1. évad

Maigret 1. évad (2016)

Vissza a sorozat adatlapjára

Maigret sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Maigret sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 2

Főszereplők: Rowan Atkinson , Leo Staar , Shaun Dingwall ,





Epizód lista

Ep.1 Maigret csapdát állít

Megjelent: 2016-03-28

A Montmartre-on egymást követik a gyilkosságok. A sajtó szerint Magreit főfelügyelő (Rowan Atkinson) nem képes megoldani az ügyet, és az ötödik áldozat után a belügyminiszter magához hívatja. Maigret egyetlen megoldást lát, és csalit állít fel a gyilkosnak. Tizenkét barna hajú, fiatal rendőrnőt küldenek ki este az utcára abban a reményben, hogy a gyilkos bekapja a csalit, és az egyikőjükre megpróbál lecsapni.

Ep.2 Maigret és a kicsi Albert

Megjelent: 2016-12-25

Pikárdia tartományban sorra támadnak meg gazdag tanyákat, és brutálisan kivégzik az ott lakókat az elkövetők. A helyi rendőrség képtelen a tettesek nyomára bukkanni, ezért a párizsi kollégák segítségét kérik. Maigret felügyelőt azonban jobban foglalkoztatja egy telefonáló, aki rémülten hívogatja azzal, hogy üldözik, és meg akarják ölni. Félelme nem volt alaptalan, holttestét egy kocsiból az utcára dobják. Maigret szimata nem csal, a háttérben nagyon nagy titkok rejlenek, melyek elvezetnek a pikárdiai mészárlások szálainak felgöngyölítéséhez.