2. évad

Elveszett próféciák 2. évad (2023)

Vissza a sorozat adatlapjára

Elveszett próféciák sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Elveszett próféciák sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Michael Sheen , David Tennant , Miranda Richardson ,





Epizód lista

Ep.1 1. fejezet: Az eljövetel

Megjelent: 2023-07-28

Mikor a visszavonult angyal, Azirafael könyvesboltjába látogató érkezik, Azirafael és az egykori démon, Crowley élete is felborul és úrrá lesz a káosz. Mikor Crowley elveszti önuralmát, a két helyi kereskedő, Maggie és Nina Nina kávézójában reked. A Mennyország és a Pokol gyanút fog, Crowleynak és Azirafaelnek nézeteltérése támad.

Ep.2 2. fejezet: A megoldás kulcsa és a "Társokká váltam strucc madaraknak" miniepizódja

Megjelent: 2023-07-28

A Mennyország és a Pokol elszántan keresi az eltűnt angyalt. Azirafael egy dalban találja meg a megoldás kulcsát. Crowley és Azirafael a kocsmában vitatja meg, hogyan esnek szerelembe az emberek. Míg 5000 évvel ezelőtt Crowleyt bízták meg azzal, hogy büntetést szabjon ki az igaz Jóbra, Isten kedvencére, Azirafael első kézből tapasztalja meg, mi is az a kísértés.

Ep.3 3. fejezet: Tudom, merrefelé tartok és a Sírrabló

Megjelent: 2023-07-28

A Mennyország Muriel angyalt küldi a Földre álruhában, hogy kémkedjen Azirafael és Crowley után. A nyomozás folytatásához Azirafael Edinburghba utazik, és újabb információkhoz jut. Az 1827-es edinburghi útja során sírrablókkal, egy szoborral és pechére még egy fiola laudummal is találkozik. A jelenben ez idő alatt Crowley vigyáz a könyvesboltra, aki nagyot csalódik az emberekben és az időjárásban.

Ep.4 4. fejezet: A stoppos és a náci zombi húsevők

Megjelent: 2023-07-28

Azirafael visszaindul Sohoba, és útközben felvesz egy stoppost, ám jó cselekedete súlyos tévedésnek bizonyul. 1941-ben Crowley és Azirafael régi és új ellenségekkel találkozik, mikor a náci kémek, akik Azirafaelt majdnem csapdába ejtették, zombiként térnek vissza, hogy megakadályozzák a West End színpadán megkísérelt golyófogó mutatványt.

Ep.5 5. fejezet: A bál

Megjelent: 2023-07-28

Azirafael a Whickber Utcai Kereskedők Szövetségének a találkozóját kezdi el szervezni, hogy így próbálja meg összehozni Maggiet és Ninát. A Pokolban Shax támadást tervez indítani a könyvesbolt ellen, ezért a démonsereg toborzásába kezd. Nina szíve darabokra törik. Gábriel Mrs. Sandwich mellett egy egész tányér süteményt is szemügyre vehet közelről.

Ep.6 6. fejezet: Minden nap

Megjelent: 2023-07-28

Crowley ezúttal a mennyei méh szerepében tudja meg az igazságot az Armageddonról. Azirafael megvédi könyvesboltját Shax seregétől, miközben még glóriáját is felfedi. Maggie és Nina is teljes erővel harcol, Jim pedig könyvesbolti segédként megkóstolja a forró csokoládét. Crowley és Azirafael feltárják a gyufás skatulya rejtélyét. Metatron a zabtejes kávéja mellett egy ajánlattal áll elő.