Nincs kép

Csak színház és más semmi 2. évad (2017)

Vissza a sorozat adatlapjára

Csak színház és más semmi sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Csak színház és más semmi sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Estilla Mikecz , Miklós H. Vecsei , Anna Udvarias ,





Epizód lista

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2017-02-24

Dénes és Petra szétköltöztek. Dénes most Kittyvel él, Petra pedig randi oldalakon keresgél új párt magának. A színház adósságainak enyhítésére Dénes új rendezőt szerződtet le, de kellemetlen meglepetés éri. Nóra lehetőséget kap, hogy egy jelmeztervező asszisztenseként térjen vissza a színházba. Barnát és Alindát sokkolja egy felbukkanó régi ismerős.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2017-03-03

Alinda egyre inkább gyanakszik, hogy Lili születendő gyermekének az apja valójában Barna. Dénesnél jelentkezik egy titokzatos befektető, akivel Petra kínos szituációba kerül. Nóra rádöbben Edit árulására, és emiatt kockázatos lépésre szánja el magát. Lili egyre inkább vonzódik Mátéhoz, de nem érti a fiú különös viselkedésének okát.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2017-03-10

Alinda hazugsága egyre több bonyodalmat von maga után, miközben mindent elkövet, hogy Barna ne jöjjön rá. Nórának is egyre nehezebb fenntartani a látszatot, hogy még mindig Edit irányítása alatt dolgozik. Petra egyre közelebb kerül Miklóshoz, és ez váratlan vallomáshoz vezet.

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2017-03-17

Alinda válaszút elé kerül: az egyetlen megoldás az lenne, ha mindent bevallana Barnának. Petra hosszas vívódás után színt vall egy sajtótájékoztatón, ami nem várt eredménnyel zárul. Máté segíteni akar Lilinek, és ehhez a legrosszabb módszert választja. Nóra rádöbben, hogy Kitty nem teljesen önzetlenül falaz neki.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2017-03-24

Barna annyira búslakodik Alinda miatt, hogy még kínos szituációba is keveredik. Miklós és Petra mind közelebb kerülnek egymáshoz, amíg fel nem bukkan egy régi ismerős. Máté és Lili között egyre nő a feszültség, aminek sokkoló következményei lesznek. Mikor már majdnem kész vannak a jelmezek, Nóra a lebukás szélére kerül.

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2017-03-31

Máté pánikba esik, hogy meg fog bukni az előadás, de váratlan szövetségesre talál. Dénes kétségbeesett lépésre szánja el magát, hogy visszaszerezze Petrát. Barna végre megkapja az elismerést, amire vágyik, de nagy árat fizet érte. Miklós eldönti, hogy érdemes-e megmenteni a színházat.