3. évad

A mi kis falunk 3. évad (2018)

Vissza a sorozat adatlapjára

A mi kis falunk sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A mi kis falunk sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 17

Főszereplők: Imre Csuja , Zoltán Schmied , Győző Szabó ,





Epizód lista

Ep.1 A titokra fény derül

Megjelent: 2018-09-01

Gyuri és Erika nászútra indulnak, viszont Erika az út közben eltűnik és felbukkan Matyi is a csomagtartóban. Mivel Gyuri azt hiszi Erika a hotelnél lehet elindulnak oda. Károly a kulcsot keresi a széfhez, amiben a csomagja van.

Ep.2 A disznóvágás

Megjelent: 2018-09-08

Pajkaszeg a kampányfőnök érkezésére készül. Károly szeretne kitenni magáért, ezért kitalálja, hogy vágjanak disznót. Mivel azonban költeni nem akar, a három közmunkást bízza meg a disznó beszerzésével.

Ep.3 A lőgyakorlat

Megjelent: 2018-09-15

Kati felhívja Károly figyelmét, hogy ha képviselő lesz, akkor a polgármesteri posztról le kell mondania. Eközben Erika arról álmodozik, hogy ő lehet az új polgármester. Stokit behívják lőgyakorlatra.

Ep.4 Bolondok napja

Megjelent: 2018-09-22

Április elsején Teca kocsmájának falára felkerült egy Károlyt szitkozó szöveg. Stoki megpróbálja kideríteni ki tehette. Laci meg akarja kérni Teca kezét. Gyuri és Szifon a barkácsboltba menet eltűnnek.

Ep.5 A verseny

Megjelent: 2018-09-29

Pajkaszegre rámosolygott a szerencse: Szifon kőolajra bukkan. A faluban mindenki az azonnali meggazdagodás lehetőségét látja maga előtt. Sajnos azonban korai az öröm, kiderül ugyanis, hogy a kőolaj a pajkarétiekkel közös földön van.

Ep.6 A húsvéti tojás

Megjelent: 2019-03-23

A polgármester egy korábbi átgondolatlan, főleg üzleti szempontokon alapuló megnyilvánulása miatt Pajkaszeg kénytelen húsvéti körmenetet rögtönözni, méghozzá a hagyományokkal ellentétben nem nagyszombaton, hanem húsvét hétfőn...

Ep.7 A tabletta

Megjelent: 2019-03-30

Pajkaszegre adóellenőr érkezik. Mivel Károly eléggé sajátosan értelmezi a könyvelést felgyújtja a papírokat. Az ellenőr felveti, hogy miért nem jöttek a tűzoltók. Ekkor realizálta Károly, hogy erre is kaptak támogatást, így gyorsan csinálni kell egy tűzoltóságot.

Ep.8 A katalógus

Megjelent: 2019-04-06

Teca el akarja adni a kocsmáját. A közmunkások ragaszkodnak ahhoz, hogy a kocsma kocsma maradjon, míg sokan egy új üzleti lehetőséget látnak benne. Károly horgászás közben aknára lép, így Janó és fia próbálnak neki segíteni.

Ep.9 A kirándulás

Megjelent: 2019-04-13

Az asszonyok boldogan készülődnek: úgy tűnik végre bepótolják a korábban elmaradt esztergomi kirándulást. Feltéve persze, hogy a bérelt buszhoz sofőrt is találnak, amire szeretett Károlyuk nem gondolt előre.

Ep.10 Az újonc

Megjelent: 2019-04-20

Stoki megsérül, és szinte teljesen elveszíti a hallását, pont akkor amikor be kellene tanítania a hozzá érkező újoncot, Kolbászt. Erikáék életét a váratlanul megjelenő Ildikó borítja fel, aki a pasijával történő szakítás után néhány napig náluk vigasztalódna.

Ep.11 A védőszent

Megjelent: 2019-04-27

Egy értékes szobor érkezik Pajkaszegre. Ha sikerül méltó helyet biztosítani számára akkor kiengesztelhetik a püspököt. Ezért amikor kicsomagolásnál meglátják, hogy a szobor feje nincs a helyén, "pajkaszegi módon" orvosolják a problémát.

Ep.12 A kérdőív

Megjelent: 2019-05-04

Egy közvélemény kutató érkezik a faluba, hogy kérdőívet töltessen ki a lakók szexuális szokásairól. A bonyodalom ott kezdődik mikor kiderül, hogy a nő Gyuri exe. Szifon összeveszik Tecával.

Ep.13 A fotózás

Megjelent: 2019-05-11

Pajkaszegen az asszonyok éjszaka egy betörőt láttak. Követelik, hogy kapják el, így Károly polgárőrséget szervez. Dóri megkéri a papot, hogy csináljon neki fotókat, hogy nevezhessen egy szépségversenyre.

Ep.14 A mi dalunk

Megjelent: 2019-05-18

Gyuri elfelejtette az Erikával közös dalukat, így Erika kiteszi a szűrét. Gyuri így bekönyörgi magát Stokihoz amíg Erika le nem nyugszik. A polgármester kitalálta, hogy a kocsmában kihelyez egy ötletfüzetet, hogy plusz támogatásra tegyen szert.

Ep.15 Az ebéd

Megjelent: 2019-05-25

Tecához váratlanul bejelentkezik az anyja ebédre, és szeretné megismerni lánya pasiját. Kénytelen a Papot megkérni, hogy egy ebéd erejéig játssza el. Mindeközben egy gróf is érkezik, aki a régi családi kriptát keresi, de a pénzéhes Károlyt találja.

Ep.16 A büntetés

Megjelent: 2019-06-01

Gyuri kocsiját elvontatják. Hogy ki tudja fizetni a parkolási bírságokkal is terhelt összeget, pénzt kell szereznie. Dóri bejutott a Vidék szépe verseny döntőjébe, egy tv-stáb érkezik hozzá. Károly mindent elkövet, hogy magára vonja a stáb figyelmét.

Ep.17 Fészekrakók

Megjelent: 2019-06-08

Egy fiatal pár: Viki és Zsolt költözik Pajkaszegre. Erika és Teca vadul küzd Viki kegyeiért, de ami végképp felrázza a helyieket, hogy Viki felveti: ezúttal, szakítva a hagyományokkal, nem a férfiaknak kellene megküzdeniük egymással a focipályán, hanem a nőknek.