3. évad

Az újonc 3. évad (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az újonc sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Az újonc sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 14

Főszereplők: Nathan Fillion , Melissa O'Neil , Titus Makin Jr. ,





Epizód lista

Ep.1 Az igazság érdekében

Megjelent: 2021-01-03

A kiképzés vége felé Nolan hatalmas kihívással találja szembe magát rendőrtisztként, amikor számot kell vetnie azokkal a döntéseivel, amelyeket az igazság keresése során korábban hozott.

Ep.2 25 nap

Megjelent: 2021-01-10

Egy közösségi rendészeti központ élére nevezik ki Nolant és Harpert azzal a céllal, hogy újraépítsék a központ hírnevét.

Ep.3 Piros szalag

Megjelent: 2021-01-17

Nolan édesanyja váratlan látogatást tesz egy felbontott jegyességet követően. Grey őrmester nyugdíjba akar vonulni.

Ep.4 A hallgatás kódja

Megjelent: 2021-01-24

Jackson West rendőrtiszt kapcsolata Stantonnal, az új kiképzőtiszttel, egyre csak romlik, ezért Grey őrmesterrel próbálnak meg megoldást találni a helyzetre.

Ep.5 Lezárás

Megjelent: 2021-02-14

Nolant túszul ejti egy férfi, akinek nincs vesztenivalója. Jackson és kiképzőtisztje, Doug Stanton kapcsolata kritikus pontra ér, és ez akár Jackson karrierjébe is kerülhet.

Ep.6 Igásló

Megjelent: 2021-02-21

Nolan azon döntése, hogy visszatér az iskolába, és kiképzőtisztnek tanul, sokkal nehezebbnek bizonyul, mint ahogy azt ő gondolta. Chen fontolgatja, hogy fedett nyomozói munkát vállal azt követően, hogy lehetősége volt belekóstolni az ilyen megbízatásokba.

Ep.7 A csillag gyermeke

Megjelent: 2021-02-28

A csapat megízlelheti a valós eseményeken alapuló bűnügyi dokumentumsorozatok világát, miközben egy olyan korábbi gyerekszínésszel kapcsolatos új ügyön dolgoznak, akit felnőtt korára egy egész kultusz vett körül.

Ep.8 Fekete és sebhelyes

Megjelent: 2021-03-28

Nolant, Harpert és Lopez nyomozót egy olyan ügyhöz rendelik ki, amelyben egy olyan büntetőbíró fiát rabolták el, aki hosszú listát tud felmutatni azon ellenségeiről, akiknek köze lehet ehhez a bűncselekményhez.

Ep.9 Az utolsó műszak

Megjelent: 2021-04-04

Egy gyerekrablással kapcsolatos riasztás során a csapat az idővel fut versenyt, hogy megtaláljanak egy újszülött kisbabát, akit egy helyi kórházból raboltak el. Mindeközben West és Chen utolsó műszakjukat töltik újoncként, Nolan viszont további 30 napig folytatja.

Ep.10 Járőrök

Megjelent: 2021-04-11

Harper és Nolan egy folyamatban lévő bankrabláshoz indul, ahol rájönnek, hogy a rabló indítékai sokkal összetettebbek, és nem csak pénzt szeretne. Nem teljesen az elképzelések szerint alakul West és Chen első olyan napja, ahol nem kíséri őket kiképzőtiszt.

Ep.11 Katicabogár

Megjelent: 2021-04-18

Két újonc érkezik a Wilshire állomásra. Lucy féltékeny lesz arra, ahogy a kiképzőtisztje az újakkal bánik. John professzora egy olyan zavaró üggyel keresi fel az őrmestert, amely egy éjszaka alatt jelentéktelenből rémisztő méretű problémává duzzad.

Ep.12 Szülő csapda

Megjelent: 2021-05-02

Miután fiával, Henryvel a kórházba rohan azt követően, hogy a fiú otthon összeomlott, Nolan találkozik volt feleségével Sarah-val, mivel együtt kell kitalálniuk, miként segíthetnek fiukon. Mindeközben Lopez nyomozó rájön, hogy a "La Fiera" ugyanabban a kórházban tartózkodik, és meg akarja tudni, hogy miért.

Ep.13 Vérfakasztás

Megjelent: 2021-05-09

Nolan és Bradford azt reméli, hogy együtt megakadályozhatnak egy drogháborút még azelőtt, hogy ártatlan életeket követelne. Mindeközben Harper azt reméli, hogy felkészítheti Chent a fedett nyomozói munkára.

Ep.14 Valami régi, valami új

Megjelent: 2021-05-16

Nolan apró sérüléseket szerez, miközben egy bolti tolvajt üldöz, a helyi ügyész viszont Nolan akarata ellenére is testi sértéssel szeretné megvádolni a gyanúsítottat. Mindeközben Lucy fedett nyomozói munkát vállal, Lopez esküvőjének helyszínét lefoglalja az FBI, Nolan pedig találkozik az új szomszédjával.