2. évad

Fülledt utcák 2. évad (2018)

Vissza a sorozat adatlapjára

Fülledt utcák sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Fülledt utcák sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 9

Főszereplők: James Franco , Maggie Gyllenhaal , Chris Bauer ,





Epizód lista

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2018-09-09

Az évadnyitó részben 1977-ben járunk. Vincent a 366 diszkó tulajdonosa, miközben barátnője, Abby behozza a Hi-Hatbe az éledező punk-rock kultúrát. Vincent tesójának gondja van, mivel „kölcsönvett” némi pénzt, hogy kifizesse adósságait. Candy hármas szorításban van, pornószínésznőként, producerként és rendezőként még inkább művészi felnőttfilmeket kell csinálnia. C.C. megszívatja a rendezőt, akinek filmjében Lori játszik. Paul homoszexuális klubot akar nyitni. Alston nyomozó látogatót kap.

Ep.2 Van ennek művészete

Megjelent: 2018-09-16

Szemben a prostitúció és a pornó változó világával, C.C. megduplázza a vagyonát, miközben stricitársa Larry Brown új lehetőséggel szemez. Az elvárások miatt frusztrált Candy tanácsért fordul Genevieve Furie-hoz, aki slasher-filmekkel szerzett tapasztalatot. Miután egy ügyfelet kirabolnak a bár előtt, Paul megkörnyékezi Rudy riválisát, Mattyt, aki védelmet ígér neki. A Vincenttel való nosztalgikus Coney Island-i utazása után Abbey egy utcai találkozón ismerős arcot vesz észre a Times Square-ről.

Ep.3 Hét-Ötven

Megjelent: 2018-09-23

Lori csodás jövőt képzel LA-ben, miközben Harvey és Candy helyi producerekkel akarják felvenni a kapcsolatot. Paul és Kenneth kölcsönt szeretne Vincenttől, amiből új, alvilági kapcsolatoktól mentes klubot nyitnának. Goldman meglátogatja Alston választókerületét, hogy megossza a tervét a Deuce kitakarításáról. Frankie nyer pókerben, de az állását kockáztatja. Ashley próbálja ráerőltetni Abbyre a reformprogramját, miközben igyekszik elkerülni C.C.-t. Larry Brown és Darlene keserű leckét kap.

Ep.4 Milyen nagy ötletek

Megjelent: 2018-09-30

Ashley és Abby kideríti a személyazonosságát annak a tizenhat éves szexmunkásnak, akit a közelmúltban lőttek le. Vincentet megrázza, amikor szemtanúja lesz Rudy akciójának brutális oldalával. Candy frusztrált az új filmjének munkálatai miatt, ezért felfogad néhány új arcot, hogy segítsenek neki a produkcióban. Frankie egyre kevésbé találja meg számítását. Larry Brown bizonyságot tesz improvizációs készségéről. Úgy néz ki, hogy Lori és Kiki üzletet köt egymással, miközben C.C. hurokba kerül.

Ep.5 Amit csak enni fogsz

Megjelent: 2018-10-07

Frankie most épp tele van pénzzel, és Candy szeretné, hogy legyen a Red Hot társproducere. Lori egy jó szereppel szemez, de még mindig úgy érzi, hogy C.C. igáját nyögi. Rudy áldásával Big Mike és Black Frankie szerencsejáték-házat nyitnak Bronxban. Bobby megbélyegezve érzi magát otthon és a Hi-Hat-beli razzia után, melyet Alston nyomozó irányított. Paul felújítási terve ellenállásba ütközik. Abbyék orvosi ellátást biztosítanak a szexmunkásoknak. Ashley elhatározza, hogy szembenéz múltjával.

Ep.6 Mi vagyunk minden vadállat

Megjelent: 2018-10-14

Candy gerillastílusban forgatja az új, Red Hot című filmjét New York utcáin. Eközben Vincent vallomást tesz Abbynek, a változás ígéretével. Később Vincent kis közreműködésével Ashley és Abby segít megszökni egy prostituáltnak a Deuce-ből. Larry Brown kap egy kis támogatást. Paul az új, elegáns klubjának megnyitását ünnepli. Bobby Vincenthez fordul segítségért, hogy találjon munkát a legöregebb, önfejű fiának, Joeynek.

Ep.7 A feminizmus része

Megjelent: 2018-10-21

A sikere által csapdába esett Vincent azt tervezi, hogy vidékre költözik Abbey-vel, ahol békében és nyugalomban élhetnének. Candy a gengszter tőkés társának nőgyűlölete miatt frusztrált. Végül a fiának, Adamnak is elmondja, hogy mivel is foglalkozik. Irene megdöbbenésére Shay visszaalakul. Joey szerelmes lesz. Darlene váratlan híreket kap. Lori akadályba ütközik a pornósztárság felé vezető úton. Alston dilemmával szembesül a régi partnerével kapcsolatban. Paul és Kenneth válaszúthoz érnek.

Ep.8 Senkinek nem kell megbánnia

Megjelent: 2018-10-28

Rudy Pipilo és Matty „a Ló” Ianniello megvásárolja Lorit C.C.-től. Abby, Dave és Loretta figyelmezteti Ashleyt, hogy az agresszív aktivizmusa milyen veszélyekkel járhat. Gene Goldman megosztja a terveit Alston ügynökkel, hogyan lehetne megtisztítani a városrészt a nemkívánatos elemektől. Larry Brown találkozik egy régi lánnyal a múltjából. Vincent az apjához fordul párkapcsolati tanácsért. Candy az utolsó simításokat végzi a Red Hot című filmjén, annak premierje előtt.

Ep.9 A színpadon belül

Megjelent: 2018-11-04

A második évad befejező epizódjában elérkezik Candy filmje, a Red Hot premierjének napja. A bemutató után Candy, Harvey és Frankie kedvükre válogathatnak a versengő befektetők között. Időközben Vincentnek és Abbynek egy váratlan veszteséggel kell szembenézniük. Lori fél C.C. engedélye nélkül Los Angelesbe menni. Paul egy ismerős forráshoz fordul, hogy segítsen pénzelni Tod álmát. Darlene tiszta lesz. Goldman és Alston terve, hogy megtisztítsák a Time Square-t, akadályba ütközik.