Nincs kép

Utánam, srácok! 1. évad (1975)

Vissza a sorozat adatlapjára

Utánam, srácok! sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Utánam, srácok! sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Gábor Losonci , Tamás Martos , Erika Gabos ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 A hidrakéta

Megjelent: 1975-02-01

A lakótelepen két egymással szemben álló fiúcsapat alakult ki. András csapata elsősorban leleményességgel, Andris ötletességével, technikai bravúrjaival, a Lada vezette csapat viszont erőszakosságával, verekedésével tűnik ki. Andrisék egy ügyes szerkezet - a hídrakéta - felhasználásával megleckéztetik Ladát. Lada csapata erre kiássa a csatabárdot.

Nincs kép

Ep.2 Bicajozni tudni kell!

Megjelent: 1975-02-02

Lada a hidrakéta ügyért megpofozza Andrist. A fiú azonban nem akar verekedni, inkább újabb technikai trükkön töri a fejét, amellyel ismét visszavághat. Barátja féltett csodabiciklijét alakítja át erre a célra, és Ladáék be is kapják a csalétket.

Nincs kép

Ep.3 BFK úr, a mesterdetektív

Megjelent: 1975-02-03

A két csapat közti feszültséget váratlan esemény fokozza. Az iskolában lopás történt, és mindkét fél természetesen a másikat vádolja. Andris a nehéz helyzetben öreg barátjához, Manó bácsihoz fordul segítségért. Az öreg ezermester ismerve a fiú jártasságát a kémiában átadja neki BFK urat, a mesterdetektívet. Andris BFK úr segítségével gyorsan felfedi a tettes kilétét.

Nincs kép

Ep.4 Vigyázz, a kutya harap!

Megjelent: 1975-02-04

Az úttörők egy öreg villamoskocsit szereznek, amit a maguk számára berendeznek. Megvédéséről Andrisék Ladáékkal szemben úgy gondoskodnak, hogy egy kutya ugatását magnóra veszik.

Nincs kép

Ep.5 Szerencsés Holdat érést!

Megjelent: 1975-02-05

Ladáék titokban belülről is meg akarják nézni a villamoskocsit. Andrisék olyan berendezéseket eszelnek ki, amelyek elijesztik a rossz szándékkal érkezőket.

Nincs kép

Ep.6 Nyugtával dícsérd a napot

Megjelent: 1975-02-06

Ladát meghívják az úttörők egy szabályos ökölvívó-mérkőzésre. Amikor látja, mennyire örülnek győzelmének társai, megérti, hogy jó szándékkal vannak iránta.