnök asztaláról sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Jeong Kwan

Megjelent: 2017-02-17

Dél-Koreában a buddhista apáca, Jeong Kwan a főzést spirituális gyakorlatként fogja fel. Ételei azonban lenyűgözik a világ legjobb szakácsait is.

Ep.2 Vladimir Mukhin

Megjelent: 2017-02-17

A moszkvai White Rabbit (Fehér nyúl) konyhafőnöke, Vladimir Mukhin az orosz konyha igazi szellemét mutatja be, miközben a hagyományos ételeket a modern trendekkel ötvözi.

Ep.3 Nancy Silverton

Megjelent: 2017-02-17

A tésztáért megszállottan rajongó, díjnyertes Los Angeles-i szakács, Nancy Silverton kenyérkészítő birodalmat épített, mielőtt mozzarellabajnokká vált.

Ep.4 Ivan Orkin

Megjelent: 2017-02-17

A japán konyha iránti évtizedes szerelme késztette arra a New York-i séfet, Ivan Orkint, hogy a rámen sztárjaként – és az umami mestereként – váratlan, új életet kezdjen.

Ep.5 Tim Raue

Megjelent: 2017-02-17

Tim Raue a Berlin utcáin töltött viharos ifjúsága után felkavarta a város éttermeinek térképét és izgalmas új ízeivel két Michelin-csillagot is kiérdemelt.

Ep.6 Virgilio Martínez

Megjelent: 2017-02-17

A Peru különböző tájairól származó, kevésbé ismert alapanyagokat használó séf, Virgilio Martínez látványos, ehető ökoszisztémákat alkot innovatív menüjéhez a Centralban.