2. évad

Az újonc 2. évad (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Hat hónap telt el azt követően, hogy John Nolan, a los angelesi rendőrkapitányság legidősebb "újonca" megkezdte rendőri karrierjét. John arra használja fel élettapasztalatát, eltökéltségét és humorérzékét, hogy lépést tartson a nála 20 évvel fiatalabb újoncokkal. De ahogy nekilát a kiképzés második felének, új kihívások, romantikus kapcsolatok és veszélyes bűnözők teszik próbára képességeit, neki pedig ilyen körülmények között kell kitalálnia, hogy milyen rendőrré is szeretne majd válni.


Epizódok száma: 20

Főszereplők: Nathan Fillion , Melissa O'Neil , Titus Makin Jr. ,





Epizód lista

Ep.1 81 pont

Megjelent: 2019-09-29

Minden irányból veszély leselkedik, amikor a Közép-Wilshire körzet rendőrei a Los Angeles városát ért titkos támadás utóhatásaival igyekeznek megküzdeni, amely miatt Bradford rendőrtiszt életveszélyes helyzetbe is kerül. Két hetet ugrunk vissza az időben: az újoncok épp most kapták meg a legutóbbi vizsgájuk sokkoló eredményét, ami miatt az egyik rendőrtiszt komolyan elgondolkozik azon, hogy vajon mit tartogat a jövő. Mindeközben otthon a feszültség egyre csak nő, amint Nolan és Lopez kapcsolata Jessicaval és Wesleyvel újabb szakaszba lép.

Ep.2 Smitty kertje

Megjelent: 2019-10-06

Nolan az új ügyeletes nyomozóval, Pablo Armstronggal indul kivizsgálni egy gyilkossági esetet, amely során váratlanul összetalálkozik egy korábbi szerelmével. Bradford vonakodva bár, de elfogadja Chen segítségét a tiszthelyettesi vizsgájára való felkészülésnél. West szokatlan lépésre szánja el magát, miután rájön, hogy új otthonra van szüksége.

Ep.3 Problémás helyek

Megjelent: 2019-10-13

Nolan lavírozni próbál a Jessicával egyre feszültebbé váló párkapcsolata és a Grace-szel épp kialakulóban lévő viszonya között, miközben egy olyan kockázatos bűnügyön dolgozik, amelyben egy fedett belbiztonsági ügynök is érintett. Chen beavatkozik Bradford szerelmi életébe, Lopez pedig meglepő dolgokat tud meg Wesley-ről.

Ep.4 Harcosok és őrangyalok

Megjelent: 2019-10-20

Nolan számára nem zökkenőmentesen indul a közös munka, miután bemutatják az új kiképzőtisztjének, aki nem a megszokott módon áll hozzá a rendőrségi munkához fedett nyomozói múltja miatt. Bradford komolyan töri a fejét azon, hogy mi lenne a megfelelő születésnapi ajándék Rachel számára. Lopez egy olyan ügyön dolgozik, amely személyes emlékeket hoz a felszínre.

Ep.5 Tégla

Megjelent: 2019-10-27

A kiképzés második fázisában az újoncok azt a feladatot kapják, hogy szerezzenek saját informátorokat. Nolan hamarosan rájön, hogy az informátorból sem egyféle van, és ez komoly gondot okoz a feladat teljesítésénél. Chen édesanyja tovább bonyolítja lánya magánéletét, amikor bejelentkezik, hogy Chennél szeretne lakni.

Ep.6 Búvóhely

Megjelent: 2019-11-03

Egy fenyegető rakétatámadás miatti riasztást követően eluralkodik a káosz és a bizonytalanság Los Angelesben, miközben a rendőrtisztek egyenként próbálják fenntartani a békés állapotokat, és ezzel egy időben igyekeznek saját tragédiáikkal is megküzdeni.

Ep.7 Babaülés

Megjelent: 2019-11-10

John és Jessica kapcsolata sokkal bonyolultabbá válik a Jessicától érkező meglepő hírek miatt. Bradford és West rendőrtiszteket egy olyan civil projekthez rendelik ki, ahol a Watts Rams játékosait önkéntes edzőként kell kisegíteniük.

Ep.8 A koccanás

Megjelent: 2019-11-17

Nolan születésnapját azzal kezdi, hogy egy bűnügyi helyszínen kell biztosítania egy ügyvédi irodánál. Bradfordot és Westet kitüntetésre terjesztik fel, Grey őrmester pedig Harperrel megy őrjáratra, miután a nő arra kéri, hogy már most végezzék el az éves kiértékelését.

