3. évad

Leo Mattei 3. évad (2015)

Vissza a sorozat adatlapjára

Leo Mattei sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Leo Mattei sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Alexandre Achdjian , Samira Lachhab , Jean-Luc Reichmann ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Családi titkok

Megjelent: 2015-09-24

Egy 17 éves lány kiugrott a hálószobája ablakán, és kis híján megöli magát. A kórházban rájönnek, hogy hét hónapos terhes, és egyetlen rögeszméje van: az abortusz.

Nincs kép

Ep.2 A bosszú

Megjelent: 2015-09-24

Egy tinédzser lőtt sebbel a testén kómába esik. Matteï megtudja, hogy egy zaklatott és erőszakos gyerek, akit a szülei egy megerősített oktatási központban helyeztek el, ahol a vezető nevelő által szervezett erdei kiránduláson vett részt.

Nincs kép

Ep.3 Az ártatlanság vége

Megjelent: 2016-01-14

Egy csecsemőt élve, de elhagyva találnak egy középiskolai fürdőszobában egy nagy vértócsa mellett. A gyerek anyja Sophie, egy tinédzser, aki példamutató iskolai karriert futott be, és azt állítja, hogy soha nem szexelt.

Nincs kép

Ep.4 Magukra maradtak

Megjelent: 2016-01-14

Egy reggel a 14 éves Nicolas támadás áldozata lesz, az elkövető egy sisakot viselő férfi. A kórház sürgősségi osztályán a fiú hamis személyazonosságot ad meg, majd eltűnik. Léo Mattéï nyomozni kezd a környezete után, mert azon töpreng, vajon a fiatalember nem családi bántalmazás áldozata-e. De úgy tűnik, hogy harmóniában él testvéreivel és az anyjával.

Nincs kép

Ep.5 Vissza a múltba

Megjelent: 2016-01-21

Egy tizenkét éves lány csontvázára bukkantak a Bois de Vincennes park területén. A test úgy tűnik, legalább három éve a föld alatt van. Három lehetséges áldozat merül fel, köztük Matteï három éve eltűnt lánya is.

Nincs kép

Ep.6 Felszabadult generáció

Megjelent: 2016-01-21

Egy tizenhat éves lány, Marie, az éjszaka közepén mezítláb menekült, mielőtt elájult volna. Beviszik a kórházba, ahol kiderül, hogy nincs fehérneműje és ütések nyomai is vannak rajta. Az orvos szerint valószínűleg megerőszakolták.