1. évad

Mennyei kötelék 1. évad (2013)

Vissza a sorozat adatlapjára

Mennyei kötelék sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Mennyei kötelék sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Simon Böer , Tom Hoßbach , Lukas Karlsch ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Templomi menedék

Megjelent: 2013-11-02

Egy tíz éves kislány, Paula tér be a templomba, hogy segítséget kérjen Tabarius-tól. Megszökött otthonról, de először nem hajlandó megnyílni a lelkésznek.

Nincs kép

Ep.2 A tékozló fiú

Megjelent: 2013-11-08

Tabarius egy segédlelkészt vesz fel, aki megjárta a börtönt. A felvágott nyelvű Katarina pedig a gyülekezet titkárnője lesz, Jakobbal rögtön össze is barátkoznak. Eltűnik az összegyűlt perselypénz, a többség Vieweger urat, az új segédlelkészt gyanúsítja. Katarina viszont rájön, ki tette, és az illető be is vallja az istentiszteleten.

Nincs kép

Ep.3 Csodák

Megjelent: 2013-11-15

Tabarius befogad egy hajléktalan nőt a házába, Katarina kérésére. Kiderül, hogy a testvére egy gazdag asszony, de évek óta nem állnak szóba egymással. A lelkész megpróbálja helyrehozni kettejük kapcsolatát.

Nincs kép

Ep.4 Szerelmi történetek

Megjelent: 2013-11-22

A 17 éves Sophie Tabariushoz fordul, hogy segítséget kérjen tőle, mert gyermeket vár és nem meri elmondani a szüleinek. Tabarius azt gondolja, hogy érintett az ügyben, mert a lány jóban van a fiával. Tabarius randevúra megy Tom angol tanárával, de nem tudja helyesen cselekszik-e.

Nincs kép

Ep.5 Súlyos veszteségek

Megjelent: 2013-11-29

Schmitz úr nemrégiben vesztette el a feleségét, és nehezen dolgozza fel a hiányát. Ugyanígy van Jakob is, aki édesanyja halála miatt szomorú. Tabarius nincs könnyű helyzetben. Ráadásul Lukas barátnője, Denise, is ráhajt, ami bonyodalmakat szül a gyülekezetben és otthon is.

Nincs kép

Ep.6 Gyónási titok

Megjelent: 2013-12-06

Párkapcsolati tanácsadásra jelentkezik egy férfi Tabarius-nál. Kiderül, hogy a felesége titokban a lelkész fiával jár, aki szeretné, ha nem árulná el őt. Tabarius nem tudja, hogyan mondja el a szerelmes Lucas-nak az igazságot. Most is feleségéhez fordul tanácsért.

Nincs kép

Ep.7 A keresztlevél

Megjelent: 2013-12-13

Egy örökbefogadott kislány szeretné megtudni, ki az igazi anyukája, ezért Tabarius-hoz fordul segítségért. A lelkész, Katarinával megvitatva a dolgot, úgy dönt, hogy felkeresi az anyát. Közben Johann Susanne-val kezd magánnyomozásba.

Nincs kép

Ep.8 Csipetnyi vigasz

Megjelent: 2013-12-20

Megérkezik Katarina barátnője Doro, aki nemrég veszítette el a férjét, így rögtön megértésre talál Tabariusnál. Később mindenki erről beszél a gyülekezetben Abelsnének köszönhetően és már a lelkész áthelyeztetése is szóba kerül...

Nincs kép

Ep.9 Isten halott

Megjelent: 2013-12-27

Egyik reggel Johann, "Isten halott" feliratú pólóban jelenik meg és lázadozni kezd. Később egy fiatal nő keresi fel Tabariust, hogy csatlakozhat-e a gyülekezetbe úgy is, hogy nem hisz Istenben. Kiderül, hogy fél a főnökétől, aki nem engedi el a bárból...

Nincs kép

Ep.10 Atyai érzések

Megjelent: 2014-01-04

Testvérei becsapják Jakobot, azt mondják neki, hogy örökbefogadták. Egy fiatal pár jelenik meg Tabariusnál, hogy adja őket össze. Kiderül egy családi titok is, amikor Andreas bemutatja Willi Kockelkornt a párnak. A lelkész elhívja Katarinát egy egyházi fogadásra.