1. évad

Új ételek, új éttermek 1. évad (2018)

Vissza a sorozat adatlapjára

Új ételek, új éttermek sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Új ételek, új éttermek sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Fred Sirieix , Matthew Hawksley , David Page ,





Epizód lista

Ep.1 Az Epoch és a ShrimpWreck

Megjelent: 2018-05-17

Helyben beszerzett alapanyagokból, nagy adag szenvedéllyel készült ételek, helyi borok kíséretében. Az autodidakta szakács biztos benne, hogy a garnélaburgere siker lesz.

Ep.2 A Finca és a Wholesome Junkies

Megjelent: 2018-05-24

Egy baráti társaság szerint a britekre rá fér egy jó kis kubai gasztroforradalom, egy vegán ínyenc pedig megmutatja, hogy a gyorskaja is lehet egészséges.

Ep.3 A Hollings és a Cheese Wheel

Megjelent: 2018-05-31

A feltörekvő szakács és csapos remek étel- és italkínálattal célozzák meg az alvóvárosokat, a tésztakészítő specialitása pedig minden sajtimádó álma.

Ep.4 A Greedy Khao és a Trap Kitchen

Megjelent: 2018-06-07

Egy házaspár mindent feltesz a vegán thai konyhára. Egy autodidakta szakács sikeres tenger gyümölcsei gyorséttermet vezet édesanyja londoni lakásából.

Ep.5 A Dynasty és a Bubble&

Megjelent: 2018-06-14

Egy szenvedélyes szakács kifinomult koreai ínyencséget szolgál fel, egy férj-feleség páros pedig modern csavarral fűszerez meg egy brit klasszikust.

Ep.6 A Black Bear Burger és a Naked Dough

Megjelent: 2018-06-21

Egy házaspár annyira jó hamburgereket csinál, hogy semmilyen trükkre nincs szükségük. Néhány barát összehoz egy édes amerikai őrületet: az ehető nyers süteménytésztát.