2. évad

A mi kis falunk 2. évad (2018)

Vissza a sorozat adatlapjára

A mi kis falunk sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A mi kis falunk sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Imre Csuja , Zoltán Schmied , Győző Szabó ,





Epizód lista

Ep.1 A születésnap

Megjelent: 2018-02-03

Gyuri sokkos állapotban szembesül azzal, hogy a kocsija szőrén-szálán eltűnt. Stoki vezetésével beindul a nyomozás: vajon hol van Gyuri kocsija? A polgármestert balul elsült hajfestési kísérlete taszítja kétségbeesésbe.

Ep.2 Az autópálya

Megjelent: 2018-02-10

Autópályát akarnak építeni Pajkaszeg mellé. Gyuri és Teca üzleti lehetőséget lát a faluba tervezett autópálya-lejáróban, de a polgármester a halastavát, Erika a nyugalmát és az udvarát félti a megnövekedett forgalomtól.

Ep.3 A karantén

Megjelent: 2018-02-17

Szkafanderes egészségügyisek karantén alá vonják a falut. Teca egy halálos vírussal érintkezhetett, így elkülönítőbe zárják Gyurival együtt, amit Erika nem tud ölbe tett kézzel nézni. A polgármester, a pap, Laci és Stoki próbálják elejét venni a pániknak.

Ep.4 A gulyásfőző verseny

Megjelent: 2018-02-24

Pajkaszegen gulyásfőző-verseny lesz, ahol a résztvevők idén is mellőzni fogják a fairplay szabályait. A részegen vezető Szifontól Stoki elveszi a traktorkulcsát, amit akkor ad vissza neki, ha józanul megfújja a szondát, így önkéntelen detoxikálásra megy Janóhoz.

Ep.5 A megálló

Megjelent: 2018-03-03

Az új postás nem érkezik meg a faluba. A posta, de főleg a pénzek késése felborítja a lakók életét. Gyurinak közben ki kell magyaráznia Erikánál, mit keres a postás eszméletlenül a házukban.

Ep.6 A népszámlálás

Megjelent: 2018-03-10

A népszámlálás szerint Pajkaszegnek túl kevés lakosa van, ezért össze akarják vonni az ősellenség Pajkaréttel. Ez persze se a pajkaszegieknek, se a pajkarétieknek nincs ínyére. Mivel azonban tévedésről szó sincs, nincs más megoldás: új lakost kell szerezni.

Ep.7 PINT

Megjelent: 2018-03-17

A polgármester az elmúlt két évben a PINT nevű kamurendezvénnyel szerzett pályázati pénzt. Ám, mivel idén a minisztériumtól és a sajtótól is kijönnek megnézni az eseményt, kénytelen valóban megrendezni azt.

Ep.8 Az esküvő

Megjelent: 2018-03-24

Az Erika és Gyuri esküvője előtti napon a tökéletesnek hitt szervezésben nem várt hibák merülnek fel, melyeket Erika rossz ómenként értelmez. A lánybúcsú és a legénybúcsú estéjén, viszont minden megváltozik.