2. évad

Agatha Raisin 2. évad (2018)

Vissza a sorozat adatlapjára

Agatha Raisin sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Agatha Raisin sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 3

Főszereplők: Ashley Jensen , Jamie Glover , Lucy Liemann ,





Epizód lista

Ep.1 A boszorkányos borbély

Megjelent: 2018-11-19

Agatha Raisin csalódottan tér vissza Ciprusról, ahová élete szerelmét követte. Szingli barátaival együtt megfogadják, hogy többé nem foglalkoznak a férfiakkal. Ezután ellátogat egy fodrász szalonba, Eveshambe, ahol megismerkedik a Jonny Shawpart nevű elbűvölő hajszobrásszal, aki nyomban randira hívja. Agatha nem mond nemet. Ám ez a boszorkányos borbély sötét titkokat rejteget. Agathának hamarosan újabb gyilkosság ügyében kell nyomoznia, Jonnyt ugyanis nem sokkal később megmérgezik. Agathának sikerül elcsennie a meggyilkolt Jonny Shawpart kulcsait, hogy a lakásából eltávolítson minden terhelő bizonyítékot, amelyekkel a fodrász nőismerőseit zsarolta. Döbbenten kell rájönnie, hogy Jonny áldozatainak listája jóval hosszabb volt, mit gondolta, és nem kizárt, hogy a gyilkost pont azok között a hölgyek között kell keresni, akiket éppen meg akar menteni.

Ep.2 A tünékeny tündérek

Megjelent: 2018-12-24

Agatha egy kis, isten háta mögötti faluba, Fryfambe utazik, hogy megírja élete első bűnügyi regényét. A falu lakói furcsa, babonás emberek, egyre ijesztőbben viselkednek, és persze nem kell sokat várnunk az első gyilkosságra sem. Agatha természetesen azonnal nyomozni kezd. Eközben James hazaérkezik Carsleyba... Terhelő bizonyíték hiányában Hand nyomozó kénytelen szabadon engedni első számú gyanúsítottját, aki nem más, mint Agatha, akinek ugyan meg kell ígérnie, hogy nem avatkozik bele a nyomozásba, de senki sem gondolhatja komolyan, hogy képes lesz betartani ezt az ígéretét. Sőt, hamarosan Hand nyomozó lesz az ő első számú gyanúsítottja…

Ep.3 A kívánatos káplán

Megjelent: 2019-01-28

Sarah Bloxby nem nézi jó szemmel, hogy a férjét helyettesítő, jóképű káplán után bomlanak a női hívek Carsley-ban. Amikor a tiszteletest holtan találják, ráadásul Sarah házában, Agathára vár a feladat, hogy tisztázza barátnőjét a gyilkosság vádja alól. Amikor a meggyilkolt káplán egyik reménytelenül szerelmes rajongója is holtan végzi, szerencsétlen körülmények folytán a gyanúsított újra Sarah lesz. James is felajánlja segítségét a nyomozásban, ami csakhamar újabb halálesettel bonyolódik.