Ep.9 Hekus rock

Megjelent: 2019-12-01

A bizalom próbája Nolan számára, amikor megpróbál segíteni háza korábbi tulajdonosának, hogy ismét találkozzon a családjával. Harper végre lehetőséget kap, hogy együtt tölthesse a hétvégét a lányával, de beépített ügynöki múltja veszélybe sodorja a tervezett programot.

Ep.10 Sírhelyek

Megjelent: 2019-12-08

Nolan és a csapat azt a feladatot kapja, hogy egy női sorozatgyilkost kell elkísérniük áldozatainak feltételezett sírhelyéhez. De amikor megérkeznek, több minden kerül a felszínre, mint amit vártak. Chen találkozik egy látszólag tökéletes férfival, aki felkelti az érdeklődését, Lopez pedig Wesley miatt aggódik, mivel egyre fokozódnak a poszttraumás tünetei.

Ep.11 Préda

Megjelent: 2020-02-23

Miután Chent elrabolták, Nolan és az egység kétségbeesetten próbálja megmenteni őt, és ennek során Rosalindot is rá kell venniük, hogy segítsen nekik a keresésben. Lopez eszméletlenül talál rá Wesley-re, miután a férfi gyógyszert vett be, amire alkoholt ivott. Lopeznek nincs sok választása: kénytelen megfigyelés alatt tartani Wesley-t.

Ep.12 A halál napja

Megjelent: 2020-03-01

Nolan magával viszi Abigailt, a fia menyasszonyát az egyik bevetésre, mivel a lány komoly érdeklődést mutat a rendőri pálya iránt. Jackson munkahelyi kapcsolata egyre bonyolultabbá válik.

Ep.13 Örökség

Megjelent: 2020-03-08

Nolan sorsfordító híreket kap, és vacsorára hívja Grace-t a frissen felújított konyhájába. Az összes egység azt a feladatot kapja, hogy megoldatlan ügyeket vizsgáljanak újra, hátha új nyomokra lelnek.

Ep.14 A nyúl ürege

Megjelent: 2020-03-15

Nolan és Harper egy olyan gyilkosság ügyében nyomoz, amelynek nemzetbiztonsági vonatkozásai is lehetnek. Bradford kénytelen a múltjával is szembenézni, miután összefut egy hajléktalan veteránnal.

Ep.15 Szabadláb

Megjelent: 2020-03-22

Nolannak különösen rossz napja van, miután megtudja, hogy ellopták a személyazonosságát, ami rendőrtiszti pozícióját is veszélyezteti. Grey kénytelen szembenézni a múltjával, és tanúskodni annak az embernek a meghallgatásán, aki rálőtt, és a társát is meggyilkolta.

Ep.16 A Santa Ana szél

Megjelent: 2020-04-05

Chen és Bradford az American Idol los angelesi meghallgatásáról érkező híváshoz száll ki, Chen pedig végül találkozik Ryan Seacresttel és a zsűrivel. Chen barátságot köt egy riporterrel, akinek az indítékai felettébb homályosnak tűnnek.

Ep.17 A szelep szaga

Megjelent: 2020-04-12

Nolan és első informátorának kapcsolatát komolyan próbára teszi az, hogy Nolan rájön, a nő ismét drogokkal üzletel. Elrablását követően Lucy retteg attól, hogy ismét férfiakkal randizzon, és Jacksonnal való barátságát is egyre jobban veszélybe sodorja az, hogy beavatkozik Jackson párkapcsolatába.

Ep.18 Ijeszd jó útra

Megjelent: 2020-04-26

Nolan és Harper azt a feladatot kapja, hogy kísérjenek el 4 fiatalkorú elkövetőt egy büntetés-végrehajtási intézménybe, ahol a börtönélet bemutatásával próbálják jó útra téríteni a fiatalokat, azonban a látogatás során zendülés tör ki a börtönben. Nolan elbizonytalanodik a Grace-szel folytatott kapcsolatában, miután Grace nem hajlandó bemutatni őt a volt férjének.

Ep.19 Sziréna szindróma

Megjelent: 2020-05-03

Az újonc évnek lassan vége van, Nolanon, Chenen és Westen pedig egyre nagyobb a nyomás, mivel a kiképző tisztjeik látni szeretnék, hogy valóban készen állnak-e erre a munkára. Miután az egyik társuk belekeveredik egy lövöldözésbe, a csapat nyugtalanító bizonyítékokra lel.

Ep.20 Nincs kiszállás

Megjelent: 2020-05-10

Nolan felfedezése több mindent tár fel, mint gondolta, és nem csak az életét, de a karrierjét is veszély fenyegeti miatta.