Season 1

Nők a pult mögött Évad 1 (1977)

Vissza a sorozat adatlapjára

Nők a pult mögött sorozat Évad 1 epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Nők a pult mögött sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a Season 1 epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 12

Főszereplők:





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Január – Anna belép

Megjelent: 1977-12-10

A sorozat egy élelmiszerbolt mindennapjait mutatja be az 1970-es évek Csehszlovákiájában, ahol fontos a barátság, az emberség és az emberek közötti kapcsolat. A frissen elvált Anna, egyedül neveli két gyermekét. Munkahelyet vált és elkezd dolgozni egy élelmiszerboltban. A vevők és a kollégák többsége már az első munkanapján megkedvelik, mert mindenkihez van egy kedves szava.

Nincs kép

Ep.2 Február – Jiřina, a zöldségeslány

Megjelent: 1977-12-13

A kedves Annát gyorsan megkedvelik a kollégák és hozzá fordulnak tanácsokért. A dadogós zöldségeslány, Jirinka, szerelmi ügyben, Karas, a vezető pedig azért, hogy kit nevezzen ki a zöldséges részleg vezetőjének.

Nincs kép

Ep.3 Március – A vezetőhelyettes udvarol

Megjelent: 1977-12-17

A nőnap alkalmából virágot és bonbont kapnak az üzletben a hölgyek a férfi kollégáktól. A vezető helyettes a maga különös módján udvarolni kezd Annának, ám később megjelenik Anna volt férje.

Nincs kép

Ep.4 Április - A raktáros szerelme

Megjelent: 1977-12-20

Oskar titkos légyottra hívja Ladát a raktárban, amikor megjelenik a lány anyja, patáliát csap és eltiltja egymástól a fiatalokat. Oskar mindent megtesz, hogy visszaszerezze kedvesét, amihez Anna segítségét kéri.

Nincs kép

Ep.5 Május - Az öreg Dominik

Megjelent: 1977-12-22

Dominik bácsi kórházba kerül kimerültség miatt. Egy véletlen folytán kiderül, hogy az öreg esténként a pályaudvaron is dolgozik, hogy lányát és vejét támogassa. Annát magánéleti problémák is gyötrik, nem tudja, elfogadja-e Karel udvarlását.

Nincs kép

Ep.6 Június - Az eladónő győzelme

Megjelent: 1977-12-24

Kalášková eladónő rájön, hogy férje viszonyt folytat egy Barbora nevű lánnyal. Egy textilboltban megtalálja a szeretőjét, és jelenetet készít vele. Egy idő után megérkezik Kalášek, akit Anna küldött oda, válogatás nélkül szidalmazza Barbora Kaláškovát, aki sírva távozik. Addig Anna elárulja édesanyjának, hogy új ismerőse van, és ráveszi, hogy mutassa be Karelt a gyerekeknek, amitől Anna fél.

Nincs kép

Ep.7 Július - A tanulólányt nevelik

Megjelent: 1977-12-25

Olinka nyaralni megy, Annát pedig Zuzana tanítványt bízzák meg, hogy álljon be, de ő szeret ide-oda becsempészni egy-egy ételt. Anna gyermekei nyaralni mennek, apjuk pedig váratlanul jön elbúcsúzni tőlük az állomásra. Karel, aki ott várja Annát, szomorú. Amikor először vacsoráznak együtt Annánál, még mindig megzavarja őket szomszédjuk, Vavřinec, aki Annával akarja tölteni az estét, mert a felesége nincs otthon.

Nincs kép

Ep.8 Augusztus - A pénztárosnők hajba kapnak

Megjelent: 1977-12-26

A kisbolt pénztárosai barátok – az idősebb Mlynářová, egy keserű és rosszindulatú nő, és a fiatalabb Soňa, akinek a vőlegénye egy évvel ezelőtt, közvetlenül az esküvő előtt szökött meg. Aztán Soňa találkozik David taxisofőrrel, és úgy néz ki, mint egy komoly ismerős, ami bosszantja Mlynářovát, és abbahagyja a beszélgetést Soňával. Anna bemutatja Karelt édesanyjának, és közvetlenül a vakáció vége előtt meghívja őt és a gyerekeket vidékre..

Nincs kép

Ep.9 Szeptember - Az üvegesnéni kalandja

Megjelent: 1977-12-27

Karel arra készül, hogy megkérje Anna kezét, miközben a volt férj megjelenik és újrakezdené Annával. Egy idős úr először házvezetőnői állást ajánl fel az üvegvisszaváltós néninek, majd feleségül kéri.

Nincs kép

Ep.10 Október - Karas fia

Megjelent: 1977-12-28

Anna össze van zavarodva, mióta volt férje visszaköltözött hozzájuk, igaz csak a gyerekek miatt. Karas ellenzi fia kapcsolatát egy kisgyermekes nővel, mert úgy gondolja, hogy nem fiához való...

Nincs kép

Ep.11 November - Olinka esküvője

Megjelent: 1977-12-29

Olinka izgatottan készül az esküvőjére, ahol megjelenik egy újonnan megismert hódolója is. Anna választott, de egyáltalán nem boldog ettől. Ráadásul lánya egy újabb döntésre készteti...

Nincs kép

Ep.12 December - Anna karácsonya

Megjelent: 1977-12-30

Fiatal gyakornokok érkeznek az élelmiszerboltba, akiket Karas Anna gondjaira bíz, de ebből lesz egy kis félreértés. Anna hazugságon kapja férjét, akiben immáron a gyerekei is csalódnak. Az üzletben mindenki a karácsonyi szünetre készül, míg Anna újabb magánéleti döntést hoz...